Opens at 12:00

W wine & deli

café, vin
Betyg 3.9 / 5

W wine & deli serverar snacks och bakverk, kaffe och viner i en elegant och trivsam miljö. Njut av litet lyx mitt i vardagen. Här sitter du på första parkett och missar ingenting av det som händer på stan!


Recensioner (4)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Kiva paikka viinilasiliselle

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 16.09.2014
Betyg: 0

Kiva ja raikas paikka, leppoinen ja iloinen henkilökunta. Salaattiannokseen saa valita kaksi täytettä jotka vaihtelee päivittäin joten riippuu vähän päivästä mitä on saatavilla. Mutta joka tapauksessa salaattiannos on tooosi hyvä ja runsas. Kuivatut leipäpalat jotka tulee lisukkeina ovat naminameja!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 06.10.2012
Betyg: 0

Kokematon henkilökunta. Tilaamamme portviineistä he eivät tienneet mitään, eivätkä etsinnän jälkeen löytäneet katalogeistakaan mitään, mutta lupasivat selvittää mahdollisimman pian. Mutta kun me tultiin kuukauden kuluttua uudestaan, henkilökunta oli aivan yhtä tietämätön kuin ennenkin.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 17.01.2012
Betyg: 0

Ihan mahtava kokemus, yllätti täysin! Mukavasti sisustettu paikka todella ystävällisellä ja asiantuntevalla palvelulla. Makeita pikkupurtavia tuli kokeiltua joka lähtöön ja niille osattiin suositella ihan nappi-viinit. Suolainen deli-valikoimakin näytti herkulliselta. Hinta-laatu suhdekin erinomainen, näitä lisää!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 04.12.2011
Betyg: 0

Gemenskap

De som är intresserade


Läge

Sokos Wiklund, Eerikinkatu 11, 20100 Åbo - Route
010 764 3340
https://www.raflaamo.fi/fi/turku/w-wine-deli