Avautuu 10:00

Pub Alan Mesta

Arvosana 3 / 5

Kaikilla oikeuksilla varustettu (myös maito-oikeudet) viihtymispaikka, jossa on herkullisia virvokkeita ja viiden tähden ruokaa, hyvää ohjelmaa ja kaunista (komeaa) henkilökuntaa.


Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen

Arvostelut (4)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Pubiksi ihan jeppis sapuskaa. Esim. kokolihapurilainen tai pippuripihvipurilainen ovat hyvää, varsinkin pienen kännin päälle. Nälkä lähtee. Lihamukia testasin, ja tavan mukaan mahdollisimman tulinen. Aika tulinen olikin, mutta syötävää sekin. PIzzat vähän kotikutoisia, ellei osta neljää-viittä täytettä. Steviahippien suosittelisin välttävän paikkaa, mutta muuten ei hassumpi pikkukylän pubiksi sapuskapaikkanakaan.

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 30.07.2014
Arvosana: 0

Safka ihan ok, parempaakin vois olla. Rento meininki, lukuunottamatta paria "juoppoa" jotka örisivät ja huutelivat. Myyjä (omistaja?) rento ja mukava mies.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 6€ Lisätty: 13.04.2012
Arvosana: 0

Ravintolan grilliruokaa voi helposti arvioida hampurilaisen perusteella. Hyvän hampurilaisen kriteereinä on laadukas pihvi ja itse tehty maukas kastike, syömissämme hampurilaisissa ei ollut kumpaakaan. Tomaattia sentään löytyi. Yhtä hyvin olisimme voineet käydä ostamassa lähikaupasta Saarioisten hampurilaset ja kastikkeen, yhtä aneeminen tulos. Luultavasti ns. kokki kävikin lähikaupassa, hampurilaisia sai odottaa luvattoman kauan. Herää kysymys miksi myydä ruokaa, jos sen laatuun ei haluta panostaa ollenkaan? Vai ovatko kaikki asiakkaat todella niin kännissä, etteivät maista mitään? Ei voi suositella kenellekään. Melkein hävettää, että edes kävin, mitä muuta räkälältä voi odottaa. Hävetkää!
P.S. Edellisessä arvostelussa "ruoka IHAN syötävää". Niinpä, ennemmin sitä syö kuin turpaansa ottaa, ehkä. Mutta ei se kyllä hyvää ja ostamisen arvoista ole.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 5€ Lisätty: 12.09.2011
Arvosana: 0

Hinnat ovat halpoja ja ruoka ihan syötävää

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 5€ Lisätty: 07.07.2010
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Hähkäniementie 1, 16600 Kärkölä - Reitti
http://www.alanmesta.com

Vaihtoehtoisia ravintoloita