Keittiö auki

Home Sushi

sushi
Arvosana 3 / 5

Sushia takeawaynä tai kotiinkuljetuksella.


Arvostelut (2)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Kaksi kertaa haettu nyt sushisetti kolmelle. Vakiintuneena Japanin kävij'änä pakko todeta, että sushien kokoonpano ei ehkä ole kaikkein autenttisin, mitä se sitten tarkoittaakaan, mutta laadussa ei sen sijaan ole mitään vikaa. Sushia länsimaisin vaikuttein, mutta erittäin hyvin tehtynä. Ehdottomasti tutustumisen arvoinen paikka!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 05.06.2016
Arvosana: -2

Ilolla havaitsin, että nyt myös Hyvinkäällä on suhipaikka, josta saa murkinaa take-away mentaliteetilla + kotiinkuljetettuna.

Mikä voisi mennä pieleen? Lähes kaikki.

Raflassa ei ruokaa noutaessani ollut vielä asiakaspaikkoja puutteellisten saniteettitilojen vuoksi, mutta emme antaneet tämän häiritä. Kaveriporukallamme ( 4henkilöä) oli nimittäin kova nälkä.

Ensimmäinen huomio ruokalistaa silmäillessämme oli se, että " settejä" oli keskimääräistä sushimestaa enemmän tarjolla. Tämä ei useinkaan indikoi hyvää ruokailukokemusta ajatellen. Seuraavana huomioimme Home Sushin oudon mieltymyksen työntää tuorejuustoa lähes jokaiseen annokseen! Outoa. Tähän ei pitäisi olla mitään syytä, edellyttäen että kala + muut raaka-aineet ovat tuoreita ja laadukkaita.

Eivät olleet ; Montreal-settini lohi oli jo parhaat päivänsä nähnyt ja riisi ei ainakaan omasta mielestäni täyttänyt laadukkaan sushiriisin standardeja. Myös annospalojen koostumus arvelutti ; eivät pysyneet koossa, johtuen liian suuresta koosta ja huonosti valmistetusta riisistä. ( ennen kuin kukaan ajattelee, että LOISTAVAN / HYVÄN sushiriisin valmistaminen on helppoa, niin todettakoon ettei näin välttämättä ole )

Rafla pyrkinee ratsastamaan halpojen hintojen sekä kotiinkuljetuksen avulla. Moinen taktiikka saattaa jopa onnistua, samalla mentaliteetillahan usea " krapulalätty"-pizzeria pärjää varsin mukavasti, eikä ainakaan Hyvinkäällä ole kovinkaan mittavaa sushitarjontaa johon verrata tämän paikan viritelmiä.

Hyvää sushia arvostavalle ei tätä todellakaan voi suositella, sääli että siedettävää sushia on edelleen haettava kauppakeskuksen suunnalta. Suuri pettymys.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 04.06.2016
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Uudenmaankatu 29, 05800 Hyvinkää - Reitti
+358456683666
http://www.homesushi.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita