Avautuu 11:00

Martina Hyvinkää

italialainen
Arvosana 1.8 / 5

Ravintola Martina Hyvinkää tarjoilee herkullista italialaista ruokaa sekä maistuvan juoma- ja viinivalikoiman. Listalta löytyy mm. pizzat, salaatit, pastat, lasagnet sekä suussa sulavat jälkiruuat. Hyvinkään ravintolasta löytyy lapsille hauska leikkipaikka, jossa tulevat huippukokit voivat kokkailla herkullisia luomuksiaan pikkuisessa leikkikeittiössä.


Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen

Arvostelut (28)

Kävin tänään lounaalla Hyvinkään Martinassa. Kokemukseni oli melko huono. Töissä oli kokin lisäksi vain yksi tarjoilija ja sen seurauksena tervehtimistä ja ruokalistoja joutui odottamaan melko kauan. Lounaslistalla mainittua Fish and Chips -annosta ei ollut toimitusvaikeuksien takia saatavilla. Ruoan tilaamisen jälkeen aloitimme salaattipöydästä. Tuotteet pöydässä olivat vähissä. Erityisesti huomion kiinnitti vanha, täysin kuiva ja sitkeä leipä, jota tarjottiin kuitenkin normaalisti. Leipää ei pystynyt edes puremaan.

Seuralaiseni huomasivat noutopöydästä ruokaa hakiessaan annokseni jo odottavan tarjoilijaa keittiön tasolla. Kului n. 10 minuuttia ennen kuin tarjoilija palasi takaisin ravintolan saliin. Myöhemmin hän kertoi olleensa selvittämässä jotakin tilausta. Annokseni tuotiin keittiön tasolta viimeisenä ja siinä vaiheessa muut olivat jo ehtineet syödä oman lämpimän ruokansa.

Pääruoan syötyäni siirryin hakemaan jälkiruokaa ja kahvia. Tarjolla oli epämääräistä jäätelön ja jäisen jogurttivalmisteen välimuotoa. Päälle sai laittaa mansikkahilloa. Jäätelön koostumus oli todella erikoinen. Kuulin tarjoilijan kertovan, että laite, jossa jäätelö oli täytyy saada pesuun, joten jäätelö kannattaa syödä loppuun. Jälkiruoaksi oli lisäksi tarjolla oletettavasti aamiaiselta jääneitä kroisantteja. Kahvimaito löytyi pienen etsimisen jälkeen hedelmäsalaattikulhon takaa. Kokonaisuutena ravintolan ilme oli epäsiisti ja henkilökunta vaikutti ammattitaidottomalta ja väsyneeltä. Tarjoilija kertoi myöhemmin tilanteen johtuvan vajavaisesta miehityksestä (tarjoilija ei kokenut selviävänsä koko ravintolan salin hoitamisesta yksin).

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 23.02.2018
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Hyvä salaattipöytä ja palvelu pelasi. Ravintola usein täynnä mutta kiireessäkin hommat hallussa ja kiva fiilis

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 24€ Lisätty: 01.11.2015
Arvosana: 0

Hyvä ruoka ja palvelu. Maukas ja runsas salaattipöytä.
Kaarlo

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 05.10.2015
Arvosana: -1

Lounaaksi listalta lihapullat. 20 minuutin odottaminen vaikka ravintolassa alle 5 asiakasta. Ei riitä lounastunti täällä asiointiin.
Lihapullat OK, pastasta unohtui maku, edes suolaa ei muistettu laittaa.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 28.05.2015
Arvosana: 0

Palvelu oli oikein mukavaa, mutta ruoka ei miellyttänyt kauheasti. Paikalla ei ollut kuin kaksi muuta seuruetta meidän lisäksemme. Tilasimme juustoburgerit ja uskon, että kotona itse tekemälläkin saisi paremmat. Pihvi oli kova ja kuivahko köntti. Ranskalaiset ja majoneesi hyvät, mutta niitä liian vähän. Kaverini sai alkupalaksi kaksi gluteenitonta leipää, jotka olivat todella kuivia ja kovia, eikä mitään kastiketta ollut. Gluteeniton hampparisämpyläkään ei kuulemma ollut kummoinen.

Voisin mennä uudestaan joskus, mutta tilaisin jotakin muuta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 19€ Lisätty: 07.02.2015
Arvosana: 0

Perus Martinaa, eli sanoisinko ei loistokkuutta, mutta ei mitenkään huonokaan. Ruoka oli "ihan hyvää" ja erityisbonus ystävällisestä sekä huomaavaisesta palvelusta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 24.08.2014
Arvosana: 0

Ystäväni kera kävin tässä hyvällä paikalla olevassa ravintolassa. Sisustukseltaan hivenen vanhahtava, mutta kuitenkin miellyttävä. Omaan makuuni riittävästi yksityisyyttä, myöskin kohtuuttoman kovalla raikaava taustamusiikki puuttui. Saapuessamme ravintolassa oli n. neljä seuruetta. Pöytään istuunnnuttuamme stressaantuneen oloinen nuori tarjoilijatar ilmoittaa heti ensimmäiseksi, että tänään on varauduttuva odotukseen. Itse tilaan listalta Martinan pippuripihvin saatesanoin : " ei sitten tarvitse ihan koppuraksi käristää, eli saa olla mediumkypsyyttä". Ystäväni ottaa pizzan, Margaritan. Tarjoilija neuvoo meidät aloittamaan salaattipöydästä. Nahistuneita kasviksia ei kuitenkaan voi hyvillä mielin syödä, joten meidän osaltamme salaatti pysyy patonkilinjalla.

Odotamme n. 30 minuuttia ja saamme ruokamme. Olemme iloisesti yllättyneitä, sillä odotimme ruuassa kestävän reilusti pidempään. Pihvini osoittautuu heti rimanalitukseksi. " Koppuraksi" käristetty pihvi ei edes etäisesti muistuttanut ravintolatason annosta. Ystäväni pizza ei myöskään ollut syömäkelpoinen: reunoilta mustunut ja keskeltä omituista "leipämäistä mäiskettä" -> kokilla varmasti TODELLA huono päivä!

Illan aikana tarjoilijamme oli ehtinyt jo vaihtua. Ainoastaan hänen vilpittömät pahoittelunsa ja huumorintajunsa estivät ruokailumme täydellisen epäonnistumisen. Olen käynyt Martinassa vuosien aikana usean kerran aikaisemminkin. Mikään loistoravintola se ei ole koskaan ollut, mutta aina aiemmin ollut kohatlaisen hyvä kokemus. Tällä kertaa ruoka oli sanalla sanoen syömäkelvotonta. Menee kauan ennen kuin uskaltaudun uudelleen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 22€ Lisätty: 06.05.2014
Arvosana: 0
     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Hinta: 10€ Lisätty: 31.01.2013
Arvosana: 0

Ystävällinen henkilökunta. Ulkomaalaisia ravintolan henkilökunnan väkeä voisi kouluttaa hieman paremmin. Eräs tarjoilijanainen sanoi että lounaalla oleva spagetti on gluteenitonta, mikä pisti epäilyttämään onko todella näin vai oliko kielimuuri välillämme? Gluteenia kun ei saisi olla ripaustakaan ruuassa keliakiaa sairastavalla. Puhumattakaan jos on vehnäallergia, niin tällöin se olisi hengenvaarallista.
Ruoka maistuvaa, joskin mielikuvitukseton esillepano.
Pöydät aika lähekkäin toisiaan (ahdasta).
Lounaslistalla olisi kiva jos lukisi erikoisruokavaliomerkinnät (laktoositon, gluteeniton, maidoton ym).
Monesti koko seurue menee siihen ravintolaan jossa erikoisruokavaliolla olevakin voi jotain syödä.
Salaattipöydän valikoima hyvä ja monipuolinen!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 13.01.2013
Arvosana: 0

Hyvää ja helppoa ruokaa. Menu sopivan monipuolinen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 09.12.2012
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Hämeenkatu 2-4, 05800 Hyvinkää - Reitti
020 7994023
http://www.martina.fi/ravintolat/martina-hyvinkaa

Vaihtoehtoisia ravintoloita