luounastaja

1 arvostelu

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (1)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Esport Center Cafe kahvila-ravintola

Mun ei ehkä pitäisi kertoa tätä. Hirvee ryysis tän jälkeen Esportiin.

Parinkymmenen vuoden lounassetelilounastustuskokemuksella voin todeta Esport Centerin kahvilan olevan eteläisen Espoon parhaiten säilynyt salaisusuus. Enpä tosin linjalla Kamppi-Ruoholahtikaan saanut säännöllisesti parempaa ruokaa. Olen lounaspaikoissa pitänyt hyvän aterian rajana sitä, että siellä saa parempaa ruokaa kuin mihin itse kohtuuponnistuksella pystyn (olen parikymmentä vuotta vastannut perheen muonituksesta. Teen perusraaka-
aineista ruokia, joista itse pidän, mutta kyllä nuo ovat yleensä maistuneet niin omalla väelle kuin vieraillekin). Esport ylitää sen lounaallaansa lähes aina.

Ruoka on yksinkertaisesti maukasta, oikein ja pieteetillä tehty (milloin muuten olet syönyt blinejä ja mätikastiketta 9 euron lounassetelillä) tehty, hyvännäköistä, vaihtelevaa, Noutopöydässä on valinnan varaa.

Miinuksia löydän kaksi. Ruokasali on kalseahko ja talvella helvetin kylmä. Eikä noutopöydän lämpölamput jaksa pitää ruokaa niin lämpimänä kuin haluaisin sen parhaimmillaan syödä.

Kannattaa mennä ennen puoltapäivää ja jos ensivierailusta on kyse, niin toistekin. Laatu vaihtelee jonkun verran, mutta sen huomaa vain koska siellä vierailu on niin monesti pieni fiesta. Jos harmaahiuksinen vanhempi patu on kokkaamassa, on tiedosssa päivän kohokohta.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 10.04.2009
Arvosana: 1


Kuvat


Seuraajat

Listat

Kirjanmerkit


Suosikit