Lounas käynnissä

Funky Burger

hampuriaisia
Arvosana 2.4 / 5

Arvostelut (32)

Etsittiin netistä espoon parasta hampurilaispaikkaa (jossa sisätilat sateen takia)

Odotukset olivat suuret, mutta pääsemme pettymään täysin kun 16.5€ maksava pieni hampurilainen oli mauton ja kuiva, pihvissä ei mitään mausteita.

Maistaessamme tilaamiamme 9€ lastenhampurilaista ja aikusiten kanahampurilaista pääsivät pahoin pelätyt eineksetkin virtaamaan elimistöömme, kun lastenhampurilainen oli syömäkelvoton, maistuessaan oudolta (sisälsi valmispihvin) ja kun ”friteerattu kananrinta” oli paneroitu valmis mössö kanapihvi (ei siis lihaa itsessän vaan muussattua ”nugettia”

Lisäksi annokset piti tilata kassalta mikä on erikoista tämänhintaisissa ravintoloissa

Ainut piristävätekijö ravintolassa oli ravintolan lemmikkikoira, joka lisäsi ravintolaan tunnelmaa

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 16.09.2019
Arvosana: 0

Kauppakeskus Ainoassa käydessäni päätin pistäytyä Funky Burgerissa. Listalta löytyy tietysti hampurilaisia, mutta niiden lisäksi saa muitakin annoksia. Lounasaikaan paikalla on vielä lounasbuffet, mutta illalla on pelkkiä à la carte -annoksia.

Aiemmin toisaalla syömäni varsin pliisun "tulisen" hampurilaisen jälkeen päätin tilata tulisinta mitä löytyy eli Chili Burgerin ja siihen vielä Funkyn habanerokastikkeen päälle. Ranskalaiset kuuluvat annokseen, juomaksi otin hanavettä.

Annos tuli pöytään alle varttitunnin odottelun jälkeen. Habanerokastike olikin erillisessä kulhossa, tarjoilija sanoi että voisin annostella sitä itse oman makuni mukaan. Päätin ensin maistaa hampurilaista sellaisenaan ja katsoa sitten tarvitsenko habanerokastiketta. Ja tarvitsinhan minä. Sämpylän kansi pois, haarukalla kunnon sipaisu habanerokastiketta pihvin päälle ja kansi takaisin. Lopun habanerokastikkeen voikin sitten käyttää ranskalaisten dippaamiseen.

Ja kyllä siitä hampurilaisesta nyt tulikin tulinen. Hiki valui otsalta sitä syödessä ja hiuksetkin kastuivat. Kyllä minä sen kuitenkin syömään pystyin ja hyvän makuinenkin oli, varsinkin itse pihvi.

Kuitenkin vähän petyin huomatessani että Funky Burgerin kuuluisassa polkupyörä-maustetelineessä ei ole enää Poppamiehen kastikkeita, ainoastaan Tabascoa, Srirachaa ja jotain ihme chili-sinappia. Mutta onneksi Funkyn habanerokastike oli sen verran tulista ettei ylimääräistä chiliä edes tarvittu.

Palvelu oli ystävällistä ja ripeää eikä ravintolassa juurikaan tungosta ollut tähän aikaan illasta. Kaiken kaikkiaan hyvä kokemus hintaansa nähden.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 03.04.2019
Arvosana: 0

Lounas oli erittäin postiivinen kokemus. Bataatti-inkiväärikeitto oli erinomainen ja hyvää oli chili con carnekin. Punajuuri-portobello pihvit oli tosin loppu. Salaattipöytä ansaitsee erityismainninnan - yli 20 erilaista lisuketta! Palvelu oli ystävällistä.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 06.11.2018
Arvosana: 0

Funkt burgerin pihvin koko muistutti lihapullaa. Tilasin kypsän, tuli medium. Kukko tölkki olut maksoi 8€, jonka saa kaupwta 2€.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 16.11.2017
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 26.08.2016
Arvosana: 0

The beer tasted. .. funky. The burger was OK though.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 20.07.2016
Arvosana: 0

Ala Carte listan omat pihvit erittäin maukkaita, muutenkin hampurilaiset ovat parhaiden joukossa. Lounasburgerien pihvit ovat jotain valmispihvejä, josta miinuksia.

Eri maku ja kastikevaihtoehtoja burgereihin on myös paljon, joista iso osa vielä erittäin hyviä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 27.01.2016
Arvosana: 0

Aivan mahtava, yksi parhaista burgereista ikinä. Pihvi oli mielettömän hyvä, medium sisältä eli erittäin makoisa ja mehevä. Ranskalaiset rapeita ja riittävän suolaisia. Annos reilun kokoinen. Hyvä salaattisisus. Tuli ihan ahmittua satsi. Palvelu ihan hyvää, vaikka mentiin vajaa tunti ennen kauppakeskuksen sulkemisaikaa. Ruoka tuli nopeasti, paikassa oli asiakkaita jonkun verran eikä silti jouduttu odottamaan kuin 10-15 min. Tila viihtyisä, rauhallinen - plussaa telkkareista. Ehdottomasti rahan arvoinen. Tullaan toistekin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 14.01.2016
Arvosana: 0

Aivan mieletön paikka! Ehkäpä elämäni parhain syömäni BBQ- hamppari täyteläinen ja herkullinen maku. Onneksi tuli vierailtua Espoossa:)

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 16€ Lisätty: 25.11.2015
Arvosana: 0

Pari viikkoa sitten kävimme ja kun tulimme sisään tyhjään ravintolaan, kokki (ehkä kokki, nainen, lyhyet tummat hiukset) istui jalat pöydällä puhelimessa. Tiskin takana lippis päässä ja kakat housuissa seisoi äijä, sanomatta mitään. Istuimme pöytään, katselimme menua. Äijä ei tehnyt elettäkään. Kun menimme kysymään, että onko täällä pöytiintarjoilu, murahti hän, että ei. Aha. Tyhjä ravintola, mutta pöytiin ei siis tarjoilla. No, tilasimme sitten tiskiltä ja saimme vallan tylyn ja laiskanlaisen kohtelun. Safka kuitenkin oli melko maukasta, joten ihan tyytyväisenä ne sitten kuitenkin söimme. Niin söi tarjoilijakin. Tiskin takana mätti suuhunsa lautanen naamassa jotakin. Ei muuten olis töissä mun ravintolassa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 31.08.2015
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (1)


Sijainti

Länsituulentie 12, 02100 Espoo - Reitti
http://funkyburger.net/

Vaihtoehtoisia ravintoloita