Ei tietoa

Kahvila 52 Seurasaari

kahvila
Arvosana 2.1 / 5

Olympiavuoden hengessä kahvila “52″ palvelee asiakaitaan kesällä päivittäin. Upealta terassiltamme avautuvat näkymät Seurasaaren selälle.

Kahvila on ulkoilijoiden suosima pistäytymispaikka ja kahvilaherkkuja meiltä löytyy moneen makuun. Klassikoksi muodostunu kuuma Seurasaaren kaakao, joka aateloidaan Valhornan laatusuklaalla, lämpimät munkkirinkilät, maukas ja tietenkin tuore kaardemummakahvimme ovat tuotteitamme joita tullaan nauttimaan ulkoilun lomassa kauempaakin.

Tervetuloa nauttimaan kiirrettömästä tunnelmasta, herkullisesta ruoasta ja klassisesta musiikista.


Arvostelut (4)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Meillä oli pöytävaraus 18 henkilölle, ja olimme sopineet että tilaamme a la carte listalta. Tilaaminen oli suhteellisen hidasta, mutta toimi. Ruoat tuotiin pöytään todella hitaasti, ja lopulta huomasimme että kaksi annosta ei todennäköisesti ollut tulossa ollenkaan vaikkakin niistä oli mainittu tarjoilijalle. Silloin mieshenkilö henkilökunnasta rupesi haukkumaan meitä että kun emme pystyneet sanomaan keskitetysti keneltä puuttuu mitä, niin eiväthän he voi tietää.... Siis eivät tiedä keittiössä mitä on tilattu ja maksettu kassalla. Hän myös osoitti tarjoilijalle että eräs annos kuului "tuolle vanhemmalle rouvalle". Ei kovin nätisti sanottu aktiiviselle ja pirteälle keski ikäiselle naisihmiselle joka on hänen asiakkaansa. Tätä vihaista miestä ei näkynyt salissa sen jälkeen, ja viimeiset ruoat tulivat sitten lopukta kun kaikki muut olivat jo syöneet omansa kauan sitten. Nuori harjoittelijapoika pyysi poistuessamme anteeksi, joten hänelle käyttäytymispisteitä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 09.06.2015
Arvosana: 0

Tilattiin salaatit ja oli ne oli vähän ylihinnoiteltu. .. Kala oli hyvää mutta muuten ihan perus huoltoasemaruokaa. Leipä jota sai ottaa ruuan kaveriksi oli kyllä maukasta! Palvelu oli nopeaa ja terassi kiva.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 18.07.2014
Arvosana: 0

Mikroskooppisen pieni jäärelöpallo 3,5e. Myös kahvi oli laihaa ja pahaa. En voi suositella.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 03.08.2013
Arvosana: 0

Söin lämpimän voileivän kana-pekoni (listalla "Kettu-leipä"). Leipä ei ollut grillattu tai muuten uunissa valmistettu, kuten lämpimät leivät kai ravintoloissa yleensä vaan selvästi mikroaaltouunissa lämmitetty. Juustokastike oli vastenmielistä litkua leivän päällä. Kana vaikutti puoli- tai kokoeinekseltä, sillä se oli omituisina klöntteinä, ei siis mikään normaali rintaleike. Pekonia ei ollut vaan jonkinlainen kinkkusiivu.
Seuralaisen Wallenbergin leivän hirvijauhelihapihvi oli ilmeisesti hieman parempi, mutta koska sekin oli selvästi mikrossa valmistettu, niin kuorrutus oli vain sulanut päälle.
Erikseen tilatut maalaislohkoperunat nahkeita pakasteperunoita.
Sen sijaan vihreä salaatti oli oikein hyvää, tuoretta ja raikasta.
Palvelu oli ystävällistä ja ruoat tulivat silloin kun ne oli luvattu.
Ymmärrän että ravintolassa/kahvilassa oli kiire päivä, mutta miksei sellaisena päivänä tarjota suppeampaa listaa tms. Runsas 17 euroa kyseisestä kana"pekoni"leipäannoksesta oli aika törkeä hinta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 21€ Lisätty: 19.08.2012
Arvosana: -1

Sijainti

Seurasaari, 00250 Helsinki - Reitti
09626625
http://www.sinunjuhlasi.fi