omnom1

4 arvostelua

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (4)

Ravintola: Roast rouhea ravintola

Kövin muutama vuosi sitten täällä syömässä hevosen lihaa, ja annos oli parempi kuin naudan sisäfilee, todella murea liha. Nyt kun kävimmä puolison kanssa syömässä heppapihvit, liha oli todella sitkeää. Hävetti kun olin puolisolöe hehkuttanut että nyt kannattaa ottaa heppaa ja molemmat pettyi. Annos on kuitenkin melko arvokas, 28e. Muutenkin tämä paikka on ylihintainen kin vastaavaa ruokaa (ja mureaa lihaa) saa edullisemmin muualta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 23.04.2019
Arvosana: 0

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Fransmanni maalaisranskalainen

Kävimme lauantaina iltapäivällä syömässä ja paikka oli melko tyhjä. Tyhjyydestä johtuen saimme nopeasti palvelua ja palvelu oli erinomaista! Tarjoilija oli todella mukava ja suositteli meille listalta annoksia asiantuntevalla otteella. Myös ruoat tulivat nopeasti. Söimme pihvit ja olimme todella tyytyväisiä annoksiin. Kaikenkaikkiaan mukava kokemus ja mielestäni annoksissa oli hinta kohdillaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 19€ Lisätty: 06.07.2014
Arvosana: -1

Ravintola: Gastrolaiva M/S Tampere gastropub, ravintola

Gastrolaivalla voi käydä vain syömässä, tai mennä illasristeilylle. Me menimme illallisristeilylle, jossa 3 ruokalajin menu maksoi 39€. 5 ruokalajin menu olisi ollut 49€. Itse risteily maksoi 12€ per nuppi. Menussa oli jokaista ruokalajia 2 eri vaihtoehtoa. Alkuruoaksi otin katkaravunpyrstöä, pääruoaksi haukipihvin ja jälkiruoaksi sitruuna-tyrni possetin. Annoksissa oli hyvin makua, mutta ne olivat hieman turhan pienikokoisia. Jälkiruoka oli omaan makuun vähän mitäänsanomaton.

Palvelu oli todella ystävällistä vaikka tarjoilijoilla kiirettä piti. Juomia sai välillä odotella, mutta se oli ihan ymmärrettävää. Ruokalajien lomassa pystyi luontevasti käymään kannella ihastelemassa maisemia. Kaikenkaikkiaan illallisristeily oli niin mukava ja erilainen kokemus, että voin suositella kaikille.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 39€ Lisätty: 06.07.2014
Arvosana: 0

Ravintola: Jack The Rooster

Halusimme mennä terassille, josta saa sekä virvokkeita että ruokaa joten menimme Jack the Roosteriin. Porukkaa oli reippaasti, mutta saimme silti ruoat nopeasti. Söimme hampurilaiset, itse otin habaneromajoneesilla maustetun hampparin. Omaan makuuni tulisuutta olisi voinut olla enemmänkin. Hampurilaisannokseksi aika peruskauraa, plussaa itsetehdystä sämpylästä. Pihvi oli melko ohut ja ranskalaiset suoraan pakasteesta. Kuitenkin hyvää perusmättöä, kun haluaa syödä terassilla virvokkeen ohessa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 06.07.2014
Arvosana: 0


Kuvat


Seuraajat