Suljettu nyt

Ravintola Loop

hävikistä herkkua
Arvosana 4.1 / 5

Gourmet food made out of food that would have been wasted otherwise. We collect surplus food from retailers and producers and turn them into delicious meals in order to fight climate change.


Asiakaskokemus

Kasvisruokaa
Vegaaniruokaa

Arvostelut (1)

Hävikkiruokaravintola päihitti monet muut brunssikokemukset ja ilahdutti vegeydellään! Koko brunssin tarjonta on kasvissyöjälle sopivaa, osa vegaanistakin. Tarjoilu koostuu kylmästä buffet-alkupalapöydästä, pöytään tarjoiltavasta pääruoasta, jälkiruokapöydästä ja erilaisista mehuista, smoothieista ja kahvista sekä haudutettavasta irtoteestä!

Alkupalapöytä on runsas ja sisältää ihania, täyttäviä ja marinoituja ruokia, joista jo pelkästään saisi kasattua ihanan ja riittoisan brunssin. Kaikki ruokalajit ovat uskomattoman maukkaita ja tasapainoisia ja niissä on selkeästi käytetty ajatusta. Lämmin pääruoka oli tällä kertaa täytetty paprika papusalaatilla, jossa maut ja asettelu olivat kohdallaan. Jälkiruokapöydässä on paria leivonnaista sekä hedelmiä, joista riittää erinomaisesti valikoimaa ihanan valkoisen teen seuraksi. Kaikki on aseteltu tarjolle kauniisti ja sekä tarjoilu- että ruokailuastiat ovat viehättäviä ja tyylikkäitä. Paikan miljöö on myös uniikki vanhassa Lapinlahden sairaalassa, ja sisustus on toteutettu ihanan yksinkertaisen tyylikkäästi. Tarjoilija on ystävällinen ja sympaattinen ja koko ruokailu sujuu erinomaisesti.

En löydä Loopin brunssista juuri yksittäisistä mauista poikkeavaa parannettavaa, sillä kokonaisuutena kokemus on mieletön. Ruoka on sekä kasvissyöjän että sekasyöjän mielestä erinomaista, enkä itse kaivannut mitään enempää. Hävikkiruoan käsittely tällaiseksi loistobrunssiksi on täyden kympin arvoinen suoritus.

     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Hinta: 19€ Lisätty: 20.03.2018 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (1)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (2)


Sijainti

Lapinlahdenpolku 8 D, 00180 Helsinki - Reitti
044 9889 568
http://www.ravintolaloop.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita