Ei tietoa

Kyoto

kiinalais-japanilainen
Arvosana 1 / 5

Arvostelut (7)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

En osaa sano :(

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 26.12.2013
Arvosana: -3

In June 2012:

Lemon-chicken = chicken pieces, muchy, pale deep-fried with a watery-sauce somewhere in between dish-washing-liquid and fanta

Peking duck = deep fried something (maybe pork-neck) in mushy, pale fritter. No hoi-sin sauce, no pancakes etc

I've eaten in restaurants in 6 continents and this is by far the worst restaurant I've ever experienced.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 21.06.2012
Arvosana: 2

Meitä oli iso porukka, seitsemän syöjää. Kukaan ei ollut tyytyväinen saamaansa ruokaan. Kaikilla jäi suurin osa annoksesta syömättä.

Ruoka ei ollut kiinalaista keittiötä nähnytkään. Pakasteherneitä ja pakastemaissia heitetty tavallisten kanasuikaleiden ja normaalin keittoriisin päälle. Hapanimeläkastike ei maistunut miltään ja jopa friteeratut possupallot olivat eltaantuneen makuisia.

Henkilökunta puhuu ainoastaan englantia. Meitä palveli nuori tyttö, joka oli kiinnostuneempi muotilehtien lukemisesta tiskillä kuin asiakaspalvelusta. Esimerkiksi lisää vettä piti pyytää kahdesti.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 06.04.2011
Arvosana: 0

Meitä palveli nuorehko mieshenkilö. Tervehdimme, mies tervehti englanniksi. Olimme ainoat asiakkaat.

Kun tulimme vaimoni kävi vessassa ja totesi että ei löytänyt ovesta lukkoa, ja että se ei muutenkaan ollut puhtaimmasta päästä. Ajattelin että onpa tämä kummallista että ravintolan vessan oveen ei ole lukkoa laitettu.

Mutta emme jääneet sitä pohtimaan vaan rupesimme miettimään mitä söisimme.
Japanilaisia ruokia ei voinut tilata koska niitä ei yksinkertaisesti ollut. Muutaman muunkin ruoan kohdalla mies vaikutti epävarmalta. Näytin menusta kuvaa että ottaisin tämän (I would like to take this). Hän otti menun käteensä ja katseli kuvaa ja sanoi englanniksi jotakuinkin niin että kyllä, sen hän uskoisi pystyvänsä tekemään. Ja vaimoni näyttämän ruoan myös. Tässä vaiheessa kävi ilmi että hän oli ainoa henkilökunta koko ravintolassa.

Epäluulot kieltämättä vähän kasvoivat. Skeittarilta näyttävä mies tepasteli keittiöön ja aloitti kokkaamisen, kuului kun pannussa sirisi vähän, sitten kuului muutamiin otteisiin mikron "bling" ääni. Jonkun ajan kuluttua oli kuin olikin lautasilla loihdittuna kiinalaista ruokaa. Jota en kyllä pystynyt syömään - ja sen vähän mitä sain syötyä, löysin mustia hiuksia suustani. Uskon että ruoka oli vain sulatettu pakastimesta suoraan lautaselle. Tämä lysti tuli kokonaisuudessaan maksamaan 20 euroa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 24.02.2011
Arvosana: 1

Ramsey Gordon ottaisi paikan remonttiin, jos tietäisi tästä. Pohjaan palanut ruoka - kana hapanimeläkastikkeessa (mukaan otettu, syömäkelpoista kuitenkin) joskin hieman kuivahkoa. Ravintolassa on kohtuullisen kivat koristaeet, mutta siisteyteen tuolla saisi panostaa (tahmainen lattia, kuin siihen olisi kaadettu siirappia eikä pesty sen jälkeen kunnolla). Jos en osaisi englantia, olisimme ovella kääntyneet takaisin. En kuitenkaan suosittelisi kavereilleni (ehkä kepposena avieraille).

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 08.01.2011
Arvosana: 0

Paikka on halvimmilla mahdollisilla kalusteilla kyhätty parakki, jossa kulahtaneen laminaattilattian lisäksi loisteputkivalot. Tilasin paistetta nuudelia mukaan. Kotona lopputulos oli järkytys: hernemaissipaprikaa, puoliraakaa nuudelia ja pari kananpalaa. Muutenkin omistajakaksikon toiminta oli sellaista sähellystä, etten anna tälle paikalle enää mahdollisuutta. Annos oli sanalla sanoen syömäkelvotonta. Teki mieli ajaa paikkaan takaisin roskiin heitetyn nuudelikasan kanssa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 13.11.2010
Arvosana: 0

Ravintolassa uudet omistajat jotkatodella panostavat palveluun. Paikka on keskeisellä sijainnilla heti hotellia vastapäätä. Annokset ovat herkullisia! Pekingin ankka oli todella hyvä! Kumppanini valitsi listalta Häränlihaa sieni-bambukastikkeessa joka myös oli paitsi riittävä myös todella maukas. Jälkiruoaksi kumikin meistä valitsimme perinteiset friteeratut banaanit jäätelöllä. Jäi todella positivinen maku! Seuraavaksi jotain japanilaiselta menu puolelta. Suosittelen, hyvä palvelu vaikka pääsääntöisesti englanniksi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 27.08.2010
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Linnankatu 27, 20100 Turku - Reitti
0466159654

Vaihtoehtoisia ravintoloita