Köket är öppet

Green Laurell

Betyg 4 / 5

Recensioner (3)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Syön yleensä joko salaatin tai salaatin + keiton. Salaatti + keitto on todella täyttävä yhdistelmä kohtuuhintaan! Lisäksi paikasta saa monipuolisesti konditoriotuotteita. Kiva, moderni sisustus. Ystävällinen henkilökunta.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 30.12.2014
Betyg: 0

Tähän kahvilaan tulee vaikka paljon kauempaa. Olin suorastaan järkyttyä, kun kysyin kahvilan kassalta, olisiko gluteiinittomia tuotteita tarjolla. En ole missään Helsingin ulkopuolella törmännyt yhtä hyvään, laadukkaaseen ja laajaan valikoimaan. Oli piirakoita - maketa ja suolaisia ja ties mitä vaihtoehtoja. Ulkonäöltään niin houkuttelevia, että piti kokeilla niin pinaattipiirasta (erittäin hyvää!) ja mustiikkapiirakkaa (oikein onnistunutta!). Palvelu itsessään nopeaa, joskaan ei jättänyt fiilistä suuntaan tai toiseen. Kahvila kaikkiaan siisti ja viihtyisä, hyvällä paikalla. Vierailen aivan varmasti tulevaisuudessakin!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 9€ Tillagt: 24.08.2012
Betyg: 0

Sämpylät, leivokset, suolaiset erittäin hyviä. Tänne on todella mukava mennä istumaan kahville ja syödä samalla jotain pientä herkkua. Palvelu on suurimmaksi osaksi ystävällistä. (yhden kerran oli ilmeisesti huono päivä)

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 30.03.2011
Betyg: 0

Läge

Raatihuoneenkatu 11, 13100 Hämeenlinna - Route
03 467 7723
http://www.laurell.fi