Avautuu 08:00

Ravintola Pallogrilli

suomalainen ruokaravintol
Arvosana 4.4 / 5

Ravintola Pallogrilli on suomalainen perheyritys Kauppakeskus Ristikossa Konalassa. Pallogrilli porskuttaa eteenpäin loistavan tiimin voimalla, joka koostuu perheestä ja ystävistä ja tähän tahtiin onkin menty jo yli 8-vuotta.

Pallogrillissä on arkisin suosittu lounas klo 10-15. Lounaslista vaihtuu joka päivä ja valittavana on reilut 12 eri annosta. Iltaisin ja viikonloppuisin nautitaan ala cartesta. Sunnuntaisen on voimassa vaihtuva sunnuntailista. Erikoispäivinä suosittelemme tekemään pöytävarauksen mm. Stand up illat, Vappupäivä, Isänpäivä ja Äitienpäivä.

Pallogrillin ruokalustat koostuvat perinteisistä ravintolaruuista, mutta löytyy sitä makuja maailmaltakin. Yhdestä asiasta olemme kuitenkin kaikki samaa mieltä "Pallogrillin ruoka on reilua ja sitä on runsaasti".
Ruokalistamme löydät osoitteesta www.ravintolapallogrilli.fi.

Pallogrillin juomavalikoimakin on viimeaikoina lisääntynyt rutkasti. Valittavana on laaja skaala erilaisia oluita, siidereitä sekä viinejä. Myös vahvemmat viinakset löytyvät valikoimasta tottakai! Pallogrillin Viini After Workkia nautitaan arkisin klo 15-18, jolloin lasin talon viiniä saa 3€ ja pullon 20€.

Konalalaisten oma Pallogrilli ottaa myös vahvasti osaa alueen tapahtumiin mm. Pitan ja Lionssejen ja muiden urheiluseurojen kanssa. Myös kokoukset, pikkujoulut ja sukujuhlat sujuvat sutjakasti Pallogrillissä ilman tilavuokraa 150 henkilön ryhmistä pikkupoppoisiin. Kesäisin viihdytään Pallogrillin uudistetulla terassilla ;)

Kerran kuussa lauantaisin lavan valloittaa Pallogrillin Komedia Klubi. Iltaa emännöi tuttuun ja turvattomaan tapaan Pallogrillistä tuttu Saana Peltola. Stand Up - koomikoiden kaarti on vaihtuva ja siitä ilmoitetaan etukäteen mm. Pallogrillin facebook - sivuilla.

Paljon tätä ja kaikkea muuta! Tervetuloa Ravintola Pallogrilliin viihtymään.


Arvostelut (3)

Intialainen kanapata ei ollut intialaista nähnytkään. Maussa ei ollut mitään siihen viittaavaa ja kastike oli litkua vesirasvaseosta ja kanapalat surkeita sirpaleita. Jogurttikastike myös litkua, joka oli valutettu toisen kastikkeen päälle. Salaattia kovin vähän ja sekin mautonta. Ainoa hyvä osa oli maukas riisi. Kahvi ei kuulunut lounaan hintaan. Ei voi parhaalla tahdollakaan suositella.

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 18.10.2018
Arvosana: 0

Huonojen kokemusten sarja Pallogrillistä jatkuu. Palvelun laatu huonontunut selkeästi viime vuosina. Eniten hämmästyttää, että yritetään edes tuoda pöytään selkeästi epäonnistunutta annosta.

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 04.09.2018
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Groupon-tarjous kaksi valitsemaasi hampurilaista yht. 20 euroa. Söimme broileriburgerin ja Pallogrillin Super burgerin. Annoksiin kuuluivat salaatti ja valitut perunat kahdesta eri vaihtoehdosta. Palvelu oli ystävällistä, ravintolan miljöö on kiva, annokset olivat suuria ja annosten laatu oli hyvä. Annosten hinta-laatusuhde on hyvä normaalihinnallakin.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 30.12.2014
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (1)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (1)


Sijainti

Ajomiehentie1, 00390 Helsinki - Reitti
045-276 5888
http://www.ravintolapallogrilli.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita