Uusimmat arvostelut: Jämsä

19 arvostelua

Pizzapohja oli osittain palanut, muuten ihan onnistunut pizza. Laatu siis hieman laskenut menneistä vuosista. Omistaja edelleen ystävällinen ja palvelu erinomaista. Hyvä paikka, jos haluaa pizzan nopeasti mukaan. Toki paikan päällä syöminenkin onnistuu, mutta asiakaspaikkoja rajatusti eikä ympäristö erityisen viihtyisä, ihan siisti kylläkin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 28.08.2019
Arvosana: 0
19 arvostelua

Jämsässä 1987 (aiemmassa arvostelussani virhe) avannut ja siten kauimman aikaa toiminut pizzeria. Omistaja ja tyyli pysyneet uskollisesti samana alkuvuosista (ks. Jämsän kaupungin esittelyvideo vuodelta 1988) alkaen ja sisustus henkii 1980-lukua hyvällä nostalgisella tavalla. Mielestäni viihtyisä, ei semmoinen kolkko ja neutraali paikka, kuten monet uudemmat ravintolat. Asiakaspalvelu oli todella ystävällistä, salaatit tuoreita ja pizza erityisesti pohjastaan onnistunut - ei lainkaan palanut, kuten monessa paikassa. Varmasti yli 30 vuoden kokemus pizzojen paistamisesta näkyy tässä. Omistaja kertookin onnistuneen pohjan olevan hyvän pizzan perusta. Noin 9 vuotta sitten arvostelun kirjoittaessani oli syystä tai toisesta käydessäni kokemus huonompi, nyt uudelleen vieraillessani aivan toisenlainen. Testasin paikan uudelleen, koska luin useamman ylistävän arvostelun. Täällä tulen kyllä uuden kokemuksen perusteella käymään uudelleenkin! Vegaaneille ei oikein ole vaihtoehtoja tarjolla, mutta maitotuotteita käyttävälle kasvissyöjälle

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 28.08.2019
Arvosana: 0
19 arvostelua

Entisen Rosson tiloihin perustetussa ravintolassa on viihtyisä tunnelma. Hauskaa lisää tuovia sisustuselementtejä on jo ovella ja ravintolaan johtavat lattiaan teipatut hirven jäljet. Suuria hirvenpäitäkin on jopa kaksi koristamassa ravintolan seiniä. Hintataso on korkeahko, mutta ruoka-annokset hyvin maittavia ja ruokalista tarkkaan mietitty. Annoksia voi joutua odottamaan jonkin aikaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 28.08.2019
Arvosana: 0