Suljettu nyt

Sodexo Olympiastadion - Olympia Bistro

lounasravintola
Arvosana 3.5 / 5

Vuonna 1938 käyttöön vihitty Olympiastadion on monien mahdollisuuksien areena. Meillä on kahvila, kokous- ja koulutustiloja sekä muunneltavia paikkoja mittavillekin juhlille. Vain mielikuvitus on rajana, kun järjestät tilaisuuden historiallisessa ympäristössä. Järjestä henkilökunnallesi virkistävä liikuntapäivä ja lopuksi istuva illallinen stadionin sisäjuoksuradalla. Kesällä voi varata tilaisuutta varten vaikka koko kentän.

Lisäksi stadionilla on Suomen Urheilumuseo, missä voi tutustua Suomen urheilun historiaan tai järjestää erilaisen illanvieton yritysasiakkaille. Museon näyttely tarjoaa puitteet mieleenpainuvalle illanvietolle. Tiloja vuokrataan aukioloaikojen ulkopuolella yksityistilaisuuksiin. Lisäksi museossa on kokoustila 50 hengelle.

Arkisin tarjoilemme kahvilassa runsasta lounasta sekä suolaisia ja makeita herkkuja. Kahvilaan on vapaa pääsy. Yhdistä rauhalliseen kahvihetkeen vierailu Stadionin tornissa. Kesällä palvelee myös terassimme.

Olympiastadionille on helppo tulla, sillä se sijaitsee lähellä Helsingin keskustaa Töölössä, suorien liikenneyhteyksien varrella. Keskustasta Lasipalatsin edestä esim. raitiovaunut 3T, 4, 7A, 10 pysäkki: Ooppera. Pasilan asemalta esim. raitiovaunu 7B, bussit 69, 58, 506 pysäkki: Auroran sairaala.

Tule viihtymään urheilulliseen ilmapiiriin!


Arvostelut (1)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Miljöön takia ehdottamasti käymisen arvoinen paikka. Ruoka ihan perustasoa, mutta ikkunoista näkee suoraan juoksuradalle ja maaliviivalle!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 17.02.2009
Arvosana: 1

Sijainti

Olympiastadion, 00250 Helsinki - Reitti
(09) 447 591
http://www.sodexo.fi/olympiastadion/