Ei tietoa

M/S Silja Serenade - Bistro Maxime

skandinaavinen
Arvosana 3 / 5

Asiakaskokemus

Kasvisruokaa

Arvostelut (4)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 13.05.2014
Arvosana: 0

Otimme porukassa vaihtoehdon alku- ja jälkiruokapöytä ilman pääruokaa. Kaikenlaista hyvää oli, mm. erilaisia riistaleikkeitä, muikunmätimoussea, graavilohta, merenelävä-voileipäkakkua ja perunasalaattia. Jälkiruokapöydästä löytyi kaikenlaista kakkua mudcakesta omenapiiraaseen.

Yleisesti ruuan laatu oli erinomaista, kaikki maistui tuoreelle ja huolella tehdylle. Ainoa mitä jäin kaipaamaan olivat kokonaiset merenelävät, ja jälkiruokapöydässä olisi saanut olla muutakin kuin kakkuja.

Suosittelen ehdottomasti!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 27€ Lisätty: 15.10.2013
Arvosana: 0

Nam!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 29.07.2013
Arvosana: -8

Valitsimme a'la carte listalta menun johon kuului alkupalaksi graavilohta, pääruoaksi saltimbocca tyyppistä kanaa ja jälkiruoaksi suklaamoussea. Graavilohi oli erittäin hyvää, mutta pääruoka oli pettymys. Kana oli täysin kuivaa, kuten sen kanssa tarjottu riisikin. Annokseen kuuluvat vihannekset näyttivät ja maistuivat samalta kuin kaupan pakkasesta ostetut pakaste keittojuurekset . Jälkiruoka mousse oli neliön muotoinen (sheba kissanruoka) kakku johon oli lyöty kaurakeksi pystyyn.
Plussaa tulee siitä, että henkilökunta yritti palvella parhaansa mukaan vaikka kiirettä tuntui olevan. Ruoka myös tuli nopeasti ja lisää viiniä kaadettiin melkein heti jos lasi oli tyhjä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 42€ Lisätty: 15.05.2012
Arvosana: 1

Sijainti