Ville666

3 arvostelua

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (3)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Pizza Hut Tennispalatsi pizza

Poikkesin vaimokkeen kanssa syömässä "pizzan" sunnuntaina 6. 11.2016 klo 14.20-15.40. Ensin 10 minuuttia jonossa, kun henkilökunnalla oli niin paljon mielenkiintoista keskusteltavaa ranskaksi asiakasryhmän kanssa, jotka kahdella lastenvaunullaan tukkivat koko sisäkäynnin (muuten olisimme vain kävelleet sisään). Pöytään saattava henkilö sai tuoremehuvalikoimastakin viiden minuutin keskustelun aikaiseksi. Pääsimme pöytään vasta, kun kysyin, kuinka monta tuntia teillä yleensä joutuu odottamaan jo tuossa vaiheessa. Kysymys osoittautui aivan asialliseksi koko ruokailun koettuani. Tilauksemme teimme heti pöytään saavuttaessa, kun oli jonottaessa ollut aikaa muistella valikoimaa. Kaksi pizzaa italialaisella pohjalla. Hetken kuluttua tultiin sanomaan, että italialaiset pohjat ovat loppu ja vaihdoimme pannupizzaan. Noin tunnin kuluttua pöytään tuotiin kengänpohja, josta oli poltettu pois kaikki täytteet. Pohja oli noin 3 milliä paksu, juusto oli millin ohutta kumia, katkaravut puolen sentin mittaisia jne. Saarioisten valmispizzat ovat gourmeeta tähän annokseen verrattuna. Tilaus oli ilmeisesti unohtunut, koska jo sitä tuotaessa ilmoitettiin, että saamme alennusta, ja ainakin viisi jälkeemme tullutta pöytäkuntaa saivat ruokansa ennen meitä. Kolmesta viereisestä pöydästä yriteltiin kysellä henkilökunnalta, onko keittiössä jotakin ongelmia, koska he ovat odottaneet jo kolme varttia. Henkilökunta vain vakuutteli ruuan saapuvan juuri. Olimme olleet sisällä puoli tuntia, kun pari kokkia palasi tauolta ja sen jälkeen homma alkoi toimia hieman nopeammin. Asteikolla yhdestä kymmeneen annan paikalle -7. En yleensä harrasta "fast food" -paikkoja enkä tosiaan harrastanut sellaista tälläkään kerralla. Ensin laittaisin koko henkilökunnan asiakaspalvelukurssille ja vaihtaisin keittiöhenkilökunnan sellaiseen, joka on tottunut tekemään työtä edes satunnaisesti. Todella sääli, että ei ollut edes kännykkäkameraa mukana.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 07.11.2016
Arvosana: 1

Ravintola: Ravintola San Luca välimerellistä/tex-mex

Classic Pizzan jälkeen Espoon paras pizzeria. Viereisessä Kotipizzassa kävijät eivät tiedä, mitä menettävät. Jotkut haukkuvat viesteissään henkilökuntaa, mutta meitä kohtaan he ovat aina olleet äärettömän ystävällisiä ja kohteliaita. Ilmeisesti kysymys on siitä, että niin metsä vastaa kuin sinne huudetaan. 3.8.2015 kirjoittaneelle tuntemattomalle voin kertoa, että jokaisessa laadukkaassa pizzeriassa joutuu tavalla tai toisella maksamaan siitä, että jakaa pizzan. Lounaasta on kokemusta vain lohimedaljongista, joka oli hintaansa nähden hyvä. Salaattipöytä on myös riittävän monipuolinen. Neljän täytteen fantasiapizza salaattipöydällä ja kahvilla lounaalla alle 8 euroa. Voin vain ihmetellä valittajien vaatimustasoa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 07.11.2016
Arvosana: 0

Ravintola: Tony's Corner intialaista, pizzaa

Espoon paras etninen ravintola. Poikkean syömässä A la Cartesta vähintään pari kertaa kuukaudessa. Buffetissa en ole koskaan poikennut. Yleensä otan annoksen #17 Jättikatkarapucurry, joka on paras intialaisessa ravintolassa Suomessa syömäni annos. Henkilökunta on miellyttävää. Toisinaan hieman ongelmia tilausvaiheessa, jos kohdalle osuu lähinnä englantia puhuva tarjoilija, mutta ei tuo ole koskaan makunautintoon vaikuttanut. Suosittelen lämpimästi. Pizzan olen syönyt vain kerran ja se jäi viimeiseksi kerraksi. Ei mitenkään huonoa, mutta tämä on nimenomaan intialainen ravintola. Pizzat syön mieluummin Classic Pizzassa tai vaikka San Lucassa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 07.11.2016
Arvosana: 0


Kuvat


Seuraajat

Listat

Kirjanmerkit


Suosikit