Uusimmat arvostelut:

helios1
3 arvostelua

Isot annokset ja autenttinen thaimaalainen maku! testissä olleet jo curry-annokset , sitruunaruohokana ja inkiväärikana! Ei petä koskaan. Pienen pieni paikka, joka tekee Du Diista juuri sopivasti erilaisen. Take-away toimii parhaiten, koska sisällä on suhteellisen lämmin ja vähän tilaa. Omistajapariskunta on ystävällinen ja mukava! Kasvisvaihtoehdot onnistuu myös.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 17.07.2018
Arvosana: 0
helios1
3 arvostelua

vegaanista jäätelöä tarjolla - tämä kävi lounaasta! :)

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 17.07.2018
Arvosana: 0
Finn2106
1 arvostelu

Erinomainen ravintola! !!! Kiitos!!!!!!

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 17.07.2018
Arvosana: 0
take
1 arvostelu

Hampurilaiset uskomattoman hyviä jokaisella käyntikerralla, asiakas palvelu on ystävällistä ja mukavaa. Kävisin useamminkin. Suosittelen!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 16.07.2018
Arvosana: 0
Pizzafani
1 arvostelu

Super mehukkaat pizzat. Kana oli yllättävän pehmeää ja maku paikallaan. Aurajuuston aromi ei ollut liian voimakas eikä mieto. Myös todella ystävällinen palvelu.

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 16.07.2018
Arvosana: 0
valkosibali
1 arvostelu

Itse erehdyin kokeilemaan kyseistä pizzeriaa tilaamalla kotiin pari pannupizzaa. Pizzojen piti olla perillä klo 21.29. Kello vieri eteenpäin ja n. klo 22.10 oven taakse saapui hopea suht uusi bemari. Kaveri lykkäsi pizzat käteen ja mainitsin myöhästymisestä. Vastauksena ”Oli muitakin asiakkaita!”. Ajattelin ja asiasta mainitsinkin, että väliäkös tuolla, jos pannupizzat ovat hyviä. Laatikoita avaessani huomasin, että pizzat olivat normaali pizzoja - ei pannupizzoja. Koko oli puolet pienempi normaalista pizzasta ja sen lisäksi reunoja oli vähän nostettu, niin että pizza näytti syvältä lautaselta. Tämän fanfaarin kruunasi se, että pizzat olivat kylmiä ja täytteitä puuttui (paitsi, jos lasketaan sinihomejuusto niin, että koko pizzassa oli yksi mitätön nokare sitä). Parin palan syömisen ja outojen sivumakujen arvioimisen jälkeen pitelen mahaani... Ehdoton ei! Tilatkaa mielummin ihan täysin muualta ruokaa. Seinäjoella on pizzerioita, joissa saa mitä tilaa ja tarvittaessa saa kotiinkuljetuksen 0€. Tästä huvista maksoin 27€, josta 3€ meni kotiinkuljetukseen. Kaksi ”pannu”pizzaa siis maksoi 12€.........

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 15.07.2018
Arvosana: 0
chedhua87
2 arvostelua

Surkea palvelu, surkea ruoanlaatu, surkea ala-arvoinen kokemus. Surkeaan laatuun ja laadun laiminlyömiseen nähden ruoan hinta aivan ylihinnoiteltua. Grillatun leivan sisalmykset hajonneet lautaselle ja tarjoillaan rajahtaneen nakoisena leipia asiakkaalle juustot ja sipulit levinneena lautaselle. henkilokunta valinpitamatonta palvelussa ja tuotteiden selittamisessa; 6,90e leivasta sai kuulla “itse menna katsomaan mita se sisaltaa vitriinista” kun henkilokunnalle ei kuulu kertoa tuotteista asiakkaille. En mene uudestaan. Suosittelen valttamaan ja menemaan paikalliseen kahvilaan kahden pysakin paassa tasta. Tein itse virheen enka mene enaa uudestaan. Suosittelen pysymaan kaukana.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 15.07.2018
Arvosana: 0
Sigge2
1 arvostelu

Helteellä halutti lounastaa jotain kevyempää ja päädyin syömään Cafe Breakin salaattia Rinteenkulmaan.
Salaatti oli raikas ja vaihtoehtoja riittävästi. Hyvä maku jäi ja vatsa tuli sopivan täyteen. Varsin edullista sen kokoisesta salastista.
Palvelu oli mukavaa ja toimi moitteettomasti.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 14.07.2018
Arvosana: 0
Hencassi
1 arvostelu

Olen käynyt täällä useita kertoja syömässä lounasaikaan. Buffet-pöytä on aivan mahtava! Keskiviikkoinen sushi-buffet antoi mielestäni oikeuden laittaa myös hinta-/laatusuhteelle täydet pisteet. Sushi jopa parempaa, kun monissa muissa kilpailevissa ravintoloiasa. Salaatti on tuoretta ja raikasta sekä lämmin ruoka maittavaa ja korkealaatuista suhteessa lounasbuffet-hintaan. Kerran eräs asiakkaani kysyi limonaditarjontaa, kun olisi hiilihappojuotava maistunut ruoan kanssa ja kassa ojensi pullon veloitulsetta. Paras kiinalainen ravintola, jossa olen käynyt.

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 14.07.2018
Arvosana: 0
mghtydux
4 arvostelua

Listalta päivän kala, joka oli paistettu lohi beurre blanck, muusia ja kauden kasvikset. Erinomainen setti ja hyvä hinta/laatu. Suosittelen. Hyvä valikoima oluita. TV:ssä Golffia ja musiikki 80/90/00/10 pop.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 13.07.2018
Arvosana: 0