Opens at 11:00

Amarillo & Bepop

Betyg 1.9 / 5

Recensioner (19)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Liian kallis, menen vastaisuudessa mieluummin viereiseen Fabiaanoon. .

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 28€ Tillagt: 28.09.2014
Betyg: 0

Pohjanoteeraus. Lounaspöydästä lähes kaikki loppu. Kun mainitsin tarjoilijalle, mitään ei tapahtunut. Menin kertomaan asian keittiöön ja sain happaman huokaisun vastaukseksi. Noin vartin päästä lounaspöytään tuotiin jäisiä sämpylöitä ja nahkeita nachoja. En tiedä mitä meidän jälkeemme tulleet saivat syödäkseen, koska tortillat ja niiden täytteet olivat lopussa myös. En suosittele.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 17.07.2014
Betyg: 0

Ylihinnoiteltua ruokaa. ..

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 25.03.2014
Betyg: 0

Tarjoilija kysyi ohimennen että haluanko salaatin päälle vähän pähkinöitä, ne sopii siihen kuulemma oikein kivasti. Veloittivat sitten 3,50€ kymmenestä caschew-pähkinästä, "extrapähkinät". Toinen vastaavanlainen salaatti joka sisälsi pähkinöitä maksoi 0,60€ enemmän. Mun 15,90€ salaatin hinnaksi tuli sitten 19,40€. Ruoka oli hyvää mutta se ei paljon lämmittänyt enää sen jälkeen kun lasku tuli.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 23.03.2014
Betyg: 0

Pöydän lamppu ei pala. Kolmas tarjoilija saa sen viimein vaihdettua. Tilauksen tekemiseen menee osittain tästä johtuen puoli tuntia, ja ruokaa saadaan odottaa reilu tunti. Naapuripöydässä yli 1,5 tuntia, ihan liikaa maanantaipäivänä. He saavat ilmaiset jälkiruoat.

Kasvisvaihtoehtoja on listalla muutama, päädyn fajitakseen. Ihan ok setti, yllättäen 4 lättyä. Seurana salaattia, vuohenjuustoa, iso kasa cashewpähkinöitä ja kasviksia. Sekä salsaa ja muutamaa muuta soosia. Ei enempää, ei vähempää. Neljän hengen pöytäseurueesta olen ainoa, joka saa ruokansa kuumana.

Palvelu on ystävällistä, kuten usein ketjupaikoissa, mutta luokattoman hidasta, ja pöydässä juoksee monia tarjoilijoita. Skarpattavaa jää.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 18€ Tillagt: 28.07.2013
Betyg: 0

Lounas ihan ok, mutta ei mitenkään makuhermoja räjäytä.
Tänään kävin syömässä vuohenjuustosalaatin, joka oli maukasta, nälkä lähti mutta en tullut ähkytäyteen.
Palvelu on täällä aina ystävällistä ja viihtyisä paikka.
Burgerit maistuu aina, samoin bar sampler tai nachokuorrutettu kana.
Garlic Chicken sentään ei minuun makuuni, annoksesta ei muita makuja maista kuin sen garlicin...

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 13€ Tillagt: 28.07.2013
Betyg: 0

Maukasta ruokaa ( fajitas systeemi). Ystävällinen palvelu, erityis kiitos nuorelle brunelle tarjoilijalle joka aurinkoisuudellaan piristi meidänkin päiväämme! Alkuun tuotavat sipsit olivat mukava yllätys nälkäiselle seurueellemme. Ruoka tuli pöytään nopeasti ja palvelu pelasi koko ravintola vierailumme ajan. Isojen annosten takia jälkiruoka jäi syömättä tällä kertaa. Mutta palaamme nauttimaan sen varmasti joku toinen päivä :)

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 28.05.2013
Betyg: 0

Mukamas Tex-mex ravintola!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 27€ Tillagt: 03.03.2013
Betyg: -1

Mautonta ja rasvaista, alkupalat mukaan lukien. Tarjoilussa myös parantamisen varaa. Tortilla pocket kuin pahvia.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 27.12.2012
Betyg: 0

Ei voi sanoa että ruoka oli lähes syömäkelvotonta, mutta ei sitä ok sarakkeeseekaan pysty laittamaan. Alkupalana oli jonkinlainen setti sormiruokaa jossa 2xmozarellatikku, 2xtäytetty jalopeno, 2x sipulirengas ja naurettavan paljon ranskalaisia. Mozarella tikut oli ainoa hyvä asia, sipurenkaat oli kelvottomia ja jalopenot oli pelkkiä kuorioa juustolla eikä minkään makuisia. Ranskalaiset oli hyviä, mutta alkupalassa järkyttävä määrä.

Pääruokaan syötiin jonkinlainen chicken pocket joka oli totaalisen mauton ja heikko esitys. Perunat jälleen parasta antia tuossa annoksessa, tosin myös vuohenjuusto oli ok. Kana oli kuivaa ja makasi salaatin päällä jonka alla taas tämä 'pocket' joka oli jäykempää kuin kengän pohjalliset. Loppupeleissä jäin ihmettelemään miksi edes moista ateriaa on olemassa, vaikea uskoa että siitä combosta kukaan kokki saa hyvää ratkaisua tehtyä.

Palvelun osalta yhdyn aiempaa palautteeseen missä puhuttiin tarjoilijoiden laiskuudesta ja siitä että pitävät huolen ystävistään. Tämän olen todennut jo useampaan kertaan (kyllä, en ymmärrä itsekkään miten olen käynyt useammin).

Loppuun voin vielä sanoa että jos tänne eksyt ja päätät ottaa jotain mukaanvietäväksi niin tee tilaus vasta laskun jälkeen, muuten saat ruuan pakettissa pöytään odottamaan ja sen kanssa voit hyvin odottaa 15min ja pidempään, näin ainakin itsellä kävi!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 30€ Tillagt: 27.12.2012
Betyg: 0

Gemenskap

Bilder

Fans (0)

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit

De som är intresserade (0)


Läge

Rauhankatu 29, 06100 Borgå - Route
http://www.amarillo.fi/

Options