Avautuu 10:30

Ravintola Savon Hovi

kansainvälistä
Arvosana 2.8 / 5

Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa

Arvostelut (25)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Käytiin tiistaina lounasta syömässä. Hernekeitto oli liian vetistä, keitetyt perunat kylmiä ja kumimaisia. Letut valmista tukkutavaraa,nekin oli kylmiä ja hillo oli loppunut eikä sitä tuotu lisää. Pöydät likaisia ja paikka muutenkin kylmä. Kassalla epäystävällisen asiakaspalvelijan puheesta ei saanut oikein mitään selvää. Huomasimme myöhemmin, sama asiakaspalvelija oli ravintolan edustalla tupakalla. Ei kovin houkuttelevaa. Meinattiin, että oltaisiin viikonloppulounasta käyty testaamassa, mutta ravintolan facebook-sivuilla siitäkään ei ole kovin positiivista kerrottavaa. Eipähän tarvitse tuhlata 9,50euroa enää samaan paikkaan. En suosittele!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 15.12.2016 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: -3

Erittäin positiivinen löytö. Eatin arvioiden perusteella tultiin ja ei tarvinnut pettyä. Palvelu oli välitöntä, mutkatonta ja erityisesti lapset huomioivaa. Ruoka oli hyvää ja sitä oli riittävästi.

Tatziki oli aivan taivaallista, juuri sopivaa koostumukseltaan. Muiden kehuma possulankku oli näyttävä, mutta ei ehkä kuitenkaan niin erityinen. Sen sijaan jäämeren lohi oli erittäin hyvää. Jälkiruuissa creme bruleeta ja suklaa fondanttia uskaltaa varauksetta suositella. Tulemme toistekin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 26.03.2016
Arvosana: 0

Nyt löytyi kaupungista oikea helmi. Paikka on todella siisti,ruoka alkupaloista jälkiruokaan suussa sulavaa ja mauskasta ja palvelu todella ystävällistä,iloista ja ammattitaitoista.Hinta ja laatu kohdillaan.Tänne palaamme ehdottomasti uudestaan!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 21€ Lisätty: 02.08.2015
Arvosana: 0

Ruoka oli todella hyvää! Harvoin saa näin hyvää ruokaa ravontolassa ja annokset oli todellakin riittävä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 23€ Lisätty: 29.07.2015
Arvosana: 0

Ennen tuli aina Savonlinnassa käytyä syömässä Majakassa. Siellä kuitenkin ruoan taso on laskenut todella paljon ja niinpä piti kokeilla jotain toista ravintolaa. Savon hovi oli saanut netissä hyviä arvosteluja ja näinpä piti käydä testaamassa onko se niin hyvä, kuin ihmiset väittää. Söin possulankun, joka oli maultaan hyvä. Annoksen esillepano eli erinomainen. Lisäksi otin jälkkäriksi baklavan, siinä sekottuivat hyvin kirpeät ja makeat maut, ja senkin esillepano oli erinomainen. Palvelu oli ravintolassa todella ystävällistä, ja ravintolan tunnelma ei ollut liian jäykkä. Hintatasoltaan ravintola oli kohtuullinen, possulankku maksoi rapiat 16€, joka oli annoksesta ihan sopiva hinta. Kaikenkaikkiaan voin ehdottomasti suositella ravintolaa ja sanoa varauksetta, että se on ehdottomasti yksi Savonlinnan parhaista.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 19€ Lisätty: 02.05.2015
Arvosana: 0

Vierailuni Savonlinnassa, päättyi todella hyvin, käytyäni syömässä tässä ravintolassa. Ruoka todella hyvää, palvelu loistavaa,, toivottavasti Savnlinnalaiset ottavat paikan omakseen. Paikkakin todella viihtyisä, ja tasokas.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 01.03.2015
Arvosana: 0

Seurueessa syötiin possulankkua, lohilankkua ja kanavartaita. Annokset rakennetaan aika vähistä ainesosista. tryffeliöljyssä paistettuja kasviksia on melkein joka annoksessa (hyviä ovat). Nyt kun malttoi viikonloppuna maistella ruokaa nini kanavartaat olivat kyllä maukkaita. Lankkuannokset ovat näyttäviä, mutta seuralaiset pitivät possunlihaa aika mauttomana. Palvelu on aivan erinomaista, Viinilista on sopivan monipuolinen. Vaikka ruoka ei aivan top 10 plus -tasoa olekaan niin hieno juttu, että tällainen tasokas yksityinen lähiravintola jaksaa pinnistellä. Käymme jatkossakin mielihyvin syömässä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 23.02.2015 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0

Olin tyytyväinen ruokaan ja saamaani palveluun. Täydet sata % ; olen liikuntavammainen ja paikka oli yli odotusten. Siisti ja viihtyisä

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 21.02.2015
Arvosana: 0

hyvä palvelu, erinomainen salaattipöytä, maukas pääruoka

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 11.02.2015
Arvosana: 0

yllätyin positiivisesti. hienoa palvelua.KIITOS

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 07.01.2015
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (2)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (1)


Sijainti

Karjalantie 11, 57200 Savonlinna - Reitti
015 252 525
http://www.savonhovi.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita