Ei tietoa

Tamarin Lounge

thaimaalaista
Arvosana 2.5 / 5

Asiakaskokemus

Kasvisruokaa
Vegaaniruokaa
Liikuntaesteetön

Arvostelut (42)

Forumin Tamarinissa ei mielestäni saa kovin hyvää palvelua. Kun ovesta astuu sisään ei vastaanotto ole iloinen ja asiakasystävällinen, vaan ennemminkin syvä huokaus koska tulee lisää asiakkaita ja lisää työtä. Henkilökunta juttelee paljon omalla kielellään keskenään.
Ruoka on kyllä hyvää, mutta ehkä hieman ylihinnoiteltua ja jos haluaa jakaa aterian niin peritään 3e lisämaksu riisistä.
Mielummin käyn toisissa tamarin ravintoloissa. Forumin tamarin on usein aika tyhjä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 22.12.2017
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Lounasbuffa näytti hyvältä, siispä kokeilin. Tarjolla kastikkeissa kanaa, naudanlihaa, Lisäksi possua, tofua, kevätkääryleitä ja keittoa. Ruoka keskinkertaista. NAudanliha oli niin sitkeää, ettei sitä voinut syödä, koska jokainen kolme palaa, jotka maistoin, jäivät purukumina pyörimään suuhun. Tuli siis syötyä kokkareisen riisin kanssa kanakastiketta. Lohikeitto maistui ok:lta. Jälkiruuaksi oli tarjolla kahvia ja kakkua. Pisteitä tiputti roimasti kakusta löytynyt kova muovin/lasinpala, jonka kiikutin heti parille tarjoilijalle. Reaktio taisi olla jotain oho- tyylistä. Olisin odottanut esim pahoittelua tms. Mutta mitään ei kuulunut. En todella ymmärrä tälläistä asiakspalvelua.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 08.04.2017
Arvosana: 0

Ihan ok lounasbuffetti. Useampi lämmin vaihtoehto, salaatti ja keitto. Chilikalakastike ja sataykastike olivat hyviä, Lämpimissä ruoissa olisivat maut voineet tulla selkeämmin esiin. Kanakeitossa maistui hyvin lime ja sitruunaruoho.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 22.03.2016
Arvosana: 0

Usein olen käynyt. Ruoka on ollut aina hyvää. Olen syönyt erilaisia annoksia nautaa ja kanaa riisillä. Olen valinnut aina annoksen, missä on paljon kasviksia ja niitä on ollut annoksessa runsaasti. Palvelu on myös ollut nopeaa ja ystävällistä

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 29.12.2015
Arvosana: 0

Late lunch tarjoaa hyvän hinta-laatu suhteen. Tarjolla on niin liha- kuin kasvisruokavaihtoehtojakin. Tosin pyysin annokseni ilman cashewpähkinöitä ja sain niitä kuitenkin ja lisäksi vielä suolapähkinöitä, mikä ei ollut yhtään kivaa. Ruoka aika tulista, mutta hyvää jos sellaisesta pitää. Riisi kuului kaikkiin annoksiin mikä on kiva.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 06.06.2015
Arvosana: 0

Tosi hyvää! Ruoka on tosi hyvää vaikkei tarjoilijat kirjoita aina välttämättä oikein ylös sinun toiveita. Paikka on kuitenkin nätti ja mukava paikka pysähtyä herkulliselle lounaalle. Liharuuat ovat parhaita.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 06.06.2015
Arvosana: 0

Aivan järkyttävää ruokaa, joka ei ole thaimaalaisia makuja lähelläkään. Ei juuri kasvisruokavaihtoehtoja, ja ainoassa kasvisruoassa sianlihapaloja joukossa. Palvelu todella stressaantunutta ja tylyä. Tofu jäässä. Jälkiruokatee kylmää. Ei toivottavasti ikinä enää tule eksyttyä kyseiseen paikkaan.Maku lähinnä haaleaa ala-arvoista kiinamättöä. :(

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 27.04.2015
Arvosana: 0

Ei ollut ensimmäinen kertani Tamarinissa, mutta ainakin kyseinen ruoka-annos jäi viimeisekseni. Annos tom yum goong, joka koostui 5 kuivasta jättikatkaravusta, purkkiherkkusienistä ja sipulista. Tärkeimmät ainesosat olivat kokonaan unohtuneet annoksesta, joten maku jäi vajaaksi ja hinta ei todellakaan kohdillaan. Pienissä thaikkupaikoissa ruoka selkeästi aidompaa ja vesikin on ilmaista. ;)

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 17€ Lisätty: 22.04.2015
Arvosana: 0

Lounasbuffet oli erittäin mieluisa yllätys. mm. Thaimaalaiset lihapullat pähkinäisessä kookoskastikkeessa olivat loistavia. Raaka-aineet vaikuttivat asteen laadukkaammilta, kuin aasialaisissa buffeteissa yleensä. Erittäin hyvä hinta/laatusuhde – paras tämän hintaluokan buffet missä olen käynyt Suomessa.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 18.11.2014
Arvosana: 0

Käväisin Late Lunchilla syömässä kanariisi annoksen. Tykkäsin, maku oli hyvä ja kasviksia ja kanaa riittävästi, annoksen koko aika suuri eli hyvä hintaan nähden! Ainoa miinus ehkä hieman hitaanpuoleisesta ja "välttelevästä" palvelusta, mutta muuten oikein mieluisa kokemus!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 11€ Lisätty: 13.11.2014
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (4)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.


Sijainti

Mannerheimintie 14 (Forum), 00100 Helsinki - Reitti
09 6980026
http://tamarin.fi/

Vaihtoehtoisia ravintoloita