Keittiö auki

Il Gabbiano Ristorante

italialaista
Arvosana 2.3 / 5

Herkulliset italialaiset pizzat, pastat sekä jäätelöt ovat maailmankuuluja, joita tarjoamme suurella tunteella. Lämminhenkinen tunnelma houkuttelee niin lounaalle kuin viettämään elokuvailtaa hyvästä ruoasta nauttien!
Tuo ystäväsi tai perheesi Il Gabbianoon ja valmistaudu nauttimaan!


Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa
Liikuntaesteetön

Arvostelut (51)

Lasagne Bolognaise (14,5e) oli kohtuullinen esitys. Hyvä rakenne ja kaunis annos mutta makua olisi saanut olla reilummin. Suoraan uunista tuotuna se oli myös aivan liian kuuma syötäväksi seuraavaan 20 minuuttiin. Annoksen koko olisi voinut olla myös hieman isompi (matala lautanen hämää). Tyylikäs sisustus, palvelu perustasoa huonolla suomenkielellä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 19€ Lisätty: 13.10.2018
Arvosana: 0

Menin kyseiseen ravintolaan ajatuksena tilata kunnon italialainen pizza. Lopputulos oli kuitenkin suuri pettymys. Pohjanoteeraus kaikista Suomessa tilaamistani pizzoista. Pohja oli löysä, kumimainen ja mauton, eikä pizzaa oltu edes paistettu kunnolla. Aivan ilmeetön ja väritön. Suoraan kuin lasten buffetpöydästä. Tähän hintaan olisi odottanut jo jotain aivan muuta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 23.09.2018
Arvosana: -1

Lasten pizza oli hyvä, samoin puolison pasta carbonara, joka oli hyvinkin herkullinen. Mutta... vuohenjuustosalaatti oli täydellinen pettymys. Salaattia, kaksi puolikasta kurkkupalaa, kolme puolikasta kirsikkatomaattia ja vuohenjuustoviipale. Ei muuta. 16,50€ kuvittelisi saavansa monipuolisemman salaatin. Olisin lisännyt palan melonia, muutaman aurinkokuivatun tomaatin ja hillottua punasipulia. Huom. kuvan pizzapala on lapsen annoksesta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 28.07.2018 Näytä aiemmat arvostelut (3)
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Annokseni oli tagliatelle al salmone eli pasta jossa lohta, chiliä, punaista pestoa, parsakaalia, kevyt kermakastiketta. Annos oli maistuva ja riittävän iso. Maun perusteella luulin kastiketta paksun kermaiseksi mutta näköjään listassa lukee kevyt kermakastike. Hinta on listan mukaan 15,50 € mutta yllättäen olikin tarjous 10 €:lla joka oli mukava yllätys. Kaverin punaviinin tilalle tuotiin valkoviini ja kun se oli viety pois niin viini ilmeisesti unohdettiin, jonka jälkeen ruokien tullessa punaviini pyydettiin uudelleen. Palvelu sinänsä ystävällistä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 25.09.2016
Arvosana: 0

Upea palvelu, huumorintajuinen ja ystävällinen henkilökunta. Kantoivat pyytämättä ja yllättäen pöydän salista terassin puolelle, kun terassin kaikki pöydät olivat täynnä.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 22€ Lisätty: 25.05.2016 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0

Erittäin hidas palvelu, laskun ja vaihtorahojen saanti kesti yli puoli tuntia. Pizza ei ollut erikoista, makua puuttui ja sitkeää juustoa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 06.05.2016
Arvosana: 0

Ihan uskomattoman hyvä lasagne. Suosittelen!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 05.04.2016 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0

Asiakaspalvelu erittäin hidasta. Tilauksen vastaanottaminen pöytään ohjauksen jälkeen kesti 35min. Edes juomia ei kysytty tai tarjoiltu tuon puolen tunnin aikana. Tilauksen jälkeen ruoka kyllä tuli nopeasti kun tarkoilijalle mainitsi asiasta. Pasta ok, ei mitään hehkuttamista.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 18€ Lisätty: 27.02.2016
Arvosana: 0

Kanasalaatti lounaalla.

Henkilökunta ei näyttänyt siltä, kuin heitä olisi erityisemmin kiinnostanut olla paikalla.

Kana oli todella ylikypsää ja sitkeää. Salaatti oli eltaantuneen makuista ja kaukana raikkaasta.

En syö täällä enää koskaan.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 95€ Lisätty: 04.01.2016
Arvosana: 0

I ate risotto with shrimp and mushroom. I personally had to put salt in the food, but otherwise I was happy. The service was friendly.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 19€ Lisätty: 18.10.2015
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (2)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Ratsukatu 3, 02600 Espoo - Reitti
010 839 4020
http://ilgabbiano.fi/

Vaihtoehtoisia ravintoloita