Okänd

Turun Torikiinalainen

Betyg 1.8 / 5

Recensioner (3)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Har inte ätit kinamat sen dess.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 7€ Tillagt: 09.11.2014
Betyg: 0

Loistava vaihtoehto baarin jälkeisen ruuanhimon taltuttamiseen. Aina ei jaksa syödä kebabbia tai hesen majoneesia, joten torikiinalainen iskee todelliseen markkinarakoon. Vielä kun saisivat aukioloajat vähän inhimillisemmiksi ja pitäisivät kiinni niistä, niin vielä parempi.

Torikiinalaisen ruokalista on yllättävän laaja vaikka tilaa on huomattavan vähän. Hinta-laatusuhde on sopiva tämän tyyppiseen katuruokaan. Suositeltuannos on kanaa ja kanaa!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 8€ Tillagt: 27.08.2011
Betyg: 0

Pieni Kiina.
Vanhan torikatoksen pienissä sisätiloissa jököttävä pikakiinalainen saa paljon anteeksi. Kauppa-aika on käytännössä lähinnä öiseen aikaan, sijainti torin laidassa on keskeisintä Turkua. Asiakasjengin koostuessa lähinnä humalaisista örvelöistä, palvelualttius usein katoaisi. Täällä vanhempi herra jaksaa hymyillä isosti. Vaikka mestan omistussuhteiden kytkeytyminen useissa puheissa yhdistetään muutamiin ikäviin episodeihin useiden vuosien takaa torin toisella laidalla, on moni uskaltautunut kokeilemaan.

Listalla on vain muutamia tuotteita ja niiden yhdistelmiä ja variaatioita. Kaikki valmiit perusjutut odottavat metalliastioissa lämmitettyinä. Hintataso on todella alhainen. Kaikki annokset maksavat 5-5,50€, kevätrullia saa 8 kpl kolmella eurolla. Tässä on pikakeittiön oikea meininki. Torin laidalle en jää syömään, poistun kotioloihin.

Rullat ovat tyypilliset, kuin pakastekamaa olisi. Pääruokasekoitelma koostuu friteeratusta kanasta sekä currykanasta. Friteerattu ei ole kaikkein tuoreimman oloinen, se erohan on melko helppo havaita. Hapanimeläkastike mietityttää. Hetken ajan tunnusteltuaan, tajuaa sen olevan kuin ruusunmarjakeittoa. Ei välttämättä paha asia, jos haluaisi sellaista juuri tässä syödä. Currykana on järkyttävä, kuin koulun kanaviillokki. Purkkicurryjauheen makua ei olisi halunnut kohdata tässä yhteydessä. Aavistuksen liisteriin kallellaan oleva koostumus saa jopa vihaiseksi. Vihannekset ovat hyvässä vormussa. Riisi on seissyt, muttei ihan aamusta asti. Yösafkavaihteluna siedettävä ja hitosti nopeampi kuin monet kilpailijansa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 6€ Tillagt: 07.08.2011
Betyg: 0

Läge

Kauppatori, 20100 Åbo - Route