TiiTap

7 arvostelua

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (7)

Ravintola: Maxill kansainvälistä

Synttärilounaalla, 90v, 9. 10.2019 kolmen hengen voimin. Palvelu oli hymytöntä ja töykeöö suorastaan. Sinisimpukat (kaksi henkeä söi) syömäkelvottomia: osa avautumattomia, osa pelkää riekaletta eikä simpukkaa ja liemi harmaata kuravettä muistuttavaa nestettä. Valitimme annoksistamme heti alkuun, mutta se ei vaikuttanut tarjoilijaan millään tavoin. Jätimme suurehkon osan syömättä. Lisukkeena olleet ranskalaiset oli kammottavan suolaisia. Emme joutuneet maksameen sinisimpukka-annoksista. mutta emme saaneet selitystä, miksi ne olivat niin huonoja. Kahvit ja tee tuotiin pöytään ennekuin syömättä jättämämme simpukat oli viety pois, Ei tuotu puhtaita lautasliinoja. Meille ei sanottu näkemiin, kun poistuimme. Ei koskaan enää tänne. Onneksi emme enää asu lähikulmilla.

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 10.10.2019
Arvosana: 0

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Frutti di Mare pizzaa/pastaa/kebab

Tullessani ravintolaan ei tervehditty. Sanoin ostavani rullakebabin mukaan. Ei mitään merkittävää vaikutusta. Sitten mies käveli hitaasti kassakoneelle ja sai sentään sanottua hinnan, 8.50, mutta ei sanonut vaikkapa että kestää xx kauan. Istu odottamaan tms. Liiankin nopeasti sain pahvisen pakkauksen eteeni ja juuri ja juuri kuulin sanat "Ole hyvä". Ei katsekontaktia. Rullakebabin sisällä kuivaa lihaa, isoja paloja tuoretta kurkkua. Makua ei lainkaan. Ihme, että paikka pystyssä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 09.12.2016
Arvosana: 1

Ravintola: Bud's Pizzeria pizzaa, intialaista

Huutavat että piäöisi poistua
Eivät osaa suomea
Syvältä

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 25.10.2014
Arvosana: -3

Ravintola: Grill it! Espoo pihviravintola

Sain eräästä talkoohommasta elokuussa 2014 ruokakuponkeja, joita saattoi kahden muun paikan lisäksi, käyttää tääll.
Kävin kahdesti mikä oli kaksi kertaa liikaa.
Palvelu oli huonoa ja asiatonta. Ruoka - kuin 70-luvun mautonta koulumömmöä. Hävettävän surkeaa paikalta, jonka luulisi huolimatta vähäisestä Tapiolan kilpailu, olevan tasokas ja asiakasystävällinen. En mene ikinä. Annoin palautetta s-postitse ravintolapäällikölle, joka puolusteli henkilökunnan käytöstä ja ruoan tasoa, EI mitään vikaa missään kuin vissiin asiakkaassa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 11.09.2014
Arvosana: 0

Ravintola: Kilim turkkilaista

Hei. Tulin ystävättereni kanssa ruokailemaan Kilimiin keskiviikkona 11.12.2013 n klo 17.00. Sanoin että
kait kaksi henkeä mahtuu ruokailemaan. Meille vain osoitettiin pöytää. Ei vastattu: tottakai, käykö tämä pöytä. Toki, tässä olisi tilaa. Pudotin huulipunani holkin. Naistarjoilija osoitti sitä sormella jaloissani: joltain on pudonnut osa huulipunasta, Meiltä ei kysytty mitä haluaisimme juoda ruokamme kanssa vaan ainoastaan kaadettiin vettä laseihin. Tilauksemme vastaanotettiin sanaa sanomatta. "kiitos tilauksesta?". Sentään taidettiin sanoa hyvää ruokahalua. Ruoka oli hyvää - tosin karitsan varsien lihat olivat ylikypsiä. Toisen lautanen vietiin sanaa sanomatta pois minun vielä ruokaillessa. Meiltä ei tiedustelu maistuiko ruoka, haluatteko tilata jälkiruokaa, teetä tai kahvia. Kuitin mukana tulleet minimaaliset makeiset olivat lähes naurettavat, Yhteenvetona: emme tunteneet itseämme tervetulleiksi, palvelua ei voi kehua, olimme aivan ilmaa. Ystävällisyys, johon turkkilaisessa kulttuurissa on tottunut, puuttui tyystin. En suosittelisi jos en olisi aiemmin käynyt, "Uusi" tila on meluisampi, pimeä, tylsät, kalseat lasilevyt pöytäliinojen sijasta, ei ollenkaan kotoisa. Vessa kolkko. Hymy , kiitos ja tervetuloa uudelleen, - sanoin itse kiitos, näkemiin. Vastattiin - se harmaahtukkainen mies - hei. No menköön meille lähes 60 vuotiaille naisihmisille.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 12.12.2013
Arvosana: 1

Ravintola: Flada 13 bar & bistro

Citydeal/groupon kupongilla oli luvassa suomalaista häränfilettä. Saimme sen muutettua kuhaksi joka oli todella hyvää. Kastike kruunasi annokset. Mutta hinta! Aivan hulppea. Ei salaattia, alkuruokaa vaikkpa keittoa. Viinikin maksoi maltaita. Harmi - muuten suosittelisin mutten tuolla hinnalla kitenkaan

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 30€ Lisätty: 17.06.2012
Arvosana: -2

Ravintola: Aamuaurinko kiinalaista

Todella ystävällinen palvelu. Käyty ystäväni kanssa kolmesti ja jo muistavat meidät. Sanovat että ai kantapöytään. Viimeksi tarjosivat vihreää teetä ilmaiseksi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 23.03.2009
Arvosana: -2


Kuvat


Seuraajat

Listat

Kirjanmerkit


Suosikit