Suljettu nyt

Ravintola Vilho

Arvosana 3.3 / 5

Arvostelut (19)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Useampi henkilö seurueestamme söi sipulikeittoa sekä porkkanaterriiniä ja savujuustoa. Sipulikeittoannos oli OK, osan mielestä jopa hyvää. Tosin ihmettelimme, oliko joukossa kaalia, sillä niin kaalikeittomainen oli annoksen aromi. Mutta porkkanaterriini -savujuustoannos maistui osin suorastaan vanhalta! Annoksen porkkanaterriini ja pinaattipolenta eivät olleet ainakaan samana päivänä valmistettuja eivätkä todennäköisesti edellisenäkään. Polentan rakenne oli outo. Mukana olleessa ratatouillessa erottuivat haudutetut napakat kasvikset ja erilliseltä vaikuttanut kastikepohja. Savujuusto oli pikaisesti pannulla käväissyttä savusulatejuustoa. Tämä oli ainoa kasvispääruoka-annos listalla, jolta ei löytynyt edes yhtään salaattia.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 22.03.2015
Arvosana: 0

Ruoka-annos ei ollut erityisen lämmin, nahistuneet kasvikset, pihvi oli täysin kastikkeen peitossa ja oli pahan makuinen. Pihvin alla oli nahistuneen näköisiä lohkoperunoita ja koko annos maistui ja näytti siltä kuin se olisi ollut kaksi päivää lautasella ja pistetty sen jälkeen mikroon lämpenemään. mikään ei maistunut hyvältä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 21.03.2015
Arvosana: 0

Kovin niukka oli salaattipöytä, löysin sieltä syötäväkseni pelkkää vihreää salaattia (ei edes tomaattia ja kurkkua, saati paprikaa) ja ituja. Tarjolla oli kyllä jotain keltaista puuroa ja erilaisia marinadissa uiskentelevia juureksia. Uuniperunan katkaraputäyte oli hyvä ja tarjoilija oikeinkin pirtsakka.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 05.08.2014
Arvosana: 0

Lienemmekö osuneet aina hyvään iltaan, mutta olemme saaneet sekä hyvää ruokaa että palvelua. Niin nytkin, kuha oli oikein makoisaa ja kana samoin. Toivettamme jakaa jälkiruoka ei ihmetelty vaan tuotiin ymmärtäväisesti kahdet välineet.
Palvelu pirtsakkaa ja jotain muuta kuin suomalaisen jäyhää. Mukavaa että Salon kokoisessa kaupungissa on arkisinkin auki heinäkuussa nimenomaan ravintola, ei pikaruokaketju.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 40€ Lisätty: 30.07.2014
Arvosana: 0

Odotuksia heikompi kokemus. Ruoka periaatteessa ihan ok, mutta kun kommenttilistaa täällä lukee, ei todellisuudessa päästy sille tasolle.

Tarjoilu oli ihan ok sekin lukuunottamatta että saimme ekstraranskalaiset lapselle ja todistimme erään naisen saavan väärän määrän viiniä.

Ruokinamme seurueessamme olivat 2 x maistelulautanen ja kanaa ja vuohenjuustoa. Ongelmaksi niissä muodostui ehkä se että kaikki oli juuri sitä ookoota, mikään ei noussut erityisesti esille - sipulirenkaita lukuunottamatta. Myös mangomajoneesi oli maukasta.

Summasummarum kokonaisuudesta jäi valju fiilis.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 18€ Lisätty: 08.06.2014
Arvosana: 0

Ystävällinen ja rauhallinen palvelu. Pirteät ja tuoreet raaka-aineet. Erityistä kiitosta pianistille :)

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 43€ Lisätty: 28.02.2014
Arvosana: 0

Vietimme synttäreitä ja ravintolakokemus ei hyvä. 3 eri tarjoilijaa palveli meitä, ruoat saapuivat eri aikaan, annoksissa puuttui ruoka-aineksia, eivät alussa kysynneet juotavia eikä suositelleet mitään. Mielestäni epäonnen päivä mutta olimme viettämässä tärkeä päivä ja olisin toivonut että kaikki menee täydellisesti..mutta toivon ensi kerralla sillä lounasruoka on hyvää. kiitos.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 21€ Lisätty: 09.02.2014
Arvosana: 0

Alkusalaatti raikas, hyvä kastike,Erinomainen siika, erinomaiset lisukkeet, Ihana tyrnimarjapannacotta

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 24€ Lisätty: 12.01.2014
Arvosana: 0

Vilho lienee yksi niitä harvoja ravintoloita Salossa, jossa saa lähes kunnollista ruokaa.

Tällä kertaa valintamme oli kuha, joka oli perusmauiltaan kunnossa. Ei liikaa yritystä keittiöltä, mikä oli hyvä. Seuraavaan makuelämyksiä tarjoavaan ravintolasarjaan on toki vielä matkaa. Tosin sille tasolle tuskin riittäisi asiakkaitakaan, joten siinä mielessä ravintola on tasonsa oikein asemoinut.

Tyhjästä salista huolimatta tarjoilu oli viipyilevää eikä kovinkaan aktiivista. Sopii varmastikin hyvin paikalliseen mentaliteettiin.

Jos on pakko syödä Salossa, niin tämä on yksi harvoista vaihtoehdoista, ellei halua pitsaa, kebabia tai mikrossa lämmitettyä ketjuruokaa, joita on kyllä vähintään riittävästi tarjolla.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 09.10.2013
Arvosana: 0

Hyvä ja laadukas lounas, useita eri vaihtoehtoja. Ravintolassa on miellyttävän rauhoittava tunnelma.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 19.09.2013
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (2)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (1)


Sijainti

Vilhonkatu 1, 24100 Salo - Reitti
+358 - 2 - 7355
http://www.ravintola-vilho.fi/

Vaihtoehtoisia ravintoloita