Keittiö auki

The Lucky Bastard

burgers & brews
Arvosana 3 / 5

Arvostelut (4)

Burger tasted like some kind of lighter fluid or whatever - with burps later to match

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 01.11.2017 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Odotukset olivat korkeat, sillä Syö Helsinki hampurilaisten kuvaukset kuulostivat herkullisilta.

Kuitenkin heti ravintolaan saapuessa tunnelma lopahti hieman. Olimme ensimmäisiä jonossa odottamassa tarjoilijan saapumista paikalle. Kun hän vihdoin saapui, tervehti hän ensimmäisenä takanamme olevia ja sitten vasta meitä. Olen itsekin asiakaspalvelualalla ja mielestäni tämä kohtaaminen meni hieman pieleen.

Pisteet kumminkin siitä, että maksaminen sujui erittäin ripeästi kahdella eri maksupäätteellä samanaikaisesti.

Olisimme kuitenkin toivoneet tarjoilijalta enemmän oma-aloitteisuutta myyntitilanteessa. Saatuamme hampurilaiset pöytään meille ilmoitettiin ettei ranskalaiset kuuluneet hintaan (10€?) Näin ensikertalaisina ravintolassa emme tienneet talon käytännöistä, joten ehkä normaalisti oletettiin saavamme myös ranskalaisia...myyntitilanteessa siitä olisi voitu informoida ja tehdä lisämyyntiä?

Pettymys tuli myös ruokailun alkaessa sillä oman hampurilaiseni yläpuoli oli aivan kylmä, ja samalla ystäväni hampurilaisen alapuoli myös aivan kylmä. Lisäksi toinen lautasista oli lämmitetty mutta toinen ei.

Perusasioita mutta sitäkin tärkeämpiä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 05.04.2017
Arvosana: 0

Itiksen lennonjohto.

Pienen etsinnän jälkeen löytyi, ja sijainti onkin sitten mitä mainioin, toisen kerroksen ikkunaa vasten olevasta pöydästä on mitä suurinta viihdettä seurata aukion elämää ja kansalaisten toikkarointia. Vähän samaa meininkiä kuin kurvin lennonjohdossa.

Sisustus on tyylikäs, ja tunnelma muutenkin mukava ja rento. Kassaneiti on kovin avulias ja selvästi omistautunut asiakkailleen. Tästä plussaa.

Sitten ruokaan. Juustobursaa testiin. Raaka-aineisiin panostettu, kuitenkin olisin toivonut ehkä hieman lisää majoa ja tuhdimmin juustoa, nyt jäi vähän vaisuksi. Joskin ihan kelpo kamuraa kaikesta huolimatta.

Ranet ehkä hieman pettymys, paistettu liian tummiksi ja rapeiksi, jopa kuiviksi.

Olutvalikoima on laaja, olkoonkin että testikerralla ei ollut tarjolla kuin yhtä laatua alkoholitonta olutta. Lupasivat kyllä parannusta asiaan tulevaisuudessa.

Lopputulemana voitaneen todeta, että kyllä tänne toistekin menen jahka taas itäänpäin matka vie, sillä paikka on jo pelkästään maisemaikkunan ja tunnelmansa takia visiitin arvoinen paikka.

Päivitys: Pari lisäkertaa todistanut tason mainioksi. Kevin Bacon sekä ChiliChiliBangBang tooodella maukkaita. Myös ranet olivat uusintakäynnillä sellaisia kuin pitääkin, aiolin kanssa tuli syötyä viimeistä perunanhitusta myöden. Juuri näin!!

Kiitos!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 04.11.2016
Arvosana: 0

Ravintolassa yhdistyy ylpeys itä-Helsinkiläisyyteen ja burgerkulttuuriin. Tunnelma on hieno; tila on sisustettu rosoisen modernein fiiliksin, suomiräppi pauhaa ja asiakaspalvelu pelaa moitteetta.

Lucky Bastardin ruoka on herkullista ja täyttävää, myös erilaiset ruokavaliot on otettu huomioon. Erikseen tilattu Gluteeniton foccacia-leipä luo omaleimaisen fiiliksen ja myös kasvispurilaisia löytyy.

Söin itse spesiaaliburgerin, lihamyrskyn. Se sisälsi monipuoliset lihatäytteet ja hyvät raaka-aineet. Lisäksi otin ranskalaiset, jotka on talon tapaan kolmesti paistetut, valkosipuli aiolin kera. Ranskalaiset olivat ehdoton suosikkini, vaikkakaan itse purilainen ei tullut kaukana perässä.

Tahdon ehdottomasti käydä paikassa uudelleen ja toivon, että se menestyisi Itiksessä hyvin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 04.11.2016
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Itäkatu 1-7, 00930 Helsinki - Reitti
050-4365454
http://theluckybastard.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita