Lounas käynnissä

Satkar

nepalilainen
Arvosana 2.4 / 5

Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa

Arvostelut (13)

Palvelu tylyä. Ruoka Helsingin Nepalilaisten ravintoloiden ylivoimaisesti kehnointa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 27.01.2018
Arvosana: 0

Kenttäkeittiötyyppistä mättöruokaa. Kun menen sunnuntaina ulos syömään à la carte -annoksen, odotan saavani eteeni muuta kuin pelkkää ruskeaa mössöä ja valkoista riisiä. Ruoka oli kenttäkeittiötyyppistä mättöä, jonka asettelussa ei ollut mitään esteettistä silmää. Lisäksi ateriasta puuttuivat kaikki vihannekset - ei salaattia, ei kypsennetyjä vihanneksia. Tavallisesti nepalilaisissa ravintoloissa tuodaan ohuen alkupalaksi syötävän papadum-leivän kanssa jotain dippikastiketta, mutta riisuttuun ateriaan ei kuulunut edes sitä. Kaiken kaikkiaan ravintola menee ali siitä, missä aita on matalin. Hinta-laatusuhde todella huono.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 29.10.2017
Arvosana: 4
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Todella huomaavainen naistarjoilija oli parasta, muuten ruoka oli hyvää ja annos iso. Tunnelma oli tyypillinen perusaasialainen vähän hienompi ravintola.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 29.01.2017
Arvosana: 0

Täällä on tullut käytyä jo useampaan kertaan ja olen rakastunut paikan kasvispyöryköihin. Herkullista ruokaa, isot annokset joihin kuuluu vielä naanleipäkin, nam! Siisti ja mukava paikka, vaikka ei mikään kaikkein halvin niin kaikkiin hyviin puoliin katsottuna oikein hyvällä hinnalla maukasta ruokaa. Täällä tulee melko varmasti käytyä jatkossakin. Alvarinkin voisi käydä testaamassa joku kerta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 08.08.2016
Arvosana: 0

Paikka ei sisustukseltaan ollut mitenkään ihmeellinen, mutta henkilökunta oli ystävällistä ja lamb tikka aivan mahtavan makuista. Lihakin oli todella laadukasta. Suosittelen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 18€ Lisätty: 27.09.2015
Arvosana: 0

Otin yhden päivän tarjouksista, joka oli nimeltään saag kofta. Oli herkullista kuin mikä. Suosittelen 5/5

+naan leivät tuli kaupan päälle mikä on suuri plussa

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 11€ Lisätty: 24.09.2015
Arvosana: 0

Kiva perusnepalilainen. Omaan annokseeeni olisin kaivannut lisäksi jotain kasviksia, mutta muuten maku oli oikein hyvä. Viini on täällä tosi halpaa! Palvelu oli todella ystävällistä ja nopeaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 08.09.2015
Arvosana: 0

Suosikkinepalilaiseni Helsingissä. Palvelu on aina todella ystävällistä. Olen käynyt lukuisia kertoja ja listalta syön aina dal makhanin. Lounasaikaan sen sijaan vaikeampi löytää miellyttävää annosta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 04.09.2015
Arvosana: 0

Siisti perusnepsu.

Muutaman kerran lounaalla käytyäni ja eri annoksia syöneenä voin todeta, että Satkar tarjoaa piirun verran keskitasoa parempaa nepsua.

Mikään annoksista ei ole erityisesti jäänyt mieleeni, mutta ei ole myöskään mitään negatiivista sanottavaa. Kerran naan oli hieman raakaa. Palvelu ystävällistä. Parasta Satkarissa on kuitenkin sijainti.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 25.08.2015
Arvosana: 2

Paras nepalilainen ravintola missä olen käynyt. Annoskoot täyttäviä ja ruoka maistuu tuoreelta. Erinomainen naan-leipä kuuluu annoksiin. Ystävällistä palvelua. Runsas valikoima. Muihin nepalilaisiin verrattuna siisti ja hyvin sisustettu.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 17.07.2015
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (1)


Sijainti

Fredrikinkatu 46, 00100 Helsinki - Reitti
09 611 077
http://www.satkar.fi/fi/

Vaihtoehtoisia ravintoloita