Kitchen is open

Kahvila Kapusiini

Rating 3 / 5

Customer experience

Vegetarian

Reviews (25)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

En ymmärrä miksi tätä paikkaa on kehuttu? Perus kahvileipiä kovalla hinnalla ja nyrpeä myyjä,ei todellakaan tarvitse mennä uudestaan.

     
     
     
Experience: Breakfast / brunch Price: 14€ Added: 10.10.2015
Rating: 0

Kapusiini on ollut mukava lisä Kumpulan tarjontaan mutta pakko äänestää jaloillaan koska hinnat on karanneet käsistä. Kahvi+ leipä kombon saa nykysellään halvemmalla jopa keskustasta.
Tällä hintakehityksellä ei tarvinne kauaa odotella että loputkin asiakkaat etsivät huokeampia vaihtoehtoja, ikävä kyllä.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 12.08.2015
Rating: 0

Pirteää palvelua jo aamuvarhaisella. Kahvi + granini + täytetty reissari + kapusiini= mainio startti päivään, hintaakin vain 7,20 kahvia sai santsata ja reissareitakin oli tarjolla neljällä erilaisella täytteellä.

     
     
     
Experience: Breakfast / brunch Price: 7€ Added: 13.05.2014
Rating: 0

Kapusiini piristää Kumpulan palvelutarjontaa. Parasta on ystävällinen palvelu ja monipuolinen valikoima. Olemme testanneet sekä suolaiset herkut (lihapiirakat ym.) että makeat leivonnaiset. Voi sitä valinnan vaikeutta.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 25.03.2013
Rating: 0

Ujon epävarma palvelu. Jotenkin poissaoleva. Terassi on ihana. Samoin mustikkapulla. Ja esimerkillisen suuret kahvikupit!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 11.09.2012
Rating: 0

Kahvi hyvää, muuten normikahvila. Kapusiini on hyvä esimerkki siitä, että 80-luvun elementtitalon alakertaan on vaikea luoda tunnelmallista kahvilaa. Kahvi kuitenkin hyvää ja vitriinissä ollut mustikkapiirakkakin näytti hyvältä, vaikka ei tullutkaan otetuksi. Asiakaspalvelu ei ainakaan omalla kohdallani ollut mitenkään säväyttävää vaan katsekontaktia vältettiin.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 21.07.2012
Rating: 0

Vitriinissä on valikoimaa. Aamiaissettiin 5,90e kuuluu kahvi tai tee, mehu (niitä pieniä lasipulloja) ja sämpylä valinnan mukaan. Se onkin vaikeaa, kun vaihtoehtoja on paljon erilaisista reissareista mozzarellapatonkiin.

Pitäähän sitä kahvin kanssa (santsi 50snt) saada jotain makiaakin, joten eikun takaisin tiskille. Korvapuustit näyttivät epäilyttävän teollisilta, joten kysyimme mitkä tuotteet ovat paikan päällä tehtyjä. Kun kyse on pienestä yksityisestä paikasta, jotenkin olettaisi, että mahdollisimman paljon tehdään itse.

Pettymys olikin melkoinen, kun selvisi, että vain muutama pullalaji oli paikallista ja ehkä porkkanakakkukin. Ei hitsi. On suolaista ja makeaa piirakkaa joka lähtöön ja vain 10% siis itse tehtyä?! Toivottavasti tämä oli väärinkäsitys. Toki ymmärrän, että pienessä paikassa ei kaikkea ehdi, mutta voisiko ne raakapakasteet jättää sitten vaikka pois valikoimasta...?

     
     
     
Experience: Breakfast / brunch Price: 6€ Added: 20.04.2012
Rating: 1

Aivan ihanat ruoat ja asiakaspalvelu aivan mahtavaa

     
     
     
Experience: À la carte Added: 01.01.2012
Rating: 0

Very nice pastries, atmosphere and service, also the interior and prices.

     
     
     
Experience: Breakfast / brunch Price: 4€ Added: 04.09.2011
Rating: 0

Kahvila Kapusiini kuuluu Portaat luomuun -valmennusohjelmaan. Olemme sitoutununeet kestävään kehitykseen sekä käyttämään säännöllisesti luomutuotteita. Portaat luomuun tasot ovat 1-5, olemme tasolla 3!
http://www.portaatluomuun.fi/index.asp

     
     
     
Experience: Breakfast / brunch Price: 6€ Added: 25.08.2011
Rating: -7


Location

Intiankatu 23, 00560 Helsinki - Route
09 757 2087