Keittiö auki

Pannukakkutalo

pannukakkuja
Arvosana 2.8 / 5

Arvostelut (8)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Pannarit kävelykadun terassilla lämpimänä kevätpäivänä, hyvä idea, mutta. .
Kun nälkä kurni vatsassa, valitsimme tietenkin suolaiset pannarit ja itse päädyin muikkupannukakkuun. Sen osalta toteutus oli liikaa rasvaisuutta lukuunottamatta ok, tai no kooltaan se oli pienehkö vaikka valitsin isomman vaihtoehdon. Muutkin seurueestamme moittivat rasvaisuutta, ja mausteita olisi myös saanut käyttää reilummin. Pohjanoteeraus oli kuitenkin vegaanisena pyydetty pannukakku jonka taikina oli keskeltä raakaa vaikka paprikat päällä olivat mustaksi paistetut.

Terassin osalta miljöötä sensijaan ei voi moittia, eikä palveluakaan joka oli ripeää ja ystävällistä. Hinnat tuntuivat kovilta annosten kokoon ja yksinkertaisuuteen nähden.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 10.05.2016 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0

Todella maukas keittolounas!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 06.01.2016
Arvosana: 0

Surkea kokemus. En suosittele. Huonoa ruokaa. Ei ikinä takaisin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 16.11.2015
Arvosana: -1

ei kovin viihtyisä ympäristö ja palvelu surkeaa. ..

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 02.10.2015
Arvosana: 0

Ihanat gluteenittomat pannarit. Tilasimme makeat pannarit gluteenittomana kahvin kanssa nam !

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 29.09.2015
Arvosana: 0

Kiva paikka ja ystävällinen palvelu. Listalla oli paljon valinnan varaa. Tilasimme kana mozzarella peso pannarin ja mieheni päivän keiton. Hyvää oli :) Kiitos!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 03.09.2015
Arvosana: 0

Mielestäni hyvin perheystävällinen ja viihtyisä paikka. Ihana vanhanaikainen pitkä pirtinpöytä lisäsi tunnelmaa.Ruoka tuli alle 25minuutissa vaikka ravintolassa oli paljon väkeä.Pannukakku oli maittavaa ja hyvin täyttävää.Söimme savuporo pannaria,mikä oli juuri sopivan suolainen!Suosittelen lämpimästi!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 03.09.2015
Arvosana: 0

Odotukset korkealla, mutta pettymys suuri. Entisen Hillan tiloissa toimiva Pannukakkutalo on sisustettu todella hallimaisesti ja tökerösti. Pöydillä on vahaliinat ja kalustus on karua sekä epämiellyttävää. Meteli on kova, kun pehmeitä ääntä imeviä pintoja ei ole.

Palvelu tiskillä, josta ruoat tilataan ensin, oli jokseenkin persoonatonta ja tympeää. Myöskään ruoan tuonut tarjoilija ei ollut kovin asiakaspalveluhenkinen, mutta henkilökunta taisi koostua suurimmaksi osaksi kesäapulaisista. Ruokaa sai odottaa puolisen tuntia, vaikka ravintola ei ollut läheskään täynnä. Itse ruoka oli se varsinainen pettymys, sillä ensimmäinen vuohenjuusto-aurinkokuivattu tomaatti -pannukakkuni oli toiselta puolelta täysin palanut ja syömäkelvoton. Huomautin asiasta tarjoilijalle, joka mietti hetken ja sanoi kysyvänsä keittiöstä, voivatko tehdä uuden. Sen uuden paistamisessa vierähti taas tovi, mutta ei se sen kummoisempi ollut. Aivan liian suolaiset täytteet yhdistettynä rasvaiseen pohjaan ei vaan toimi. Harvoin tulee petyttyä näin totaalisesti ravintolaan, mutta tämä oli kovin masentava visiitti.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 21.08.2015
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Hallituskatu 7, 50100 Mikkeli - Reitti
050 576 9100
http://www.pannukakkutalo.fi/

Vaihtoehtoisia ravintoloita