Köket är öppet

Benjam's Bistro

Betyg 2.9 / 5

Kunderfarenhet

Barnvänlig
Vegetarisk

Recensioner (140)

Pieni ravintola, ihan ok. Ruoka hyvää muttei mieleenpainuvaa. Suuri miinus siitä että lapselle ei voinut ostaa pienempää annosta vaan ainoa vaihtoehto oli pasta bolognese.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 12€ Tillagt: 20.05.2017
Betyg: 0

Perjantai päivä ja lounasta pitäisi saada Etu-Töölössä. Askeleet ovat usein vieneet Manalaan, jonka lounasbuffet tarjoaa pääsääntöisesti ihan hyvän hinta-laatusuhteen, mutta jonka passiivis-aggressiivinen palvelu on alkanut ainakin itsenäni tökkimään. Miksi niin monessa helsinkiläisravintolassa palvelu on niin tympeää?
No, tänään päätimme työporukan kanssa suunnata Benjam’s Bistroon. Edellinen kokemukseni paikasta on yli kymmenen vuoden takaa, eikä se jättänyt mitään muistijälkeä. Olimme varautuneet että joudumme ehkä odottamaan pöytää hetken, joten oli yllätys kun näimme että pienen ravintolasalin pöydistä vain muutamassa oli asiakkaita. Liekö talon edessä oleva katutyö lukuisine blokkeineen karkottanut asiakkaat?
Ensimmäisenä pöytään istuessamme saimme eteemme ehkä Helsingin pateettisimman leipäkorin, neljä kuivahtanutta pientä patongin palasta..ei kiitos! Itse lounaslista näytti varsin hyvältä, pari pastaa, pari liharuokaa ja toistakymmentä lounaspizzavaihtoehtoa, kaikkien hinnat kympin molemmin puolin. Perjantain kunniaksi pöytämme päätyi pizzoihin, itselleni Capricciosa, jossa oli kinkkua, artisokkaa, oliiveja ja kananmuna.
Koska listassa sanottiin pizzojen olevan lounaspizzoja, oletin, että ne olisivat normilättyjä pienempiä. Pöytäämme kannettiin kuitenkin ihan miehekkään kokoiset kiekot, joissa oli taatusti riittävästi energiaa normitoimistotyöläisen tarpeeseen. Pizzat olivat ihan laadukkaita, tykkäsin etenkin siitä että laadukkaan oloinen kinkku oli kunnon slaisseina eikä minään epämääräisenä silppuna. Koska lätyt olivat niin isoja, pyysimme loput mukaamme, ja ne kääräistiin folioon ja tuotiin meille takaisin. Vielä kassan kautta kotiin ja lounas oli valmis.
Kaiken kaikkiaan Benjam’s Bistrosta jäi ihan hyvä fiilis. Hinta-laatusuhde oli kohdillaan, palvelu oli ystävällistä, ruoka tuli nopeasti ja ravintola oli yleisilmeeltään siisti. Mutta missä olivat kaikki asiakkaat? Me tulemme tänne uudestaankin.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 9€ Tillagt: 22.08.2016
Betyg: 0

1970-luvun turistiruokaa. Jos olisi hyvin tehtyä saisi pisteitäkin. Bruschettat ok, mutta ihan peruskamaa, capazziossa pitäisi olla perinteisesti suolaa ja pippuria, mutta tästä versiosta ei pippuria löytynyt ja suolaakin piti itse lisätä. Pippuripihvin kastikkeessa oli joku outo kellarimainen sivumaku ja pihvi oli well-done, ei lihan laatu olisi muuta kyllä sallinutkaan. Kasvikset lötköjä ja osa jopa kylmäksi jääneitä. Lasagne oli parempi: hyvä kastikkeiden suhde pastaan, aineksina lihapullat ja makkaraa. Pizza oli pohjaltaan aika pullainen, mutta ehkä ravintoloitsija ei ole Napolista. Tiramisu oli hyvin kostutettu, mutta mascarpone oli tiivistä massaa. Espressokuppia ei lämmitetty.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 45€ Tillagt: 15.06.2016
Betyg: 0

Good pasta and big portions. Better than the restaurant chains nearby. Value for money.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 01.01.2016
Betyg: -1

Todella surkea palvelu ja pahaa ruokaa. Suuri pettymys.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 30.10.2015
Betyg: 0

Kun pari vuotta sitten kävimme täällä, ruoka oli ihan hyvää mutta oli aika huono viime lauantaina. Tilaamani simpukka-pastassa oli liikaa pippuria eikä maistanut miltään paitsi pippuri. Pippurin maku oli liian voimakas ja suussa oli pippurin jälkimaku pitkään ruokailun jälkeen. Alkupala oli ihan ok, mutta valitettavasti taso on laskenut.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 29€ Tillagt: 24.10.2015
Betyg: 0
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Kesäisen kevyen remontin jälkeen Benjamins palaa entistä ehompana. Erityisesti illalla ala cartesta löytyi herkulliset annokset.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 35€ Tillagt: 11.10.2015
Betyg: 0

Asialliset pizzat . ..ei mitään dennis -tyyppistä outoa näkkileipää.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 14€ Tillagt: 27.05.2015
Betyg: 0

Jopa lounaaksi liian pikaisesti pakastevihanneksista (vetisiä), puristemassasta tehdyistä perunapötköistä ja valmiskastikkeeseen hukutetusta pihvistä koostuva ateria ei kovastikaan kulinaristista nautintoa tarjonnut.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Tillagt: 17.04.2015
Betyg: 0

Tilasin munakoiso-jauhelihalasagnen lounaslistalta. Lounaaseen kuului salaattipöytä, joka oli täynnä eineksiä: kaupan valmista punajuuri- ja sienisalaattia, sekä purkkihedelmiä. Toivoin kuitenkin, että varsinainen pääruoka olisi maukasta ja antaisi anteeksi salaattipöydän köyhyyden. Annokseni oli pöytään tullessa tulikuuma, ja lasagne ui, siis nimeonmaan UI juustokermakastikkeessa. Lasagnen sisään oli piilotettu kaikkea mahdollista kinkkupaloista keitettyyn kananmunaan (minulle kun tosiaan olisi riittänyt hyvin tehty munakoiso-jauhelihalasagne, jossa olisi käytetty vaikka simppeleitä, mutta laadukkaita raaka-aineita). Täytyy sanoa, että varsin mielenkiintoinen (mössömäinen) kokonaisuus enkä toivottavasti tule vastaavaa enää syömään. Ravintolassa haisi myös ikävästi palaneen käry ja mikro piippasi taustalla. Ravintolasta lähdin hyvän mielen sijaan vatsa kipeänä.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 8€ Tillagt: 03.03.2015
Betyg: 3


Läge

Dagmarinkatu 5, 00100 Helsingfors - Route
(09) 492 322
http://www.kvartersmenyn.se/start/rest/7809