Ei tietoa

Ravintola Piikatyttö

Arvosana 3.1 / 5

Arvostelut (3)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Syötiin kolmen ruoan menu, alkupalaksi siikatatar paistetulla ruisleivällä, pääruoaksi lammasta ohraton kanssa ja jälkiruoka oli tyrnipannacotta. Kaikki oli onnistuneet erinomaisesti ja ruuat eivät tulleet liian nopeasti, eli sai syödä rauhassa ja maistella rauhassa. Jälkkäriviinin suositteli tarjoilija joka oli aivan loistava!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 47€ Lisätty: 10.05.2015
Arvosana: 0

Kävimme äitienpäivän juhlalounaalla 27e/hlö. Lounaaseen kuului mustaherukka-kuohuviini (parasta maistamaani kuohuvaa!), seisovan pöydän ruuat sekä jäkiruokakahvi ja kermakakku. Paikan puitteet ovat hienot, miinusta ainoastaan vessojen epäsiisteydestä. Tarjoilijat olivat ystävällisiä. Tuollainen erikoinen, erittäin huolellisesti tehty paikka ansaitsisi tietenkin rinnalleen taidolla tehdyt ruuat. Valitettavasti ruoka oli kuitenkin juuri sitä suomalaisille noutopöydille tyypillistä, tylsää ja mautonta kermassa uitettuja lihoja, sekä halpaa ja mielikuvituksetonta salaattia. Graavilohi oli hyvää, mutta muutoin ei huvittanut keskinkertaista ruokaa syödä. Laatuun nähden ruoka oli ehdottomasti ylihintaista. Harmillinen pettymys.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 27€ Lisätty: 11.05.2014
Arvosana: 0

Seminaaripäivällinen aikalailla nappiin. Täällä ei tarjota mitään economy-broileria vaan kunnon maittavaa ruokaa. Alkupalana graavikala, muikunmätilautanen. Nam! Pääruokana hirveä marjojen ja juuresten kera. Kyllä oli makea ja suolainen suloisessa tasapainossa. Ihan himpun lämpimämpänä olisi voinut ruoka tulla pöytään. Ja kyllä porukka viihtyy tunnelmallisessa ravintolassa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 31.10.2012 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Porosalmentie 313, 58900 Rantasalmi - Reitti