Ei tietoa

Laivaravintola Kaunis Veera

Arvosana 1.4 / 5

Arvostelut (17)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Kokemus kesältä 2015. Hampurilainen ja ranskalaiset haaleita, lähes kylmiä. Minun jälkeen tilauksen tehneet saivat samanlaisen aterian ennen minua. Ei selitystä tarjoilijalta. Hoputin kaksi kertaa ennenkuin ateria tuli. Ei pahoittelua. Tarjoilijan ammattitaito olematon. Jäi ikävä maku.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 17€ Lisätty: 30.09.2015
Arvosana: 0

Olipa surkea kokemus. Ei tarvitse mennä uudestaan. Söimme lounaan, joka sisälsi vetisiä pakastevihanneksia, vanhaa salaattia, liisterimäistä muusia ja paneroitua kampelaa. Ruoka oli mautonta ja kylmää. Kampelan leivitys oli epäonnistuneen lötkö. Kaikki ruoka oli loppunut ja seuralaiselleni ei riittänyt kalaa. Salaatti oli vain salaattia joka etsii muutamaa kurkkua ja tomaattia. Miljöö oli ihan hyvä ja lounaasta saisi toimivan, jos panostettaisiin tuoreisiin raaka-aineisiin eikä käytettäisi pakasteita, niinkuin täällä tehdään. Ihmettelen miksi tupa oli täynnä, vaikka ruoka on surkeaa. Tähän mekin haksahdimme ja luulimme, että sieltä saa hyvää sapuskaa. En suosittele!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 16.07.2015
Arvosana: 0

Muikut isoja/erittäin ruotoisia, muusi liimamaista,kaiken kukkuraksi pitkä hius annoksessa! Odotusaika n. tunti!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 09.09.2013
Arvosana: 0

Ruoalla kesti yli tunti. Pöydässä saimme ruoat eri aikaan. Alakerran tarjoilija perusteli tätä sillä, että samalla nrolla tilatut tulevat samaan aikaan. Mieheni ruoka tuli vartin ennen minun ja meillä oli sama nro. Ei pahoitteluja. Mieheni vuohenjuustokana oli osittain raakaa, annos kylmähkö ja muiden seurueeni saman annoksen ranskalaiset kylmiä. Minun ja siskoni kanasalaatissa oli pilaantuneita viinirypäleitä. Eka tarjoilija ei reagoinut raakaan kanailmoitukseen muuta kun näyttämällä tuskaiselta. Toinen tarjoilija sanoi, että ovat alimiehityksellä ja hän vain ottaa huudot asiakkailta. Vei annoksen pomolle ja palasi kertoen että kana ei voi olla raakaa, koska se tulee pakasteena esikypsytettynä. Raakaa se oli silti, esikypsää tai ei. Edelleen ei pahoitteluja. Mieheni sai kuitenkin kiitos tämän tarjoilijan uuden annoksen, superison kanakorin.

Tämän lisäksi wc:t ovat keittiön vieressä alhaalla. Tarjoilijat juoksevat vessahätäisiä päin. Portaiden yläpäässä kaikkien nähtävillä isot roskikset, joihin tarjoilijat heittivät ruoantähteitä.

Vaikka on kiire ja palkka ei riipu tipeistä, oli palvelu hidasta ja töykeää. Ruoka mautonta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 08.09.2013
Arvosana: 2

Lounasbuffet oli perusmättöä, jossa ei ollut mitään erityistä, mikä saisi tulemaan tänne uudestaan.

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 08.09.2013
Arvosana: 0

Perjantai ilta ja muutamassa pöydässä ainoastaan asiakkaita. Tilasimme pizzaa. Nopeaa ja ystävällistä palvelua koko henkilökunnalta. Pizza oli todella hyvää, ihana ohut pohja ja paljon täytteitä. Paikka oli siisti. Ihailimme samalla kaunista järvimaisemaa, suosittelen !

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 07.09.2013 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0

Kaunis Veera satamassa 18. 8.2013: Kanakori: täysin mauton ja hajuton ruoka. Tuohon vaaditaan jo lahjakkuutta tai ainakin paljon yritystä! Jopa minä täysin surkeana kokkina saan parempaa aikaiseksi.

Ranskalaiset suolattomia, vetisiä, rasvaisia ja lötköjä (ei muuten onnistunut dippaus majoneesiin - lötköt perunanpalat ei vaan uppoa yhtään vaikka miten tökkii...), kanaa epäilin vähän raa´aksi ja viimeinen kanapala todisti epäilyksen oikeaksi - jäi syömättä. Kanan leivitys oli rasvainen ja mitättömän ohut; ei tarvitse varmaan sanoakaan ettei maistunut miltään muulta kuin rasvalta. Kerta kaikkiaan pettymys. Hain lisää suolaa ravintolasalista, mutta ranskalaisiin ei saanut makua millään - en viitsinyt koko sirotinta tyhjentää.

En lähtenyt reklamoimaan uutta annosta, kun ruokahalu katosi.

Ei koskaan enää. Kumma miten yhdestä kerrasta ei opi. Tämä kokeiltiin jo kesän alussa melkein yhtä huonolla menestyksellä.

Tarjoilijatyttö kysyi koreja hakiessaan, että maistuiko kanakorit. Kun huomautimme suolattomuudesta, sanoi vaan, että haittehan te suolaa. Ei mitään pahoittelua tai että kertoo kokille eteenpäin. Eihän se asiakaspalvelu voi noin vaikeaa olla? Sitäpaitsi: ranskalaisten perunoiden pitää olla vähän suolaisia. Edes vähän. Perunoitakin jäi lautaselle.

Vie mennessäs - tuo tullessas ei toimi. Ruuat tuli, mutta tyhjää lasia pöydänreunalta numeron vierestä ei viety pois. Numeron tarjoilijapoika sentään vei pois. Tarjoilijoilla jaettu työt niin, että toinen tuo, toinen vie - vaikka olisi tyhjät kädet ja suoraan keittiöön?

Jaoin kokemuksen facebookissa ja seinä täyttyi samantapaisista kommenteista. EN SUOSITTELE!

Sisätilat on kyllä remontoitu kivaksi, mutta ravintolaan mennään syömään/juomaan eikä seiniä ihailemaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 20.08.2013
Arvosana: 0

Paikka on siis vanha laiva ja puitteet sen mukaiset. Mitään erityisen hienoa on turha odottaa, mutta menetteleehän se. Kannelta voi katsella syödessä järvimaisemaa tai oikeastaan vieressä olevia muita paatteja ja hätistellä lokkeja kimpusta. Henkilökunta oli kokemattoman oloista, mutta hyvähän se on että nuoret ovat päässeet kesätöihin. Parhaansa varmasti yrittivät niistä lähtökohdista mitä oli annettu ja ihan mukavia olivat. Hampurilainen on sopivan kokoinen ja mukana tulee kasa ranskalaisia. Pihvi ja ranskalaiset ainakin onnetonta pakastetavaraa, höttöinen sämpyläkin tainnut tehdä aika pitkän matkan ennen lautaselle pääsyä. Tomaatti, sipuli ja salaatti valmiiksi pilkottuna tukusta ja kastikkeet purkista, joten kokki pääsee täällä helpolla. Oli sentään pihvin jaksanut lämmittää ihan pannulla ettei sentään mikrossa. Ainoa edes jotenkin oma idea ja joka pelasti koko annoksen oli terva-aromisen kastikkeen käyttö. Muuten täysin vastaavaa tavaraa saa kolmasosan halvemmalla läheiseltä grilliltä. Yrittäisitte nyt edes vähän, ei se niin vaikeaa olisi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 13.08.2013
Arvosana: 1

Siivoton läävä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 04.07.2013
Arvosana: -1

Nettisivuilta sai kyllä todella harhaanjohtavan mielikuvan paikasta. Miljöö on toki miellyttävä. Jos ei aggressiivisia lokkeja lasketa. Mutta ruoka oli huoltoasematasoista, samoin hämmästytti se, että viinit laskettiin pahvipäniköistä. Oluelle tänne voisi tulla uudestaan mutta syömistä en suosittele.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 04.07.2013
Arvosana: 1

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Lahden Matkustajasatama, 15140 Lahti - Reitti