Köket är öppet

Chico's Tapiola

Betyg 2.5 / 5

Recensioner (16)

Bulevardin chicosissa olimme ja päätin siksi laittaa palautetta kun saimme niin hyvää palvelua Markukselta ja toiselta naistarjoilijalta! Oli ilo käydä syömässä

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 07.01.2016
Betyg: 0
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

tilasin kanaburkerin bataattiranskalaisilla ja punaviinilasin. ranskalaiset ok mutta luulin saaneeni väärän burkerin kun burkerisämpylöittn välistä löysin "jauhelihapihvin ohuen sellaisen".Ilmoitin tarjoilijalle että sainko väärän burkerin.Kuulin että kanajauhelihasta pihvi tehty.Yök!!!! sorry,ruoasta ei saisi valittaa mutta listalla ei mainintaa että kyseinen annos eiole kanafileellä vaan kanajauhelihasta tehty.Listalla pitää olla maininta tuosta.Tajoilija laskuttaissaan ruokaa totesi että,annoksen voi saada halutessaan oikealla kanafilepihvillä,mutta eipä maininnut minulle kun kyseistä annosta tilasin.Tajoilijan panttaus tiedoista ei ole ammatin mukaista toimintaa ja ns lievä tuputtaminen akoholijuomia asikaille ei hyvän tavan mukaista!!!!! ruoka muutenkin ala-arvoista verrattuna muihin saman hintatason ravintoloihin!!! ter.entinen pikäaikainen asiakas

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 17€ Tillagt: 07.09.2015
Betyg: 0

Great service! We had hamburgers at Chico's at a late evening in November and it was a tasty meal. But what struck us was the great service!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 12€ Tillagt: 26.12.2014
Betyg: 0

Vuosien tauon jälkeen annoin Chico's-ketjulle mahdollisuuden, kun kaveri vakuutti, että Tapiolan Chico's on hyvä - ja satuttiin kulmille - mutta virhehän tämä oli. All American Club Burgerin jauhelihapihvi oli niin pistävän pahan makuinen, että jäi suurelta osin syömättä, sekä minulla että kaverilla. Annoksen kanakin maistui lähinnä hivenen eltaantuneelta friteeraukselta, eikä annoksessa muutenkaan hurrattavaa löytynyt. Hesen tai Mäkkärin kerroshamppari olisi tämän rinnalla ollut elämys, ja puolta halvempi sellainen.

Tarjoilija pahoitteli tilannetta ja sanoi, että pihvit tulevat valmiina pakasteina, eivätkä he voi tilanteelle mitään. Nyt S-Ryhmä ja Chico's-ketju herätys! Jossain kyllä asialle voidaan tehdä jotain. Tämän tasoisen moskan myyminen tähän hintaan (tai oikeastaan mihin hintaan tahansa) on suorastaan törkeää.

Lupaan etten astu jalallani enää mihinkään Chico's-sapuskalaan enää ikinä, ellen kuule lukuisalta luotettavalta lähteeltä, että ketju on tehnyt ryhtiliikkeen ja ruvennut panostamaan edes hitusen muuhunkin kuin pelkkään markkinointiin.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 16.08.2014
Betyg: 0

Uusiutunut lista yllätti jälleen positiivisesti. Vaihtoehtoja on, mutta ei liikaa ja runsaat lisuke- ja kastikevaihtoehdot ovat bonusta. Mac & cheesen tulo listalle oli kiva yllätys. Kana on hyvää ja ylikypsä nauta aivan loistavaa. Kun Suomessa meuhkataan nykyään paljon pulled porkista, niin täällä osataan tehdä se myös paremmalla lihalla. Paikkana tämä ei ole kivoin Chico's, mutta ok ja toimii.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 21€ Tillagt: 18.04.2014
Betyg: 0

Lisukkeena oleva coleslaw täysin pilaantunutta. Tarjoilijaa asia näyttänyt yllättävän. Emme halunneet syödä annoksiamme koska ruokahalu lähti jo pilaantuneen majoneesin hajusta. Jouduimme maksmaan juomat ja poistuimme. Ei enää koskaan Chicosiin.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 19.11.2013
Betyg: 1

lasten hampurilaiset. ... 2 purilaista saa reilulla 10 eurolla. Mäkkäristä saa parempaa. Ihmettelin kun lapset eivät syöneet hampurilaisia, syy selvisi kun maistoin niitä itse. Aivan käsittämätöntä.

"lähes syömäkelvotonta" siksi että lasten ruoka on juurikin sitä. Aikuisten premium burgerit syötäviä jos tilaa pihvin kypsänä,

Vaimo söi black jack chikeniä. Surkea esitys. Päällä palaneita yrttejä. Kana kuivaa pakastetavaraa. Perunat eilisiä ulkonäöltä ja maultansa.

Kannattaa mennä vaikka siihen viereiseen pitsapaikkaan tai lasten kanssa mäkkäriin. Puolet halvempaa ja pienet purkerit syötäviä.

Paikan taso on ilmeisesti lounas-aikaan parempi tai sitten se on laskenut rutkasti viimeaikoina.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 05.05.2013
Betyg: 1

burgerissa pihvit samaa materiaalia mitä saa helsingin keskustan snägäreistä. Todella heikkoa siis. Joskus täältäkin on saanut kunnon burgerit.

Asiakaspalvelu oli ok.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 16€ Tillagt: 30.03.2013
Betyg: 1

Ruoka tod. näk. lämmitetään keittiössä, ei sitä siellä muuten valmisteta. Kastikkeet ovat hyvin teollisen oloisia ja savun maku suihkutetaan purkista kalan pintaan. Katkaravut salaattiin suoraan pakkasesta, einekseltähän se maistuu! Hinta on laatuun nähden aivan posketon.

Henkilökunta on pääosin aika tympeänoloista ja esim. laskun saaminen kestää kauan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 01.10.2012
Betyg: 1
     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 20.06.2012
Betyg: 0

Gemenskap

Fans

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit

De som är intresserade


Läge

Louhentie 2, 02130 Esbo - Route
010 76 63720
http://www.chicos.fi/chicos_tapiola.html