Lounas käynnissä

Kungfu Kitchen

Moderni aasialainen
Arvosana 4.5 / 5

Arvostelut (2)

Kungfu Kitchen oli edellisten SYÖ-viikkojen kiehtovin uutuus meikäläiselle. Moderni ravintola, joka nojaa vahvasti aasialaisen keittiöön, oli yksinkertaisesti pakko pistää testiin. Ravintolan takana on muuten Masterchef-voittaja muutaman vuoden takaa. Kungfu Kitchenin nimi kuvaa kuulemma kokkien tiukkaa asennetta. Raflassa ruoanlaittoon asennoidutaan nimittäin samalla intohimolla kuin mitä vaatii päästä kungfu-mestariksi.

SYÖ-viikoilla tarjolla oli kaksi erilaista kympin settiä: korealaistyylinen tartar tai kaksi banh bao -sämpylää täytteen kera. Koska olin nälkäinen ja innoissani, otin molemmat. Eikä se ollut väärin, sillä tartar-annos ei ollut järin suuri. Tartarissa oli oivalliset, mutta varsin voimakkaat mausteet, jotka dominoivat annoksen makumaailmaa jättäen lihan taka-alalle. Rapukakut tuntuivat irrallisilta, mutta toivat toisaalta annokseen rapeaa purutuntumaa. Höyrytetyt banh bao -sämpylät valitsemani karamellisoidun possunkyljen ja mm. punasipulin kera toimivat mainiosti. Pullamaisen pehmeä sämpylä tasapainotti hyvin mausteista sisältöä. Huomautettakoon tässä yhteydessä joukkomme sniiduinta kymmenystä, että ravintolan Thoreau-vesi kustantaa suolaiset kolme euroa per janonsammuttaja. Verrattain kallista tietysti toteavat.

Kungfu Kitchen on harvinaisen tyylikkäästi sisustettu ravintola. Ilahduttavia yksityiskohtia löytyy, kuten miekka ojossa ulko-ovea vartioiva ninja tai pöytään kivasti sorvattu ravintolan nimi. Yleisilme on tummanpuhuva ja linja jatkuu myös valaistuksen suhteen, mikä puolestaan näkyy kuvien laadussa. Tarjoilu oli ystävällistä ja nuorekasta. Tarjoilijan kanssa tuli puhetta ravintolassa tarjottavasta brunssista, joka voisikin olla seuraavan visiitin peruste.

Lisää ravintola-arvosteluja löytyy blogistani:
https://tulinnainjasoin.blogspot.fi/

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 16.02.2018
Arvosana: 0

Kunfu Kitchenin lounas on ollut usealla testauskerralla luokkaa hyvä. Hinta ihan kohdillaan ja sopivasti vaihtoehtoja. Päivittäiset vaihtoehdot eivät ole kovin erilaisia keskenään. Bowlit ovat olleet hyviä, samoin salaatit maapähkinäkastikkeineen. Palvelu on sopivan innokasta ja heipat huikataan jo kauas ovelle. :)

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 13€ Lisätty: 30.10.2017
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (1)


Sijainti

Lönnrotinkatu 18, 00120 Helsinki - Reitti
+358455114334
https://www.kungfukitchen.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita