Ei tietoa

Pizzeria La Rose

Arvosana 3.1 / 5

Arvostelut (7)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Vakkaripizzeria, päihittää kuokkalan kilpailijansa rosiefin mennen tullen (siellä kinkku kuivaa ja isoissa siivuissa). Pitsoissa on paljon täytettä, etenkin kinkkua on riittämiin. Kotiinkuljetus tapahtuu reilussa puolessa tunnissa ja pitsa on aina ollut höyryävän kuuma. Lounaaseen saa paikan päällä syödessä kahvin, limsan ja salaatin. Paikan sisustus on karmea ja vanhanaikainen, mutta henkilökunnan ystävällisyys korvaa tuon puutteen. Lemppari pizzeria.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 20.12.2015
Arvosana: 0

Hyvää ruokaa ja mahtava palvelu! !

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 7€ Lisätty: 12.03.2015
Arvosana: -1

Kebab-buffet maksaa lounasaikaan 10. 30-15 7,50e henkilö. Halpaa ja saa syödä niin paljon kuin haluaa mutta ruoka on ala-arvoista. Kebab täynnä pippurimaustetta ja itse liha on kuivunutta ja palanutta. Kebabkastike maistuu pelkältä tomaattimurskalta. Riisi kuivaa ja palanutta, osa lautasellani olevasta riisistä oli kuin pieniä kiviä, hyvä ettei hampaat lohjenneet. Limua ja salaattiakin saa niin paljon kuin haluaa, perusmättöä, en mene uudelleen. Pizza ok, mutta en sitäkään erikseen ostamaan lähtisi. Henkilökunta erittäin ystävällistä ja hyvä fiilis paikassa. Kun maksoimme ruoat niin vain toinen annos lyötiin kassaan " muka vahingossa " ja kuittia ei saanut.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 750€ Lisätty: 04.07.2014
Arvosana: 0

Voiko Ruoka olla samaanaikaan palanutta ja kylmää. .. Näköjään voi.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 7€ Lisätty: 27.12.2013
Arvosana: 1

Olen monesti tilannut kotiinkuljetuksella kebabbia. Parasta, mitä oon syönyt. Muut annokset myös maukkaita. Nopea toimitus ja ruuat aina olleet hyviä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 09.10.2013
Arvosana: 0

Tilasimme kaveriporukalla ruuat kotiin, omaan pitsaani otin yhdeksi täytteeksi kanafileen. Kanapalat olivat kuitenkin aivan ala-arvoisia: luunpaloja, nahkaa ja jänteitä. Soitin asiasta ja minulle luvattiin tästä korvaus ensi tilaukseen.
Soitin seuraavana päivänä jolloin minulle ehdotettiin yhtä ruoka-annosta. Pyysin että saisin kaksi, perusteluksi vielä toistin mitä pitsasta oli löytynyt. Työntekijä suuttui ja löi luurin korvaan, jättäen sen yhdenkin hyvityksen toimittamatta.
Pitsa oli toki muuten hyvän makuinen, mutta tuollainen kohtelu asiakasta kohtaan tällaisessa tilanteessa on aivan ala-arvoista, eikä tuollaista tulisi missään nimessä tapahtua, kun asiakas asialliseen sävyyn pyytää hyvitystä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 75€ Lisätty: 24.02.2013
Arvosana: 1

Kuokkalassa sijaitseva tavanomaista viihtyisämpi ja paremmin sisustettu lähiöpizzeria.
Iskender kaupungin vakiolaatua ja tarjosi kuuden euron hintaan perushyvän kebab-kokemuksen.

laajemmat arvioinnit blogissani:
lukanlusikassa.blogspot.com

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 6€ Lisätty: 21.09.2011
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Polttolinja 7 d, 40520 Jyväskylä - Reitti
http://larose.pizza-online.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita