Bistrotek @ M/S Gabriella
Olen tämän ravintolan omistaja / vastuullinen
Vahvistan, että olen tämän ravintolan omistaja tai vastuullinen työntekijä ja aion pitää ravintolan tiedot ajan tasalla.
Tunnuksen voi jakaa muiden työntekijöiden kanssa, mikäli en ehdi itse päivittää tietoja.
Profiilissani näytetään hallintaan ottamani ravintolat.
Syötä oheiseen kenttään ravintolan y-tunnus ja klikkaa Vahvistan-painiketta.
Tarvitsemme Y-tunnuksen ravintolan omistavan yrityksen tunnistamiseksi. Ravintolan haltuunotto on täysin ilmaista.
Bistrotek on todellinen apaja merenherkkujen ystävälle – äyriäisiä, ostereita, simpukoita tai valtava äyriäisvati lisukkeineen. Annokset on luotu myös jaettaviksi! Nautinnon kruunaa ravintolasta avautuva merinäköala.
Ruokalista
À la carte
PIENIÄ ANNOKSIA
Keittiömestarin Skagen 13 EUR 124 SEK
Tuoreita katkarapuja 12 EUR 114 SEK
Savustettuja katkarapuja 12 EUR 114 SEK
Osteri naturel / kpl 3,20 EUR 30 SEK
Paistettua kampasimpukkaa lisukkeineen 12 EUR 114 SEK
SUUREMPIA ANNOKSIA
Bouillabaisse 18 EUR 171 SEK
Moules frites - sinisimpukoita ja ankanrasvassa friteerattua perunaa 1/1 15 EUR 143 SEK 1/2 10 EUR 95 SEK
Grillattua hummeria lisukkeineen 1/1 38 EUR 361 SEK 1/2 22,50 EUR 214 SEK
Villiscampeja lisukkeineen 1/1 15 EUR 143 SEK 1/2 10 EUR 95 SEK
Äyriäislautanen a la Bistrotek 42 EUR 399 SEK
Lohi Poké bowl 19 EUR 181 SEK
JÄLKIRUOKA
Sorbet Bistrotek 5 EUR 48 SEK
Sijainti
https://www.vikingline.fi/isog?utm_source=eat&utm_medium=restaurant_listing
Vaihtoehtoisia ravintoloita
Miten ravintoloiden arvosanat lasketaan?
Eat.fi:n alkuaikoina me käytimme raakoja keskiarvoja, aivan kuten kaikki muutkin arvostelusivustot. Ajan myöten huomasimme kuitenkin ettei tämä ole reilua niitä ravintoloita kohtaan, joilla on monta (yli 20) arvostelua. Vaikka ravintola olisi kuinka hyvä tahansa, sen keskiarvo alkoi aina laskea kun arvosteluja tuli enemmän kun taas ravintolat joilla oli hieman vähemmän arvosteluja pärjäsivät paremmin.
Vaikka arvostelujen määrän pitäisi teoriassa lisätä luotettavuutta, se ei kuitenkaan käytännössä toimi aivan niin. Jotkut arvostelijat antavat korkeampia tai matalampia arvosanoja koska haluavat vaikuttaa keskiarvoon enemmän kuin muut ja joskus ravintolalla on vain yksittäinen huono päivä.
Olisimme varmaan voineet antaa kaiken tämän olla ilman että kukaan olisi valittanut mitään, mutta meitä asia jäi vaivaamaan. Niinpä me kysyimme tilastotieteen ammattilaisilta olisiko heillä ehdotuksia ja näiden ehdotuksien avulla olemme kehittäneet laskutapaamme paremmaksi.
Jotta vältetään uuden laskutavan hyväksikäyttöä (vaikka se olisikin melko vaikeaa) emme voi kertoa tarkalleen miten arvot lasketaan. Perusidea on kuitenkin että arvostelijoiden enemmistön kanssa eri mieltä olevilla ei olisi yhtä paljon valtaa vaikuttaa keskiarvoon kun mitä heillä on tähän asti ollut. Järjestelmä on siis reiluin mahdollinen ja uskommekin että parhaat ravintolat -lista antaa nyt myös monta arvostelua saaneille ravintoloille reilun mahdollisuuden.
Arvostele ravintola
Varaa pöytä
Värien selitykset
Ruuan laatuKokemus
Hinta/laatu-suhde
Linkit
ApuaLähetä palautetta
Käyttöehdot
Yhteystiedot
Tietosuojakäytäntö
Evästeet
Blogit
Vanha Eat.fi