Ei tietoa

Octopus Pizza & Kebab

pizzaa, kebabia
Arvosana 1.6 / 5

Arvostelut (5)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Ostin kebabin mukaan hirveää rapaa en suosittele kenellekkään. Salaatissa (jos sitä voi sillä nimellä kutsua) ja kebabissa ei ollut nähtävästi yhtään kastiketta. Ranskalaiset oli tainnu muutamaan otteeseen käydä siellä rasvakeittimessä oli melko rapsakoita. Plussaa antaisin siitä että oli siihen jäävuori salaatti mössöön raskittu kuitenki yks tomaatti viipale laittaa... surkea paikka ei voi muuta sanoa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 20.10.2013
Arvosana: 0

Surkeaa palvelua ja vielä surkeampaa ruokaa. En suosittele kenellekkään,kebab ei maistu edes kebabilta ja salaatti oli jo vanhentunutta. Otin mukaan jolloin jouduin tyytymään annokseeni mukisematta. Toista kertaa en paikkaan todellakaan eksy,enkä suosittele kenellekkään! Ruokamyrkytystä odotellessa..

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 20.10.2013
Arvosana: 0

Väärä annos, ei vaihtoa

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 03.10.2013 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0

Pizza rapea ja maukas. Kasvispizza johon pyysin aurajuustoa ja tuore valkosipulia extrana. Lapseni 11 vuotta soi kebabin: Ranskalaiset rapeita ja sopivaksi maustettu ranskalaismausteella. Kebab kastikkeesta ei tullu huonoa oloa , kuten usein kebabista.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 19.08.2013
Arvosana: 0

Tahra.
Pizzaa ja kebabia Vaasankadulla. Neliökilometrin alueella on kohtuullisen monta tämän alan yrittäjää. Octopus on uusi nimi, samalla sijainnilla on ollut aiemmin joku toinen. Tyypillistä.

Kolkko sisustus. Viileää. Mitätön palveluinto.
Kovasti ulkoständissä mainostetaan tarjouksia, sisällä totuus osoittautuu vähän toisenlaiseksi. Noh. Kebabia saa kuitenkin seitsemän euron hintaan.

Kohtuukokoinen annos, valmislastua, merkityksetön kastike, perusranskalaiset, nafti salaatti, paljon jugua. Kelpaa nälkään.

Vesikannu on seissyt jääkaapissa ilmeisen kauan, sen verran kammottava maku siihen on tarttunut. Juomalasit ovat ilmeisesti jääneet pesemättä. Koeotoksemme (noin kymmenen lasia) paljastaa likatahroja sadassa prosentissa testatuista. Hyvä keino myydä limonadia, toki. Me emme siihen alistu.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 02.04.2013
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Vaasankatu 15L, 00530 Helsinki - Reitti
09-759 3958
http://online.octopuspizzakebab.fi/

Vaihtoehtoisia ravintoloita