Uusimmat arvostelut:

2 arvostelua

Ensivaikutelma ravintolasta oli hämyinen, kulunut ja likainen. Miljöö on ennemminkin vanha nuhjuinen baari kuin ravintola-tasoa.

Pöytiinohjausta ei ollut joten marssin itse vapaaseen pöytään. Muovitetut ruokalistat toimivat pöytäliinana. Hetken päästä tarjoilija tuo kannullisen kylmää vettä ja ottaa tilauksen vastaan.

Testiin lähtee a la cartesta Härkäpizza, "Härkää, paprikaa, punasipulia, jalapenoa, beanaisekastiketta".

Tarjoilija ohjaa salaattipöytään, josta löytyy perus vihersalaatti, porkkanaraaste, viipaloituja oliiveja, pastasalaatti jne. Mautonta ja hajutonta. Leipäkorissa kaupan halvinta einespatonkia joiden päällä pörräsi kourallinen kärpäsiä. Jäi leivät syömättä.

10 minuutin kuluttua pizza saapuu pöytään. Kokoa riittää eikä täytteissä ole kitsasteltu (henkilökohtaisesti suosin kyllä laatua enkä määrää). Härkä oli siivutettu slaisseiksi pitsan päälle, todennäköisesti saman listan lehtipihvin palasia. Suurinosa ylikypsiä, osassa oli juuri ja juuri häivähdys punaista. Melko mautonta ja hieman purkkamaista lihaa.

Paprikat, sipulit, jalapenot perustavaraa. Ongelmaksi muodostui bearnaisekastike. Täysin pussitavaraa, ja sitä oli pizzan päälle tuutattu todella paljon. Koko pizza ui teollisessa bearnaisekastikkeessa. Kaikki muut maut hautautuivat kastikkeen alle. Pohja oli samaa valmispakastetavaraa mitä karvakäsipizzerioissa, ja siitä tuli lötkö ja koko lautanen oli hetken syömisen jälkeen bearnaisemössöä.

Reilut puolet sain syötyä nälkääni (kaavittuani niin paljon kastiketta pois kuin mahdollista) ennenkuin iski rajat vastaan. Suhteellisen fiasko lätty, josta "less is more" hengellä saisi oikein syömäkelpoisen tapauksen. Pussibearnaise pois kokonaan, ja härkäsiivut medium-kypsyyteen.

Palvelu oli melko eleetöntä mutta reipasta, ei kuitenkaan epäystävällistä.

Näillä eväillä ei kuitenkaan jatkoon.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 17.10.2018
Arvosana: 0
1 arvostelu

Uudenkarhea siisti paikka. Ruoka oli hyvin esillä buffetissa, ja valikoima oli monipuolinen. Jälkiruuan ottopaikka ruuhkautui hieman. Likaiset astiat löhtivät nopeasti pöydästä.

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 17.10.2018
Arvosana: 0
1 arvostelu

Valitettavasti kokemus oli huono ja asiakkaana jäi paha mieli käynnistä.

Olimme isäni kanssa Syö Turku!-kamppanijan tiimoilta syömässä.

Tarjoilijoiden käytös oli epäkohteliasta ja ruuasta palautetta antaessa tuntui kuin vika olisi ollut asiakkaan kun raaka pihvi ei asiakkaalle kelvannut.

Kun tarjoilia tuli kysymään haluammeko uudet pihvi niin tarjoilia kertoi tässä kohtaa että grillipihvi paistetaan aina mediumiksi, tästä ei ollut mainintaa missään kohtaa eikä meltä asiaa kysytty ruokaa tilatessa.

Kun saimme uudet pihvit niin annos tuotiin kokonaan uutena mutta erikseen ostamamme dipit oli unohtuneet kokonaan.
Ja uudet pihvit olivat tällä kertaa sitten paistettu ylikypsiksi ja ne oli melkein palaneita ja sitkeitä ja lisäksi tikkuperunat ja grilli kasvikset oli liian suolaisia ja mausteisia.
Tässä kohtaa tuntui siltä kuin kokki olisi suuttunut kun ensimmäiset annokset palautettiin takaisin keittiöön.
Kaiken kaikkiaan huono kokemus ja menimme hakemaan muualta jälkiruokaa jolla yli suolaisen maun sai pois. Tämä oli ensimmäinen ja viimeinen kerta kun syömme täällä valitettavasti

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 16.10.2018
Arvosana: 0
18 arvostelua

Under augusti - september avnjutit laxsoppan två gånger, samt tagit ombord på båten för att ätas senare.

Här talar vi inte om gourmetkvalitet, men däremot om en rejäl laxsoppa som är så som laxsoppa ska vara.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 15.10.2018
Arvosana: 0
1 arvostelu

Todella maittava lohi, ei mitään huonoa sanottavaa. Onneks osui silmään SYÖ! -Viikoilla, muuten ei ehkä olisi ikinä tullut löydettyä tätä paikkaa. Ruoka, palvelu ja mukavan tunnelmainen musiikki. Ehdottomasti suosittelen ja tulen toistekkin!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 14.10.2018
Arvosana: 0
1 arvostelu

Yleensä varma ja helppo valinta Butter Chicken petti. Kana oli todella kuivaa, tomaattikerma-kastike oli sitä itseään vailla mitään nepalilaisia mausteita. Lassi ja Naan-leipä hyviä. Miljöö mukavan rauhallinen. Palvelu perushyvää.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 14.10.2018
Arvosana: 0
1 arvostelu

Kotiin kuljetettuna special kebab laatikko oli täynnä riisiä. Seassa pari hassua kebabsuikaletta ja muutama lohkoperuna. Ruoka oli ihan ok makuista.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 14.10.2018
Arvosana: 0
1 arvostelu

Hanko-Sushi tuntui huipputasoiselta verrattuna tähän Yuzu Sushi Bowl & Burrito -paikkaan. Palvelu oli huonoa (nyrpeällä naamalla rahastamisesta ruoan tuontiin) ja ennenkaikkea ruoan laatu oli huonoa. Riisi kovaa ja kokkeroista, nigirit maistuivat eltaantuneilta ja makit kovin keskinkertaisia. Kun hinnatkin kovahkot laadukkaampiin sushi-ravintoloihin verrattuna, niin valitettavasti tätä en voi suositella.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 13.10.2018
Arvosana: 0
3 arvostelua

Ruokalista on hyvin mystinen. Mitä on mäihä? Mitä on majo? Paljonko annoksissa pihvi painaa? Entäs ne allergeenit ja ruokavaliot, niistä ei ole mitään tietoa.

Näennäisen vitsikäs menu ei tarjoa riittävästi informaatiota, kun kuvaukset ovat tällaisia:

"Tripla Teurastaja – 23,00 €
– Lukion lyhyelläkin matikalla osaa päätellä tämän burgerin lihamäärän".
Ei muuten osaa, kun missään ei ole tietoa paljonko se tavallinen koko painaa.

Erään toisen burgerin kohdalla taas lukee käsittämättömästi:

"Jos haluaa tesmata jotain muuta burgeria listalta se onnistuu + 1 € lisämaksulla."

Ruoka oli kuin pakkasesta vedettyä ja mautonta. Sisustus on ankea, mitä oli peitelty vielä kamalammalla musiikilla.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 13.10.2018
Arvosana: 0
30 arvostelua

Garlic Burger oli OK mutta en tätä vielä gourmet burgeriksi luokittelisi muuten kuin hinnan puolesta (17e). Lisukkeina ranskalaiset (vaatimatonta perustasoa) sekä coleslaw ja puolikas suolakurkku.

Kori on erittäin epäkäytännöllinen alusta burgerin syömiseen. Todella ahdasta leikata burgeria ja kun kaataa ketsuppia paperin päälle niin se imee sen samantien ja paperi on rikki.

Sinänsä paikka on viihtyisä ja oikein sopiva illanviettoon tai urheilun seuraamiseen isoilta TV-ruuduilta. Palvelu oli nopeaa ja OK.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 17€ Lisätty: 13.10.2018
Arvosana: 0