Lunch på gång

Amasra

Betyg 4.2 / 5

Recensioner (41)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Erittäin herkullinen lounas jossa oli maukkaita Välimeren-alueen herkkuja. talon lihapullat aivan fantastiset...

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 25.08.2015
Betyg: 0

Buffet sai melkein kyyneleet silmiin! Täydellistä kanaa. Tällaista kebabin pitää olla. Suosittelen ehdottomasti jokaiselle espoonkeskuslaiselle!

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 13€ Tillagt: 18.04.2015
Betyg: 0

Good place for weekday dinner

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 24.03.2015
Betyg: 0

Hyvä lounaspöytä! Jos kävisin joka päivä, niin voisin toivoa enemmän vaihtelua, mutta aina olen ollut tyytyväinen sekä pääruokiin että mezeen.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 16.02.2015
Betyg: 0

Erittäin mukavaa palvelua sekä loistavat eväät! Hinta-laatu suhteeltaan todella kova!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 16€ Tillagt: 12.02.2015
Betyg: 0

Yllättävän hyvä, välimerellinen, mutta vähän ehkä nopeaan ruokailuun vivahtava ravintola. Pisteytykseni siis menee pizzakebab-paikkojen kesken, ei niinkään yleisesti. Perhe lähti suhteellisen turkkilaiselle linjalle johon suuntaan ravintolakin on kallellaan. Perushyvää oli (turkkilaisia lihapullia, täytetyä naudan ulkofilettä, kermaista katkarapupataa..) ja vaikkakin nopeaa niin ei mitenkään sutaisten tehtyä. Pastat ja pizzat kokematta eikä jotenkin edes tule mieleen täällä, niitä saa muualtakin.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 31.05.2014
Betyg: 0

Pitsat selvästi keskivertopitseriaa parempia. Ainakin lihapullat ja tsatsiki myös loistavia. Palvelukin ollut aina oikein hyvää, lapsiystävällinen ravintola.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 12€ Tillagt: 05.04.2014
Betyg: 2

Käytiin hiljaiseen aikaan 2hlö syömässä. Meze lautanen oli jees ja pääruokiin oltiin tyytyväisiä. Ruoka tarjoiltiin nopeasti ja kuumana. Ravintolasta tuntuu kuitenkin puuttuvan tarjoilija kun sisääntulellessa ei ole varma tilataanko kassalta vai pöydästä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 13.11.2013
Betyg: 0

Ravintola Amasran asiakkailla on aina oikeus reklamoida palveluista tai ruoasta kun on tarpeen. Ymmärrämme ettei voi olla kaikki tytyväisiä . Mutta annamme kaikille asiakkaillemme tyytyväistakuun, tai palauttaa rahat takaisiin jos tilanne siitä vaatii. Sen vuoksi olisi hyvä kertoa asiasta suoraan ravintolan henkilökunnalle vaikka paikan päällä. Ainostaan asiakkaidemme palautteiden perustella voimme parantaa palveluamme. Luin viimeisen kommentin, josta kirjoitettu meidän suusta. Tälläisiä ei tarvitse tehdä. Olemme aina valmiita ottamaan vastaan asiakkaidemme mielipiteitä. Joten tervetuloa herkuttelemaan kaikki oikean ruoan ystävät. Terveisin: Gino / Ravintola Amasra

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 01.11.2013
Betyg: -5

Taita olla tahrausjengi liikenteessä jälleen kerran. Oletteko älynnyt koskaan kysyä henkilökunnalta miksi ne laput ovat siellä ja paljonko paikan ylläpito maksaa? Kun maksatte ruuan hinnan luuletteko ostavasi koko ravintolan?Ravintola Amasra ei koskaan myy sellaisia annoksia asiakkaille joka ei maistuisi tai olisi laaduiltaan kysenalaista. Teidän kaltaisia palkkasotureita olivat ennenkin asialla mutta heidän päämärää paljastui tosi nopeasti. Näkee, että kaksi samanlainen tyyppi on ottanut näppäimistön käteen ja "ei muuta kun annetaan pommittaa paikan täysillä" tyyliin. Tosi hyvä juttu. Ei muuta kun työn iloa teille. Jos teille on oikeasti jotakin valittamista, ottakaa ihmeessä ensin ravintolaan yhteyttä. Kyllä siellä on ihmisiäkin jotka. voi kunnella teitä kahta tyyppiä

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 31.10.2013
Betyg: -2

Gemenskap

Fans

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit


Läge

Siltakatu 11, 02770 Esbo - Route
09 4128387
http://www.amasra.fi/