Keittiö auki

Shell Lieto ravintola

itsetehtyä ruokaa
Arvosana 2 / 5

Arvostelut (4)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Muutama viikko sitten lounaslistalla luki kaalilaatikko. Kaalilaatikko on herkkuani, mutta kyllä Liedon Shellillä oli luokattoman huonoa kaalilaatikkoa. Kamalaa mössöä! Aito ruuan maku pilattu liiallisen lihaliemikuutioiden käytöllä. Ruuan rakenne dog shittiä

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 27.09.2015
Arvosana: 0

Erittäin mukavaa palvelua, vaikka saavuimme juuri ennen keittiön sulkemisaikaa. Saimme ruokailun valmiiksi juuri ennen ravintolan kiinnimenoa ja silti henkilökunta jaksoi hymyillä loppuun asti :) Leikkipaikka oli pienille lapsille sopiva.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 07.02.2013
Arvosana: 0

Lounaslistalla paistettua lauantauimakkaraa ja jaiheesta valmistettua tapettiliisteriä, jota työkäverini kutsui perunamuusiksi. Toisena vaihtoehtona lounaspöydässä oli uunikalaa, joka oli kuitenkin juustolla kuorutettua seitiä.
Broilerin kanssa tarjottiin kovaa riisiä, joka lillui lämpimässä vedessä. Toisella kerralla broilerinkoivet olivat sentää kypsiä ja mureita. Salaattipöytä hyvänä päivänä pelastaa lounaslistan tarjonnan laajudellaan, mutta aina ei viitsisi syödä kolmea eri pastasalaatti vahtoehtoa. Jälkiruoaksi perus huoltoasemakahvia ja yön ylinukkuneita donitseja.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 17.12.2012
Arvosana: 0

Hyvää ruokaa huoltoasemalla. Lounas sisältää monipuolisesti salaatteja ja aina on talon omaa leipää. Tilat viihtyisät ja esim. lasten vaunujen kanssa mahtuu kulkemaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 04.08.2012
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat


Sijainti

Simpukkatie 2, 21420 Lieto - Reitti
010 320 6680
http://www.shelllieto.fi