Opens at 11:00

Rico, Turku

pasta, biffar
Betyg 2.3 / 5

På Ricos meny hittar alla en favorit och i restaurangen finns plats för såväl små och stora sällskap som barnfamiljer. Våra rätter tillreds av friska, färgglada och färska råvaror. Till favoriterna hör våra pizzor, pastarätter samt biffar och lyxiga kycklingrätter. En nyhet är Ricos tapasmeny för grupper. Titta in i baren och koppla av med ett glas vin eller en öl. Vi serverar också glass och specialkaffe.


Recensioner (37)

Kävin ensimmäistä kertaa syömässä Turun Ricossa ja jäi samalla viimeiseksi. Ruoka ja hinta eivät kohdanneet. Tarjoilijana nuori ja kokematon/tietämätön tyttö. Tilasin Ricon maalaissalaatin. Tilatessani tarjoilija ei osannut kertoa vaihtoehtoja perunan tilalle. Annos oli melko simppeli, ei hintansa arvoinen. Kanaa oli liian vähän, mozzarella oli vain köntti salaatin vierellä, salaatissa oli pilaantunutta salaattia joukossa jonka jätin reunalle.. Seuralainen tilasi parilapihvin. Ensimmäinen annos joka pöytään tuotiin, oli täysin väärä. Tarjoilija vei takaisin, meni pitkään ennenkuin oikea ruoka tuli, silläaikaa ehdin jo syömään omani. Seuralaisella kova nälkä odottaessa. Kun pihvi lopulta tuli, tarjoilija sanoi että hetken päästä tulee valkosipuliperunat. No, perunoissahan kesti! Tökeröä palvelua. Lopulta kun valkosipuliperunatkin tulivat, ne olivat tavan kermaperunoita! Ajattelin siinä vaiheessa jo että ei ole totta. Harvoin käyn ulkona syömässä ja tuonne en enää menisi! Hyvityksenä tarjoilija lupasi ilmaiset jälkkärit mutta kumpikaan ei halunnut makeaa iltaisella syödä. Saimme koko laskusta -15% alennusta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 25€ Tillagt: 06.12.2015
Betyg: 1
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Kävimme sunnuntaina syömässä. Porukassa oli erikoisruokavalioisia mukana. Lisäksi itse vaihdoin vielä kasviksetkin. Kaikki sujui todella hienosti,palvelu oli ystävällistä ja ruoka todella hyvää! Itse en paljoa odottanut ja tämä oli kyllä yllättäjä!!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 21.04.2015
Betyg: -3

No, mitäs menin ottamaan kanakorin. Annos oli pienempi kuin lasten listan herkkukori ja hintaa kymppi enemmän. Yksi seurueesta tilasi lehtipihvin ja enemmän vastinetta rahalle saa huoltoasemalla. Vuohenjuustosalaatti taisi olla ihan käypänen.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 17€ Tillagt: 27.01.2014
Betyg: 1

Olemme käyneet useamman kerran, ruoka on täysin mitään sanomatonta. Epäsiisti, eleetön. Leimaa muitakin S-ketjun paikkoja.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 16.11.2013
Betyg: 1

lta lähti menemään vituiksi ku tarjoilija kaatoi viinejä lasiin, osui tosin puolet pöydälle. Tarjoilija kuittaa sanomalla; "no ku ei oo tota tarjoilijakoulua käytynä, hehhehe..." Sitten tulee ruoat pöytään ja kaikki aivankylmiä. Palautettiin kaikki takaisin keittiöön, se meni ihan hyvin... Mutta kun tää sama tarjoilijatar tuo uudet annokset niin kommenttina on "alkakaa syömään tällä kertaa aiemmin!" O_o Syömisen jälkeen tää sama tulee kysymään että onko maha täynnä tupla-annoksen jälkeen.Ruoka oli oikeasti hyvää kun se oli lämmintä, mutta ihme kuittailua maksavalle asiakkaalle. Oli meillä kyllä toisaalta aika hauskaa ku ihmeteltiin, että kui vtussa tollainen on saanut työpaikan ravintolasta Nii ja laskua maksettaessa ei pahoittelua, eikä alennuksia...

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 26.07.2013
Betyg: 1

Grillattu portobello oli hyvää, mutta melkein liian suolaista. Lisäkkeenä oli ihan hyviä grillattuja kasviksia ja uuniperuna. Jossain seassa pyöri pistaasipähkinöitäkin. Annos oli siis ihan herkullinen ja tuoksui mukavasti valkosipulilta, mutta ruokaa olisi voinut olla hiukan enemmänkin. Kiva kuitenkin, että on joku kunnollinen lämmin kasvisvaihtoehto. Omituista oli, että molemmille portobelloannoksen syöneille tuli illalla vatsa kipeäksi, nipisteli ja oli sekalaisia vatsa-oireita, joita en viitsi tarkemmin kuvailla. Jäi mysteeriksi, sillä kaikki ruoassa oli kypsää ja hyvän makuista kuitenkin. Palvelu ja sisustus menettelivät, ei voi puhua tunnelmasta, mutta ei mitään erityistä valittamistakaan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 11.07.2013
Betyg: 0

Menimme porukalla syömään ja otin alkupalaksi Lohi pastramin. Pastrami lohi maistui vanhentuneelta ja lähetin annoksen takaisin keittiöön. Tarjoilija vaivaantuneena vei annoksen keittiöön ja palasi kertomaan, että "Olette kyllä oikeassa, että lohi maistuu 'hieman' merelliseltä, keittiömestari oli maistanut sitä ja todennut saman, mutta valitettavasti sen kuuluukin olla tälläistä sillä se on pakastetettua lohta"

Seesaminsiement lohen päällä ei ollut edes paahdettu ja näytti että ne olivat olleet jo lohen päällä 'hetken aikaa'.

Pääruoka pasta Carbonaran kastike joka perinteisesti tehdään kananmunista ja juustosta, oli korvattu kermalla ja juustolla. Ei siinä mitään, ihan ok oli ja yleensä näin tehdäänkin Suomessa, en vaan ymmärrä miksi kastike oli punertavaa sillä carbonaraan ei tule mitään tomaattia tms. Maku oli ihan ok kuitenkin, jokseenkin pieni annoskoko.

Lasku tuli onneksi nopeasti, mutta siellä se lohi pastrami oli kuitenkin laskulla vaikka keittiömestarikin totesi vanhentuneeksi kalaksi. Itse olen tuoreen ruuan ystävä, joten en enään mene tänne syömään.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 27€ Tillagt: 08.07.2013
Betyg: 1

Kävin Ricossa viimeisen kerran vuosi sitten, enkä aio enää koskaan sinne palata. Palvelun taso laskenut tasaisesti ja viime kerta oli varsinainen jäävuoren huippu. Töykeä blondi tarjoilija, ei osannut vastata juuta eikä jaata yksinkertaisiin kysymyksiin ja kysyessäni voinko vaihtaa ransikikset paistettuihin juureksiin, oli vastaus hyvin penseä ja kävi keittiössä kysymässä. Tilasimme juotavaksi vettä, äitini kysyi olisiko heillä jotain makeaa valkoviiniä, taaskaan tarjoilija ei osannut vastata ja kävi kikattelemassa kollegansa kanssa tiskin takana. Vastaus viipyi ja lopulta tarjoilija totesi, että heillä on vain kuivia.

Ravintola ei ollut missään vaiheessa edes puolillaan täynnä ja kolme tarjoilijaa touhusi pitkin salia, silti astioita ei korjattu ja naapuripöydän eläkeläispariskunta odotti laskuaan parisenkymmenen minuuttia, mitä sivukorvalla kuuntelin.

Odottelimme ruokaa yli puoli tuntia ja saatuamme ruuat (minä tilasin kanaa ja äitini muistaakseni jotain possua) totesin, että tästäkö pitäisi maksaa melkein 17€. Kanafilee oli onnettoman pieni, kastike pelkkää vettä ja maistui lähinnä pippurille. Possupihvi oli sitkeää kuin kengänpohja. Inhoan jättää ruokaa lautaselle, mutta oli pakko. Kaiken kruunasi lasku, jota myös naapuripöydän tavoin odottelimme hyvän tovin.

Että kiitos, mutta en ole valmis muuttamaan mielipidettäni.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 03.07.2013
Betyg: 1

Perushyvä paikka. Ruossa ja palvelussa ei moittimista, muttei saa myöskään suuria kehuja. Näyttää ja maistuu ketjuravintolalta. Pihvit kuitenkin olleet aina hyviä eikä ole tullut niissä pettymyksiä vastaan!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 17€ Tillagt: 28.02.2013
Betyg: 0

Ensinnäkin meiltä palveli kolme eri tarjoilijaa illan aikana, yksi kysyi juomat, toinen toi ruoat ja kolmas laskun. Saimme tovin odotella ennenkuin kukaan edes tervehti meitä.

Ruoaksi valitsin lehtipihvin, ja olen kyllä parempaa lehtipihviä syönyt jopa huoltoasemilla. Aivan totaalinen pettymys, pihvi ei maistunut yhtään miltään, eikä myöskään ranskalaiset (taino, ne maistui kyllä, pelkälle paistoöljylle).

Kyseisessä ravintolassa olen useamman kerran käynyt ja milloinkahan sitä oppisi että muuallekin voisi mennä, sillä täältä ei ole kuin huonoja kokemuksia, sekä palvelun että ruoan laadun/maun suhteen.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 01.02.2013
Betyg: 1

Läge

Eerikinkatu 12, 20100 Åbo - Route
010 764 5650
https://www.raflaamo.fi/fi/turku/rico-turku