Keittiö auki

Stadin Pizzeria Ooppera

pizzaa ja intialaista
Arvosana 1.4 / 5

Arvostelut (10)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Pizzeria järkytys Töölössä! Puolitettiin tyttöystäväni kanssa pitsa kyseisessä ravintolassa. Maku oli epämiellyttävä ja pitsa jäi siihen, eikä ole ollut kansalaisrohkeutta kokeilla paikkaa uudestaan, sillä toki ravintoloitsijalla saattoi olla vain ns. huono päivä.

Ravintola on sisustukseltaan karu, ja asiakastarjoilu oli välinpitämätöntä. Plussaa nopeasta palvelusta, ja hyvästä sijainnista.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 23.07.2011
Arvosana: 0

Vetistä kebabbia, nuutunutta salaattia. Aivan järkyttävää moskaa. Kaupan päälle nuiva palvelu. Never again

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 22.05.2011
Arvosana: -2

P&K i Tölö.
Perinteinen alueellinen lätyntarjoaja, joka ei joudu hintakilpailuun sijaintinsa vuoksi. Ja kun hommaa maistetaan ja heti perään Tabascoa läiskitään, 8 euron pizzat ovat ylihinnoiteltuja. Ohikulkijoita riittää ja pizzakebapnälkäisiä asunee näilläkin kulmilla. Töölössä kun ollaan, sietää ihmisillä sentään olla varaakin vähän kalliimpaan. Hah.

Pizza on kuitenkin suulle kelvannut ja taudeitta on säästytty. Listan riskivalintoihin ei ole tullut tartuttuakaan, onhan alueella (esim.) pastan suhteen varmempiakin paikkoja.

Palvelu on ujosti hidasta. Sisältä tuhnuinen, halpissyöttöläfiilistä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 27.12.2010
Arvosana: 0

Ymmärrän, että perjantaina on kiirettä, mutta voisiko pidentyneistä toimitusajoista mainita tilauksen yhteydessä? Nyt odotimme 2 tuntia luvatun tunnin sijaan. Lisäksi huonosti mitään kieltä osaava kuski ei suostunut tuomaan ruokia kotiovelle, vaikka se oli summerinsoiton päässä.
En tilaa täältä toiste, vaikka ruoka olikin ok.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 11.12.2010
Arvosana: 1

Toimituksessa kesti lähes 3,5 tuntia. Korvaukseksi sain Pienen limun. En voi suositella.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 26.09.2010
Arvosana: -1

Tilasin ruokaa kotiinkuljetuksena. Toimituksessa kesti yli kaksi tuntia, ja luonnollisesti ruoka oli jo kylmää sen saadessani.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 05.09.2010
Arvosana: -3

Kebab ranskalaisilla oli aivan kammottava! Ranskalaiset olivat raakoja, eikä kebablihakaan mitään hyvää ollut. Olen syönyt satoja kertoja kebabia elämäni aikana ja tämä oli ehdottomasti huonoin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 01.08.2010
Arvosana: -1

Olen joskus tilannut pizzaa kuljetuksella, ei herättänyt suurempia intohimoja suuntaan tai toiseen.

Niin ikään kuljetettuna tilattu kasvispasta oli hirveimpiä ravintola-annoksia mihin olen ikinä törmännyt. Mautonta ja muhjuista pastasilppua, al dentestä ei tietoakaan. Purkkiherkkusienet olivat annoksen kohokohta, joka kertonee jo jotain.

En käynyt ravintolassa, joten puitteista ei mitään tietoa. Arvostelin kokemuksen siksi kolmoseksi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 20.07.2010
Arvosana: 1

Rullakebab Töölön tämän hetken mieluisin, joskin täälläkin mielestäni hieman raakaa. Itse paikka oli vaatimaton ja mielestäni suttainen, mutta hinta oli paikka huomioiden edullinen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 27.03.2010
Arvosana: 0

Söin pippurileikkeen ja join pienen Fantan. Leike, kastike ja ranskalaiset olivat kaikki erinomaisia. Salaatti ei ollut kovin kummoinen, eikä näin ollen tullut syödyksi.

Ystäväni tilasi ensin pihvin, mutta pihvit olivat päässeet loppumaan. Sitten hän tilasi leikkeen juustoperunoilla, mutta juustoperunat olivat myös päässeet loppumaan. Itse tilasin ystäväni jälkeen joten olin jo ehtinyt muodostaa käsityksen siitä mitkä ruoista saattaisivat olla tilattavissa.

Paikka oli todella karu. Osa pöytäliinoista oli rikki, eikä paikkaa millään muotoa voinut kutsua kodikkaaksi. Kylmäkaappi hurisi kovaäänisesti. Katossa oli lukuisia pieniä kristallikruunuja, jotka olisivat olleet näyttäviä, mutta ne olivat todella pölyisiä. Yksi kruunu oli otettu pois ja jäljelle oli jäänyt pelkkä johto. Pöydissä oli lasilevyt, jotka olivat sekä ylä-, että alapuolelta nuhruisia. Ravintolan pitäjinä toimi vähän isompi perhe. Yhdessä ravintolan pöydistä hoidettiin lapsia. Kukin perheenjäsenistä vuorotteli tiskillä sen mukaan kuin kerkesi. Itselleni tuli tästä jotenkin vaivaantunut olo. Aivan kuin olisin tunkeutunut jonkun kotiin sunnuntai-iltana ja vaatinut saada ostaa ruokaa heiltä ruokaa.

Koska ruuassa ja hinnoissa ei ole valittamista on ravintolalla varmasti valoisa tulevaisuus, jos kaikkiin pieniin yksityiskohtiin aletaan kiinnittää huomiota. Kokemuksen parantuessa on paikallani mielestäni myös varaa nostaa hintoja hiukan ylemmäs, vaikka onkin selvää että edulliset hinnat ovat yksi ravintolan valttikorteista.

Nykyiselläänkin paikka toimii hyvin ruokaa mukaan ostaville ja henkilöille, jotka etsivät edullista hyvää ruokaa kokemuksesta ihmeemmin välittämättä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 09.11.2009
Arvosana: 3

Yhteisö

Kuvat


Sijainti

Mannerheimintie 64, 00260 Helsinki - Reitti
http://ooppera.pizza-online.fi/