Opens at 12:00

Ravintola Haukimuori

Betyg 4.1 / 5

Recensioner (13)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Hyvää lounas ruokaa / Monia vaihtoehtoja.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 05.01.2015
Betyg: 0

Simppeli luonas suomalaiseen makuun

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 18.06.2014
Betyg: 0

sopu hinta, loistava lounasruoka! miinusta aina täynnä :)

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 06.01.2014
Betyg: 0

Peruslounas, ei todellakaan mikään erikoinen, mutta ihan ok. Salaattipöytä ei ollut kovin monipuolinen, mutta salaatti oli tuoretta.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 16.01.2013
Betyg: 0

Tarjolla on lounas buffeeksi yleensä pari lämmintä ruokaa+keitto ja jälkiruuaksi kahvi. Lounas on tasoltaan tämän alueen parhaimistoa. Lisäkkeistä ja jälkiruuan puuttesta pieni miinus(torstaisin tarjolla on pannukakkua joka on hyvää). Lisäkkeitä on vähänlaisesti(perus porkkanaraaste, kaalisalaatti+pari irtolisäkettä jne.) Lounasaikaan paikka on saattaa olla aika täysi, mutta oma pöytä löytyy lähes aina ja parkkikapaikka löytyy yleensä paikan läheisyydestä. Taustamusiikkina on yleensä iskelmä. Vaikka kokki vaihtui n. vuosi sitten, niin tietotaito siirtyi nykyisille ja pari eri ruokalajia on tullut uutta, muutenkin ulkomaalaistaustainen henkilökunta on ystävällistä.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 07.07.2012
Betyg: 0

Erittäin hyvä ravintola!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 9€ Tillagt: 23.11.2011
Betyg: -1

Suuri pettymys tämä paikka. Kävin hyvien arvostelujen vuoksi tutustumassa, mutta eipä paikka ollut visiitin väärtti. Lounaslistan keitto oli ihan eri keitto kuin kattilassa eikä siitä ollut mainintaa, mikä keitto se oli. Lihakastikkeen eltaantunut haju leijaili ympäri piskuista ravintolaa, muikut eivät houkutelleet. Salaattipöytä samanlaista porkaanaraastetta ym. kuin joka paikassa. Iskelmä soi taustalla radiossa. En tule toista kertaa.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 14.06.2011
Betyg: 0

Tämä ravintola on perheemme ehdoton lempipaikka. A´la carte- listan ruoat ovat toinen toistaan herkullisempia ja varsinkin pihvit ovat niin hyviä että niistä haaveilee myös jälkeenpäin! Palvelu on myös erinomaista, ja annokset ainakin riittävän runsaita (ehkä jopa hiukan liian suuria). Haukimuoren leipä on myös erikoismaininnan ansaitseva herkku, se vie kielen mennessään. Paikan sijainti on jkv sivussa, mutta jos paikan päälle "vaivautuu", ei joudu katumaan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 12.01.2011
Betyg: 0

Sekä lounas että a la carte ovat hyviä! Varsinkin kalaruoat onnistuneita. Kaikki mäyskeet mitä oivallisinta darralääkettä, hyviä kermaperunoita tms. Rehellinen kotiruokapaikka. Huom. Pizzat valtavia, mutta maku jää ehkä keskinkertaiseksi.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 27.07.2010
Betyg: 0

Lounas tehty raaka-aineista paikanpäällä mikä maistuu lopputuloksessa. Lounaalla voi joutua etsimään vapaata paikkaa sekä pysäköintiin, että pöytään. Molemmat palkitaan maistuvalla ruoalla. A la carte annokset ovat juuri Sinua varten tehty :)

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 25.04.2010
Betyg: 0

Läge

Iivisniemenkatu 2, 02260 Esbo - Route
09-4556550
http://www.haukimuori.com/