Pifagor

3 arvostelua

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (3)

Ravintola: Nanking kiinalainen ravintola

Ihan kiva.
Ruoka on hyvää, mutta perus-riisi-liha-soija-mikä-lie-sekoituksesta ei pitäisi veloittaa 15 € per annos, vaikka iso ja maukas onkin. Take-away-tarjous (-30%) on sekava, kun listaan on jo merkitty "alennetut" hinnat.
Kunnon nettisivut pystyyn ja hinnat alas niin paikka on jo Helsingin parhaita kiinalaisia.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 21.12.2017
Arvosana: 0

Ravintola: Don Corleone italialainen

Unfriendly, uninspiring.
The antipasto was adequate, good even. The bread was served with some vinegar but almost no olive oil. The staff didn't manage one smile despite my own efforts to be perfectly amiable. I almost left without paying, because the bill didn't arrive until explicitly asked for several times. There is no interest in the customer's satisfaction here.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 21.12.2017
Arvosana: 0

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Ristorante Zio Pepe italialaista

Missä on vanha, kunnon Zio
Pepe? Ennen omistajan vaihtoa tämä oli stadin parhaita italialaisia ravintoloita. Taso on suorastaan romahtanut kaikissa suhteissa. Esimerkki: tilasin listalta pasta-annoksen, jossa piti olla mätiä. No, kyseessä oli joku merilevävalmiste (ken ei eroa tunnista, syököön ruohoa pihvinä). Kun tästä huomautin, ensin ei tajuttu mistä puhuin. Vihdoin myönnettiin virhe. Kun noin puolen vuoden (!) jälkeen päätin antaa paikalle uuden mahdollisuuden - ruokalista oli täysin sama - utelin mitäköhän tuo "mätipasta" nykyään pitää sisällään. Suomeksi, englanniksi, jopa venäjäksi selitin kysymykseni. Vihdoin kysymys ymmärrettiin, ja ilmeni ettei MIKÄÄN ollut muuttunut. Sama lista, sama valhe, sama syömäkelvoton levite. En muista mitä söin, ei jäänyt oikein mieleen. Ai niin, sisustuksessa oli tapahtunut - pöytiä oli huomattavasti vähemmän...

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 31.01.2016
Arvosana: 0


Kuvat


Seuraajat

Listat

Kirjanmerkit


Suosikit