Keittiö auki

Pancho Villa

meksikolaista
Arvosana 2.5 / 5

Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa

Arvostelut (27)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Odotimme ruokaa todella kauan ja kun saimme hampurilaisannokset pöytään olivat ranskalaiset haaleita ja toisella meistä sämpylä ja pihvi hieman palaneita.. Saimme juomat hyvitykseksi tapahtuneesta joten siitä pisteet.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 04.08.2015
Arvosana: 0

Yli tunti ruuan odotusta ja silti tarjoillaan palanutta ja kylmää ruokaa,jota en voi ymmärtää. Olen käynyt ennen viikoittain lounaalla ja perheen kanssa iltaisin,mutta en varmasti käy enään. Olisi kiva tietää mistä moinen johtuu.?
Terveisin: 3 kertaa viikossa lounaalla kävijä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 25.06.2015
Arvosana: 0

Hyvää ruokaa, mukava kokemus. Käyty monesti

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 14.11.2014
Arvosana: 0

Järkyttävän huonoa ruokaa- kylmien nachojen päälle lötkäisty teollisen makuista salsaa. Kokeilkaapa esim lämmittää nachot ennen kastikkeita. Salaatti oli vetinen ja kurkut nahistuneita. Wingsit ihan ok, seuralaisen burrito oli kuulemma syömäkelvoton. En voi suositella tätä edes nopean palvelun vuoksi. Tarjoilija-raukat kyllä yrittivät parhaansa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 13.11.2014
Arvosana: 0

Lounaaksi "lohta limekastikkeella" 9,30eur. Kesti aika kauan, mutta annos oli muutoin ihan maistuva kaikkinensa. Ainoa miinus oli ranskalaiset, jotka osittain olivat ihan tummanruskeita, ties kauanko lilluneet öljyssä :0 Palvelu ihan ok, kesätyöntekijöitä todnäk. Kuulin kun tarjoilija opasti muita lounastajia ruuan päätteeksi noutamaan kahvia jostain, mutta minua ei. En kai sitten vaikuttanut kahvinjuojalta, oh well. Joojoo olisin löytänyt itsekin :)

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 05.08.2014
Arvosana: 0

Maukasta ruokaa ja palvelussakaan ei ollut mitään vikaa. Kävin syömässä viikonloppuna, joten kiireen takia ruokaa sai odottaa jonkin aikaa, mutta se ei annoksen laatuun vaikuttanut!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 29.05.2014
Arvosana: 0

Kammottavaa ruokaa. Lehtipihvi kuin kengänpohja. Friteeratut ruoat paistettu tummanruskeiksi ehkä vanhalla öljyllä. Nachot pussin pohjan muruja. Panchon remu-kastike sietämättömän pahaa. Ja tätä piti odottaa yli 30min ja maksaa enemmän kuin Helsingissä laadusta. Ei enää ikinä!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 29.07.2013
Arvosana: 0

Luin ennen käyntiäni näitä arvosteluja kyseisestä Pancho Villasta ja hieman odottavalla fiiliksellä lähdin syömään, mutta huomasin heti, että paikan taso on todella muuttunut tai sitten osalla arvostelijoista on ollut jotakin henkilökohtaista huonoa onnea. Palvelu oli asiallista ja osaavaa, mutta jopa hauskaa kun nuori tarjoilija poika osasi käyttää tilannekomiikkaa kuitenkaan menemättä liiallisuuksiin. Myös perheen pienimmät otettiin hyvin huomioon. Ruoka kesti noin 40 minuuttia joka on ihan odotettava, kun olin hiihtolomalla liikenteessä. Suosittelen ehdottomasti ja sitä iloista ja energistä, mutta silti asiantuntevaa palvelua jäi kyllä ikävä, kun on myöhemmin käynyt "tasokkaammissa" paikoissa, joissa ei siinä suhteessa olla päästy lähellekkään.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 14€ Lisätty: 11.03.2013
Arvosana: 0

Pöyristyttävä kokemus. Jopa alkuruokaa sai odottaa puoli tuntia. Salsa muuten mautonta -ainoa maku oli raaka tomaattipyree. Naudan file leikattu syyn mukaan. Kana kuivaa ja mautonta. Paistettu paprika ja sipuli oli maukasta. Keittiön reaktio palautteseen "parempi tuuri ensi kerralla". Tarjoilija oli ystävällinen, mutta ei pysty pelastamaan kokonaistilannetta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 29€ Lisätty: 25.02.2013
Arvosana: 0

Kolmesti testattu erilaisissa kokoonpanoissa, joka kerta 2-4 lasta mukana. Lasten leikkipaikasta plussaa, mutta eivät hekään loputtomasti odota.

Kanahampurilainen oli huonoa. Liha oli harmaata mössöä ja maistui pahalle. En pystynyt syömään. Toisella kerralla tilasimme paikan ainoan syömäkelpoisen ruoan, tortilloja. Ne menettelevät, mutta ovat ylihinnoiteltuja.

Palvelu on mitä on, tarjoilijat varmasti vaihtuvat useasti. Ruoan taso heittelee. Mutta kun tiedän, mitä odottaa, en pety niin pahasti.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 04.02.2013
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Ideaparkinkatu 4, 37570 Lempäälä - Reitti
02 909 08140
http://www.panchovilla.fi/lempaala/index.php

Vaihtoehtoisia ravintoloita