Avautuu 10:30

Kong Fu Zi

aasialainen ravintola
Arvosana 3.5 / 5

Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa
Liikuntaesteetön

Arvostelut (60)

Luin arvosteluja ja päätin kokeilla ravintolaa. Henkilökunta on mukava ja ahkeria siivoamaan, mutta ruoan laatu on kehno. En menisi toista kertaa. Japanilaisen ruoan ystäville en todellakaan suosittele. Buffetissa oli vähäinen valikoima ja vain jämiä jäljellä, eikä lisää tuotu kuin erittäin vähän. Kello oli 12.10 vasta. Sushit eivät valitettavasti myöskään maistuneet hyviltä, vaikka tuoreita taisivatkin olla. Pettymys

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 03.01.2019
Arvosana: 0

Vallan mainio sushipaikka. Kong Fu Zi sijaitsee Konalassa mm. autoliikkeiden, Motonetin ja IKHn naapurissa, joten ensimmäisenä ei ehkä tulisi mieleen laadukas itämainen lounaspaikka. Ravintola yllätti kuitenkin positiivisesti.

Sushit olivat erittäin hyviä. Tuoreita, laadukkaita, laaja valikoima, jatkuvasti tuotiin pieniä satseja uusia tarjolle. Lämpimät ruuat olivat myös hyviä, eivät aivan erinomaisia (keitto erittäin hyvä, oikeasti mausteinen). Plussaa kanatikusta, oli maukasta! Frittikana sen sijaan oli hieman epäonnistunutta, kuivahkoa.

Kävin lounaalla puolenpäivän aikoihin, jolloin muitakin lounastajia oli aika paljon. Melutaso pysyi kuitenkin varsin maltillisena, ja vaikka ravintola saattaa käydä äkkiä hieman ahtaaksi (paljon pöytiä pienehkössä tilassa), tila toimii ja on viihtyisä.

Suosittelen vahvasti kokeilemaan!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 18.05.2018
Arvosana: 0

Paras suomessa!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 06.12.2017
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Lounasbuffetissa on maut kohdallaan. Testattu usempaan kertaan ja laatu on pysynyt tasaisena. Hinta-laatusuhteeltaan siis alueen parhaita.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 12.01.2016
Arvosana: 0

Buffet on välttävä. Osa susheista eivät olleet kovin tuoreita eikä tehnyt mieli maistaa uudestaan. Osa ruokalajeista oli seissyt pöydässä pitkään. Käytiin sunnuntaina.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 26.07.2015
Arvosana: 0

Lounaskattaus hyvin peruskinkki, sushi tuoreen makuista. Muut ruoat sitä peruskauraa, naudanliha hyvälaatuisen oloista ja mureaa, tästä plussa.
Vähän saisi makumaailmat vaihdella ja uskallusta tehdä aidompaa Kiinalaista eikä tyytyä siihen "tästä suomalaiset tykkää" linjaan kuten lähes kaikki buffat.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 04.06.2015
Arvosana: 0

Huikea buffet!

Sushi on tuoretta ja hyvää ja parempaa kuin monissa sushi-paikoissa. Muut ruoat, varsinkin thai-kana, ovat myös erittäin maukkaita. Ruokalista ei käytännössä vaihdu juuri lainkaan jotenka ihan päivittäin täällä ei pysty käymään, mutta tarjonta on kuitenkin niin laajaa ettei se ala heti tökkimäänkään.

Paras itämainen buffetlounas mitä minä tiedän.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 13.05.2015
Arvosana: 0

Loistava uusi kokemus. Ehdottomasti tulen toistekin.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 26.02.2015
Arvosana: 0

Sushit hyviä ja raikkaita. Paistetut nuudelit kanan kanssa ovat kuulemma myös hyviä. Lounasbuffetissa kysyessäni gluteenittomista vastaus jäi vähän epäselväksi ja jouduin tarkistamaan asiaa tarjoilijalta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 18.02.2015
Arvosana: 0

Tilasimme sunnuntai päivälliseksi listalta kanaa cashewpähkinöiden kera joka oli täysin syömäkelvotonta. Ruoka tuli minuutissa pöytään, siitä puuttui mausteet kokonaan ja se oli selkeästi samaa sontaa mikä buffetpöydässä näkyi lojuvan. Tuli tunne että buffetpöytä oli koottu viikolla jääneistä jämistä. Ruokailu kung fu zissa jäi lyhyeksi ja kävimme tilaamassa viereistä kotipizzasta pizzat nälkäämme.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 16.11.2014
Arvosana: 0


Sijainti

Ristipellontie 25, 00390 Helsinki - Reitti
(09) 4289 2298

Vaihtoehtoisia ravintoloita