saarah

4 arvostelua

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (4)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Aula Café kahvila & tilausravintola

Lounassalaattipöytä on todella kattava ja mahan saa täyteen, myös (lakto-ovo-)kasvissyöjänä. Myös keitto olisi ollut tarjolla parin euron lisähinnalla.

Tila on avoin ja hieman kaikuisa. Usein pieniä lapsia vanhempineen, eli ei aina kovin rauhallinen paikka. Henkilökunta on ystävällistä, mutta heitä tuntuu olevan aina liian vähän vuorossa.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 27.09.2015
Arvosana: 0

Ravintola: Fabbes Cafe Idyllinen kahvila

Kotoisa kahvila, kaunis sisustus ja rento tunnelma. Kassa/ruokalinjasto on vähän ahtaasti tilan perällä, mutta hinta-laatusuhde on loistava, ainakin kahvin ja kakkujen suhteen.

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 27.09.2015
Arvosana: 0

Ravintola: Trattoria Sorrento aito italialainen

Menimme ravintolaan perjantai-iltana, ja se oli aivan täynnä. Odottamalla saimme pöydän, ja kyllä kannatti! Ruoka oli herkullista (Pasta alla Norma), ei tosin mitään aivan makuhermoja räjäyttävää. Palvelu oli erinomaista, sekoitus italiaista meininkiä ja savolaista rentoutta :) Hinta-laatusuhde on erinomainen, pitsa/pasta 12-16e ja jälkkärit 5e (tiramisu oli herkkua). Tänne mennään uudestaan (tosin suosittelen sitä pöytävarausta :D)

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 24.10.2013
Arvosana: 3

Ravintola: Kings Crown Musiikkiravintola rehellistä ruokaa

King'sin etanapannu on jo käsite meidän kaveripiirissä, eli hyvää on! Nyt olivat tosin viime listan yhteydessä lisänneet siihen aurajuustoa, ei ollut ihan niin hyvää kuin ennen. Ruokaa laidasta laitaan, burgerit on herkullisia, mutta myös esim. sienirisotto oli hyvää. Muutenkin aika hyvin kasvisvaihtoehtoja (en tiedä vegaaniudesta). Hinta-laatusuhde hyvä, plussana livemusa ja mukava henkilökunta!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 24.10.2013
Arvosana: 2


Kuvat


Seuraajat

Listat

Kirjanmerkit


Suosikit