Keittiö auki

Manhattan Steak House Forum

pihviravintola
Arvosana 3.9 / 5

Manhattan Steak House on toiminut kauppakeskus Forumissa jo vuodesta 1986.
Pihvit, naudan ulko- ja sisäfileestä, porsaan leikkeet ulkofileestä, kanaruoat sekä muut herkut listaltamme lisukkeineen valmistetaan ensiluokkaisista raaka-aineista.
Jokaiselle jotakin, nälän yllättäessä. Tervetuloa!


Asiakaskokemus

Liikuntaesteetön
Huomioi erityisruokavaliot

Arvostelut (51)

Olen useasti käynnyt Manhattan Steak House ravintoloissa Helsingissä

Manhattan Steak Housella Helsingissä on 2 eri ravintolaa. Toinen on "edullinen" paikka kauppakeskus Foorumissa ja toinen on parempi ravintola Espalla, jossa on pöytiintarjoilu ym normaali ravintola meninki.
Itse olen todella usein käynnyt tuossa Manhattan Steak House Forumissa jo 90 luvun lopulta saakka. Voin sanoa että Manhattan Steak House Forum on ollut minun kantapaikkani 20vuoden ajan. Silloin kuin Manhattan Steak House Forum oli vielä vanhassa paikassa missä nyt on giganti, niin pöytiä oli paljon vähemmän ja kun koko paikka oli usein täynnä niin menin kilpailijalle I love food Kamppiin, mutta kauppakeskus Foorumin remontti teki 0 kerroksesta paljon tilavamman joten tilaa tuli enemmän esim ravintolan pöydille ja tuoleille ja Kamppikeskuksen remontin 2015 jälkeen "halvat" ravintolat kuten I love food hääditiin pois
Nyt olen käynnyt vain Manhattan Steak House Forumissa, tosin välillä kokeillut muita paikkoja mutta aina palannut tähän Manhattan Steak House Forumiin, koska hinta-laatu suhde on tosi hyvä mikä ravintolassa syöville on yleensä outo käsite. Kaikille Manhattan Steak House Forumin ilmapiiri ei sovi, koska ruokapöydät ovat kauppakeskus Foorumin käytävällä eli kaikki 0 keroksessa ohi kävelevät näkee kuin syöt ruokaasi.

Manhattan Steak House on tosi hyvä ruokapaikkana. Jos voittaisin lotossa kävisin tuolla päivittäin. Olen puhunut paikasta muille kavereilleni ja he ovat sanoneet, mikset kokeile muita paikkoja. Oma näkemykseni on: pihvi on pihvi vaikka voissa paistaisi ja Manhattan Steak House osaa sen tehdä tosi hyvin joten miksi vaihtaisin johinkin muuhun mikä ehkä ei olekaan niin hyvä ruokapaikka.
joten jatkossakin suosin Manhattan Steak House Forum ruokapaikaa.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 07.04.2018
Arvosana: 0

Syö10-annoksen koko juuri täydellinen ja pihvi oikein maukas ja murea. Isona plussana, että saatiin vielä tilata, vaikka ravintola oli sulkeutumassa 5 minuutin sisällä. Tähän mennessä paras kokemus syö10 Helsingistä

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 01.02.2018
Arvosana: 0

Annokset todella vaihtelevaa laatua, olen käynyt muutaman kerran. Välillä hyvän kokoinen ja maukas, kun taas seuraavalla kerralla oli todella pieni ja koin etten saanut rahalle vastinetta.

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 31.10.2017
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Annokset olivat pieniä, pihvin päälle tuli pippurikastike vaikkei sitä pyydetty, pihvi oli kuivaa ja ylikypsää, lohkoperunat kuivia ja kovia kuin eiliseltä jääneitä, ja salaattikin näytti eilisen noutopöydän jämiltä. Söimme forumin pisteessä. En suosittele.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 10.02.2016
Arvosana: 0

Söin lehtipihvin, joka oli virheellisesti valmistettu possusta. Onhan nauta toki kalliimpaa, mutta koska olen syönyt ketjun toisessa toimipisteessä oikeaoppisen lehtipihvin, tuntuu huijaukselta, että se valmistettiin tällä kertaa possusta. Paistetut perunat ihan ok, mutta cayennea/chiliä oli lipsahtanut liikaa, suu meinasi palaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 16.11.2015
Arvosana: 0

Mahtava paikka =)

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 25.08.2015
Arvosana: 0

Manhattanin uusi sijainti ei ole kovin hyvä, mutta ruoka on kuitenkin yhtä maistuvaa kuin aina. Annokset ovat sopivan kokoisia ja perushyviä. Vatsa täyttyy ja vieläpä hyvään hintaan. Lehtipihvin kanssa tuleva majoneesi on erinomaista. Ruuat tulevat nopeasti, eikä annoksissani ole koskaan ollut mitään vikaa. Hyvä ruokaravintola shoppailun lomassa. Ei mikään illanistujaispaikka.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 17.07.2015
Arvosana: 0

Muutaman kerran täälä käynyt ja jatkossakin tulen käymään. Hyvää ruokaa sopivaan hintaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 10.07.2015
Arvosana: 0

Tyttöystäväni kanssa söimme steak-burgerit valkosipuliperunoilla. Ateriaan kuului myös 0,4l juoma. Perunat sait päättää itse noin 8 vaihtoehdosta. Hampurilaisessa oli tuoreet salaatit ja herkullisesti maustettu iso "lehtipihvi". Hintalaatu suhteeltaan erinomainen!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 23€ Lisätty: 29.06.2015
Arvosana: 0

Uusi sijainti vie manhattanilta sen loiston, mutta ruoka on hyvää, kuten aina!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 17.06.2015
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (1)


Sijainti

Mannerheimintie 20, 00100 Helsinki - Reitti
09- 69 44 207
http://manhattansteakhouse.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita