Pannukahvi

10 arvostelua

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (10)

Ravintola: Local Bistro pohjoismaista

Kävimme vaimon kanssa lounaalla, joka oli erinomainen ja varsin kohtuu hintainen. Itse söin päivän pikku Localin jota siis tarjottiin lounaslistalla. Pikku Local sisälsi chilivoi glaseerattuja naudan poskia, uunijuureksia ja paprikasmetanaa. Vaimo löysi herkkunsa monipuolisesta noutopöydästä, lisäksi molemmat kasasivat itselleen kivan salaattilautasen salaattipöydästä. Todella mielenkiintoinen konsepti tarjota lounasaikaan myös hieman fiinimpi annos keittiöstä toimitettuna. Suosittelen tutustumaan. Pikku Localissa hinta-laatusuhde erinomainen, sillä se ei juuri poikkea lounaan hinnasta. Lounaan hinta-laatusuhde myös ihan OK

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 22.11.2018
Arvosana: 0

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: La Milano

Pizza ja Kebab oikein hyvät. Iso plussa siisteydestä, ja mahtavasta lasten leikkipaikasta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 28.11.2017
Arvosana: 0

Ravintola: Pizzeria Fiesta pitsat, kebabit, salaatit

Tärkein asia on OK. Pizzan laatu on loistava, hinta on edullinen sekä nopeus erinomainen. Asiakaspalvelu on hiukan kuiva ja erikoinen, lähinnä rahastuksen hoito. Rahalle kuitenkin saa erittäin hyvin. vastinetta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 6€ Lisätty: 20.07.2017
Arvosana: 0

Ravintola: Domino Pizza pizzaa, pastaa, kebabia

Tilasin perhepizzan, joka pääsi palamaan pohjasta oikein kunnolla. Pizzanhan kuuluukin saada pohjaan väriä, muttei niin että pohja hiiltyy. Puolet pizzasta oli syömäkelvotonta, toisesta puolesta söimme osan odotellessamme arvon naishenkilöä, joka tekikin oharit. Heti ensi haukkauksella huomasin että nyt oli pizzassa mennyt paisto yli oikein reippaasti, joten menin kassalle mainitsemaan asiasta. Kassan suomalainen henkilö käski odotella hetken, ja kertoi tulevansa hetken päästä. Hänellä oli puhelu kesken, lopetteli sen jonka jälkeen palveli asiakkaan toisensa perään. Kun asiakkaita ei enää ollut, poistui takahuoneeseen. Pois lähtiessämme kysyin, miksei hän palannut asiaan sovitusti, hän kertoi olleensa silloin puhelimessa. Kysyin että onko hän edelleen puhelimessa, hän kertoi sitten tulleen muutamia asiakkaita, kysyin että eikö olisi ollut korrektia kuitenkin hoitaa asia sovitusti, sain vastaukseksi pitääkö saada hyvitystä. Kyseinen työntekijä ei mielestäni pätkääkään välitä miten asiakasta kohdellaan.
En halunnut jäädä kinaamaan onnettoman kanssa, enkä myöskään halunnut siinä vaiheessa hyvitystä. Onneksi kyseisen paikan voi sivuuttaa jatkossa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 12.07.2017
Arvosana: 0

Ravintola: Ravintola Kansakoulu lounasravintola

Erinomainen lounaspaikka. Ostimme mukaan talon leivän, jota oli tarjolla myös lounaalla. Leipä on maukas ja vähän erikoinenkin merisuolahippuineen.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 15.04.2017
Arvosana: 0

Ravintola: Ravintola Savon Hovi kansainvälistä

Ulkoapäin vaatimaton paikka. Kun astut sisälle, koet yllätyksen. Sisältä paikka erittäin siisti ja viihtyisästi sisustettu. Käydessämme päivän lounas ei vastannut aivan odotuksia.Tarjolla oli myös edellisen päivän lämmitettyä lounasta, joka uudelleen lämmitettynäkin oli oikein herkullista.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 22.07.2014
Arvosana: 0

Ravintola: Ravintola Posse espanjalais-suomalainen

Ruoka aivan erinomaista. Salaattipöytä monipuolinen, ja paljon ihania makuelämyksiä.

Salaattipöydän valikoimissa myös paljon erikoisuuksia.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 22.07.2014
Arvosana: 0

Ravintola: Ravintola Kreeta kreikkalaista

Ruoka oli todella herkullista. Porsaanliha ja kanavartaat erinomaisesti maustettuja, lisukkeet myös varsin maukkaita. Miltei täydellisen annoksen arvoa himmensi pitaleipä, jota mahdoton uskoa paikan päällä tehdyksi. Pitaleipä oli kuin kaupan suojakaasuun pakatut, ja vielä huonoin sellainen. Tällä kertaa tarjoilija joukko suunnitteli porukalla jonkun tulevaa reissua, etsien välistä lentojen hintoja. Tiedusteltuamme että joko saa tilata, tarjoilija pahoitteli että kukaan ei aiemmin tullut kysymään tilausta.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 12€ Lisätty: 28.07.2013
Arvosana: 2

Monipuolinen ja herkullinen lounas. Hinta/Laatu suhteeltaan yksi parhaista lounaspaikoista joissa olen käynyt. Lounaasta huokuu keittiön ammattitaito.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 28.07.2013
Arvosana: 0

Ravintola: Nana kiinalaista

Erinomainen lounaspaikka, monipuolinen valikoima, ja ruoka erittäin maukasta

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 06.08.2012
Arvosana: 0


Kuvat


Seuraajat

Listat

Kirjanmerkit


Suosikit