Ei tietoa

Holiday Inn Helsinki-Vantaa Airport

Arvosana 1.5 / 5

Arvostelut (4)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Huonoin ravintolakokemukseni pitkään aikaan. Tarjoiltu III-olut oli lähes huoneenlämpöistä (7,40e/plo). Tilaamamme lohiannoksen perunamuusi oli osittain kylmää, lämmitetty ilmeisesti mikrossa. Lohi oli raakaa, joten palautimme annoksen.
Toinen annos: ylikypsää possua, kanttarellikastiketta ja ranskalaisiaperunoita. Possu oli aivan hyvä, kanttarellikastike oli pahasti pohjaan palanut eikä kanttarellin makua ollut laisinkaan. Lohiannokseen kuulunut suppilovahverokastike oli tätä samaa kastiketta. Ranskalaiset perunat olivat erittäin vetisiä, joten nekin jäivät pääosin syömättä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 21€ Lisätty: 16.10.2013
Arvosana: 1

Onpa mennyt taso alas vuoden aikana. Palvelua ei saa. Leikkeet aivan kuivia.Lisäkkeet todella alle arvostelun(punasipulia puoli raakana leikkeen alla). Ainoa hyvä annoksessa oli kotimuusi!!
Hei haloo,näillä hinnoilla pitäisi saada muutakin kuin pottumuusia!!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 11.03.2012
Arvosana: 0

Rahoille todella vastinetta. Savumarinoitu nieriä herkullista, sopiva paistoaste. Pekoniin käärityt härän selykset myös erittäin herkulliset.
Uunissa paistettua leipäjuustoa, herkullista.
Suosittelen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 37€ Lisätty: 07.12.2010
Arvosana: 1

Osuimme vähän vahingossa Holiday Innin Bistro Fiore ravintolaan. Epäilykset hotelliravintolasta osoittautuivat turhiksi, sillä kokemus oli varsin onnistunut. Bistro Fioressa oli syksyn barbeque-viikot ja söimme Surf&Turf-menun. ravunpyrstöjä tuli ainakin riittävästi ja niiden chilimajoneesidippi oli ihan onnistunut. Pihvin kanssa bearnaisekastiketta oli lorahtanut varmana tuplamäärä, liha ja perunat suorastaan uivat kastikkeessa. Menun jälkiruokana oli jäätelöä, mikä oli sinänsä mielikuvitukseton valinta menun suunnittelijalta. Talon punaviinissä (Paula Malbec tms) erinomainen hinta-laatu -suhde! Kaiken kaikkiaan hyvinkin onnistunut illallinen, ainakin tämä teemaviikon menun hinnoittelu oli kohdallaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 37€ Lisätty: 25.10.2010
Arvosana: 2

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Rälssitie 2, 01510 Vantaa - Reitti