Avautuu 17:30

Famu

ruokaravintola ja baari
Arvosana 1 / 5

Famun juuret ovat pohjoismaisessa ja eurooppalaisessa ruokakulttuurissa. Töölönlahden rannan läheisyydessä sijaitsevassa ravintolassa klassikkoreseptit muuntuvat moderneiksi ja yllättäviksi kokonaisuuksiksi.

Famun baarissa nautit lasillisen kansainvälisessä tunnelmassa. Kesäisin ravintolassa on pieni aurinkoinen terassi. Voit piipahtaa myös joka päivä runsaalle aamiaiselle.


Arvostelut (8)

Todella surkeaa palvelua ja mauton pääruoka. Tästä ei voi paljon alemmas enää vajota. En suosittele paikkaa edes pahimmalle vihamiehelle. Täyttä sekoilua koko reissu.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 54€ Lisätty: 19.03.2016 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Pöytäänohjauksen ja monistetun listan saatuamme emme enää saaneet palvelua, juomista puhumattakaan. Puolen tunnin odotuksen jälkeen poistuimme toisaalle tilaamatta. Lisäksemme illastajia oli kourallinen, tarjoilija mm. ehti siivota viereisen pöydän. Kyllä oli itsenäisyyspäivän illallinen!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 07.12.2015
Arvosana: 0

Saavuttuani ravintolaan kävi kolme tarjoilijaa sanomassa vain "hei" ja hävisi kuin pieru saharaan eikä ohjannu pöytään. Lopulta yksi tarjoilija ohjasi pöytään ja jätti menuun ja hävisi. Tämän jälkeen hovimestari tulee sanomaan että pöytä on jo toisella pariskunnalla ja sanoo että: "siirtyisittekö tänneppäin tähän pöytään... Olen pahoillani tästä hämmennyksestä."

Noniin sitten puhutaan vähän miten sattuu ja pyöritään kuin päättömät kanat. Seuraavaks tulee paperipussissa leivänpalaset... ja omenahilloa?? Sitähän mä ajattelinkin että sopii leivän kanssa!

Tilasin pippuripihvin joka saapu sitten 30 min päästä. Tilasin meedium, sain well-done läpikypsän. Pihviveitsikin piti pyytää erikseen tarjoilijalta ja koko ruokailun aikana oli 4-5 eri tarjoilijaa pyörimässä päättömästi ympäri pöytää.

Lyhyesti sanottuna en suosittele! Parmpia paikkoja löytyy nurkan takaa..

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 30€ Lisätty: 27.02.2015 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0

Mukava kokemus. Jälleen kerran erinomainen kanacaesar, joka tuli eteen ajatustakin nopeammin. Jälkiruoaksi jäätelöannos, jossa ei mitään erityistä, mutta sain, mitä tilasin. Palvelu ripeää ja ystävällistä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 22€ Lisätty: 29.05.2012
Arvosana: 0

Helt underbara kötträtter, man glömmer lätt bort att det faktiskt är en hotellrestaurang. ..

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 17€ Lisätty: 11.12.2010
Arvosana: 0

Smaklig älgsoppa, traditionellt upplagd, god pytt i panna

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 35€ Lisätty: 08.01.2009
Arvosana: 0

Pretty good food, professional service, atmosphere a bit clinical--it IS a hotel restaurant. Easy Listening muzak played at a low atmospheric volume. Prices are just a little bit high.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 22€ Lisätty: 18.12.2006
Arvosana: 0
     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 07.10.2006
Arvosana: 0


Sijainti