KeljuK
8 arvosteluaAnsiomitalit
Blogi
Arvostelut (8)
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Jätti kylmäksi.
Pitkän odotuksen jälkeen kokemus ei noussut lähellekään joka suunnasta kantautunutta hypetystä. Ruoka sinänsä oli ihan ok, mutta ei mitään ihmeellistä, mutta enemmän tökki palvelu ja kokonaiskokemus. Tarjoilija yritti olla rempseä päälleliimatulla ja rasittavalla tavalla ja kommentoi viinivalintojamme negativisesti henk.koht. preferenssiensä kautta (=antoi ymmärtää että ranskalaiset viinit ovat hienostuneempia ja vaativat kehittyneempää makuaistia kuin meillä rahvailla ehkä on). Musiikki soi kovalla, mikä ei mielestäni illallispaikkaan sovi ja kun viereen tuli vielä iso seurue, ei seuralaisen kanssa keskustelusta tullut enää mitään.
Ihanan erilainen. Otin vain pääruoan (mustekalaa), joka sekin oli niin iso ettei kaikkea jaksanut. Mustekala oli hieman liian sitkeää, mutta onkin erittäin vaikea saada sitä mureaksi. Tuliseksi kuvailtu chilikastike todella oli sitä, loppuvaiheessa jo hikea pukkasi ja nenä alkoi vuotamaan. Kannattaa kuitenkin etnisen himossaan poiketa ainaisten kiinalaisten ja nepalilaisten sijaan.
Noussut pikkuhiljaa omaan ykköskastiini. Ruoka on hyvää ja erittäin sesonginmukaista eikä täällä ole yritetty keksiä pyörää uudestaan. Palvelu pelaa mutkattomasti ja viinisuositukset ovat aina olleet osuvia.
Lauantailounas on ihana konsepti, soisi rantautuvan myös helsinkiläisravintoloihin. Alkuun syöty tattikeitto oli maultaan todella hyvä, mutta suutuntumaa olisi saanut olla. Nyt keitto oli ilmeisesti tehty kuivatuista sienistä. Pääruoan anjoviksella maustettu lohimureke suli suussa vaikka epäilyksiä alun perin olikin anjoviksen suhteen. Jälkiruokana ollut hedelmä-sabayon ei erityisen mieleenjäävä. Viinilistalla hyvä hinta-laatusuhde. Tarjoilijoilla hieman liian kiire lounasaikaan, portaiden alla istuessa sai pelätä milloin joku kompastuu ja kaataa sopat syliin.
Kokonaisuus jätti kylmäksi. Ruoka hyvää, muttei tajunnanräjäyttävää. Maistelumenun tarjoilutahti kiireinen. Maistelumenu koottu muuten hyvin, mutta jälkiruoka auttamattoman pieni. Viinilista ylihintainen ja vain muutamaa viiniä sai laseittain, talon valkoviini tosin erittäin hyvää. Eniten ärsytti se, että pöydässämme kävi ainakin viisi eri tarjoilijaa illan aikana ja että EatHelsinkin-kirjalla sai kahdesta á 62 euron maistelumenusta yhteensä vain 18 euron alennuksen. Sellainen fiilis jäi, että ravintola on trendikäs rahantekokone, jota taotaan kun rauta on nyt (vielä) kuumaa.
Vaikka Nuevo ei ruoan osalta pääse niin lähelle autenttista espanjalaista kuin ehkä haluaisi, on tunnelma aina ollut hieno. Ruoassa ei ole koskaan ollut mitään tajunnanräjäyttävää, ei toisin hutejakaan, mutta aina täältä lähtee hyvällä tuulella. Erityiskiitos vaihtuvista, Espanjan eri alueen menuista.
Ruoka hyvää mutta auttamattoman ylihinnoiteltua. Salaattiannos, jossa tuoretta tonnikalaa, mangoa ja wasabi-pähkinöitä 23 euroa. Pitkä miinus myös terassin itsepalvelusta. Ei kai täällä iltaisin omalla rahalla syö kuin Espalla palloilevat turistit.
Olen kolme kertaa käynyt illallisaikaan, ja aina olen lähtenyt muikea hymy naamalla. Palvelu on hyvin epäsuomalaista eli välitöntä ja ystävällistä ja viinisuositukset osuvat nappiin. Ruoka on korkeatasoista ja huolella valmistettua. Aitoa eurooppalaista henkeä, samaan aikaan voi pienessä ravintolassa olla naapuruston perheitä syömässä ja seurueita juhlimassa merkkipäiviä. Ehdoton suosikkiravintolani tällä hetkellä.